cizmice
Buduća legenda
- Poruka
- 35.831
Decko... umijesh da razmishljash !Ма... Е да. Ово може да буде још нешто. Прећутно признавање независности КиМ од стране Србије. Нема владе, Тадић је ту као председник, легитимно изабран, па што да не.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Decko... umijesh da razmishljash !Ма... Е да. Ово може да буде још нешто. Прећутно признавање независности КиМ од стране Србије. Нема владе, Тадић је ту као председник, легитимно изабран, па што да не.

JKP "Pogrebne usluge", Ruzveltova 50
Centrala: 011 20 71 300
Faks: 011 32 91 517 Dežurni centar, Ruzveltova 50
od 0 do 24 časa
Delatnost preduzeća: Organizacija i obavljanje sahrana, kremacija, ekshumacija, smeštaja urni, prevoz pokojnika u zemlji i inostranstvu, prodaja pogrebne opreme, cveća, izrada i montaža nadgrobnih obeležja, izrada kaseta za smeštaj urni.
Generalni direktor preduzeća je TOMISLAV NIKOLIC
tomislavnikolic@beogradskagroblja.co.yu
Zamenik direktora preduzeća je Mladen Glavaš.
mladen.glavas@beogradskagroblja.co.yu
Мањинску Владу-можда до избора.Тако може.
Али,после тога...Немојмо бити наивни.
Не бих се усуђивао да ценим ко је конкретно осмислио резолуцију и шах-мат за ДС где се "риба" нашла на сувом.
Мислим да је најближе истини да су ДСС и СРС дуже време радили заједно и договарали на који начин би могли (ови у Скупштини,а ови у Влади) да истерају Ђавола.![]()
ko shto reche neko... decko, umesh da razmisljas....
Па нормално да нису радикали сами оборили владу. Међутим, не знам само чиме наговорише Коштуницу да се скине с власти

То Коштунице.........
ура, ура !

Не бих се усуђивао да ценим ко је конкретно осмислио резолуцију и шах-мат за ДС где се "риба" нашла на сувом.
Мислим да је најближе истини да су ДСС и СРС дуже време радили заједно и договарали на који начин би могли (ови у Скупштини,а ови у Влади) да истерају Ђавола.![]()

Ode covek u prevremenu penziju...
Sad cu ga cesce vidjati u Barzilovici kod LAZAREVCA,....
Kakve to veze ima. U Srbiji ima puno direktora preduzeca koja se bave tom ili slicnim delatnostima. To mora da postoji. Tomislav Nikolic ne ubija ljude, ako je direktor preduzeca koje se bavi pogrebnim uslugama.
Nisam pristalica tomislava Nikolica. Ovako bih odreagovao da je bilo ko, protiv bilo koga ovako nesto naveo kao argument.

Nesto nije jasno?
Dakle, u tom slucaju, Iron Lord i Jomini su, sto bi nas narod prosto ili prosti rekao...Мити је то жеља, па како не видиш. Упљувао се објашњавајући нам како ће СРС да подржи мањинску владу од 20 посланика ДСС-НС![]()

Nesto nije jasno?
Kuca za odmor...

idi pogledaj u kristalnu kuglu kako se zove mesto 

bas to,posle da ne kukaju kako jadni nikada nisu bili na vlasti.odlicno. da se skloni ova budala ili konachno padne tomi u zagrljaj
Ево како ја то видим.Па нормално да нису радикали сами оборили владу. Међутим, не знам само чиме наговорише Коштуницу да се скине с власти