svetlost_vostoka
Primećen član
- Poruka
- 799
predlažem odsad svakodnevno pevanje ruske himne u 7,30 i 21,00. ko ne bude pevao, dobija besplatno zimovanje na ostrvu vrangel u apartmanima solženjicin sa 5 zvezdica...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sad lepo svi mogu da odu kod putina... svako po jednu "volgu" na kredit u moskovskoj banci... a da i sat "raketa"... da ne zaboravim![]()

Тешко да ће са СРС-ом Коштуница добити премијерско место.Нереално је.
Па,није СРС заборавио ону срамоту коју је починио ДСС у скупштини.
Али,место потпредседника,министра правде,или министра за Ким-да.

ako predje cenzus može samo da bude ministar vera![]()

To mozda kada Antilopije postane patrijarh![]()

prvo skochi pa kazi hop... inache sva uvozna kola su jeftinija nego ovde za 20 posto....
![]()
nikad ne reci nikad
raduju me izbori, biće referendum, najveći gubitnik vojislav.

inache ovako u moskvi i dan i noc....
![]()
aman, rusija ima naftu, pa može se zeza, a šta mi imamo? maline? ono čemu se, vidim, neki nadaju da će srbija biti kao rusije je nerealno. putin je samo iskoristio situaciju na svetskom tržištu nafte. kad je došao na vlast barel nafte je bio 15-20 dolara, danas je 100. ekonomski uspeh rusije je posledica samo te činjenice i nijedne druge. a mi pošto nemamo naftu, mi ćemo svi lepo pocrkati od gladi sa "kaljinkom" na usnama.![]()
moskvichi, rakete, chajke
a sad vidi... kazes imaju naftu i gas...nisam znao 
pa ja koliko vidim svi quqate kako su rusi sirotinja, kako su krezavi samo piju i igraju kazachok sa kaljinkom na usnamamoskvichi, rakete, chajke
a sad vidi... kazes imaju naftu i gas...nisam znao
![]()
mozda jedino onaj koji vozi petar u podmoskovlju 

ja ovde ne vidim nijednog moskvichamozda jedino onaj koji vozi petar u podmoskovlju
![]()
činjenica je da i pored velikog ekonomskog napretka, rusija je i dalje na tehnološkom nivou na kojem je zapad bio sredinom devedesetih... fakt...
ja ovde ne vidim nijednog moskvichamozda jedino onaj koji vozi petar u podmoskovlju
![]()
Pa neces ni videtiZivela sam u Moskvi par godina pa posle u Petrogradu i zaista su na mnogo visem nivou nego sto mi zamisljamo. Uglavom voze strana kola.
Sad će rame uz rame s Čedom da jure cenzus.![]()