КРАЈ ВЛАДЕ!

sad lepo svi mogu da odu kod putina... svako po jednu "volgu" na kredit u moskovskoj banci... a da i sat "raketa"... da ne zaboravim :lol:

sta se tamo vozi..... :lol::lol::lol:

imgp1794wd7.jpg

I na kraju dolazimo do sustinskog pitanja, postoji li politicar ili stranka u Srbiji kome je/kojoj su preci drzavni interesi nego licni?

Odmah sledi odgovor, NE POSTOJI!
Samo je pitanje ko je umesniji da svoj licni interes zavije u plast drzavnog interesa! Koliko su jadni svi, koliko su ljigavi!
Ali slazem se da je vreme da narod konacno izabere! Ocigledno je da Kosovo i EU ne idu zajedno!
Jedino sto bih voleo da se desi na ovim izborima jeste da SPS i DSS nestanu sa scene ali znam da nisam te srece!
Sad ce mali Zlobodan ( Ivica Dacic) da trubi kako treba cuvati Kosovo a oni ga izgubili!
Zemljo Srbijo, jadna li si!

Тешко да ће са СРС-ом Коштуница добити премијерско место.Нереално је.
Па,није СРС заборавио ону срамоту коју је починио ДСС у скупштини.

Али,место потпредседника,министра правде,или министра за Ким-да.

ako predje cenzus može samo da bude ministar vera:mrgreen:

Најнеодговорнија одлука коју је могао да донесе.
Ето Србима коске да се кољу ко ће за кога да гласа, док ће иза леђа да се прогурају судбоносне одлуке, без икаквог реаговања српске државе, јер ће иста бити на леду, чекајући изборе.

Уништитељ био, уништитељ остао.

prvo skochi pa kazi hop... inache sva uvozna kola su jeftinija nego ovde za 20 posto....

2523429642fffa201a8dx9.jpg

aman, rusija ima naftu, pa može se zeza, a šta mi imamo? maline? ono čemu se, vidim, neki nadaju da će srbija biti kao rusije je nerealno. putin je samo iskoristio situaciju na svetskom tržištu nafte. kad je došao na vlast barel nafte je bio 15-20 dolara, danas je 100. ekonomski uspeh rusije je posledica samo te činjenice i nijedne druge. a mi pošto nemamo naftu, mi ćemo svi lepo pocrkati od gladi sa "kaljinkom" na usnama. ;)

aman, rusija ima naftu, pa može se zeza, a šta mi imamo? maline? ono čemu se, vidim, neki nadaju da će srbija biti kao rusije je nerealno. putin je samo iskoristio situaciju na svetskom tržištu nafte. kad je došao na vlast barel nafte je bio 15-20 dolara, danas je 100. ekonomski uspeh rusije je posledica samo te činjenice i nijedne druge. a mi pošto nemamo naftu, mi ćemo svi lepo pocrkati od gladi sa "kaljinkom" na usnama. ;)

pa ja koliko vidim svi quqate kako su rusi sirotinja, kako su krezavi samo piju i igraju kazachok sa kaljinkom na usnama :) moskvichi, rakete, chajke :) a sad vidi... kazes imaju naftu i gas...nisam znao :)

Back