kapetanmark
Legenda
- Poruka
- 60.922
Ne mogu da zaboravimHag ? Pa to sklepano frankenštajnod suda treba ukinuti i zbaoraviti
Tamnica za Srbe
To gofno kako kazes od suda, su sklepali ti jevreji i ameri
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne mogu da zaboravimHag ? Pa to sklepano frankenštajnod suda treba ukinuti i zbaoraviti
Niko nikad ,a mozda jednom nekad ,kad svet bude pravedno mesto za boravištea ko ce suditi Hagu za negova zlodela
za da bude takvo, treba ocistiti one monstrume koji su stvorili taj HagNiko nikad ,a mozda jednom nekad ,kad svet bude pravedno mesto za boravište
Već mu pišu optužnicu koliko znam.nece on u Hag
tamo bi trebalo da se sudi Hamas ovcima
To je fore radi,taj Sud sluzi da kaznjava male i nemocne.Nisu Jevreji sirotinja kao Srbi niti su zaduzeni itd.Oni imaju nauku,industriju,nuklearna su sila,zar neko misli da takav narod ili bilo koji narod koji ima sve to da moze da odgovara pred bilo kimVeć mu pišu optužnicu koliko znam.
Vreme će pokazati.To je fore radi,taj Sud sluzi da kaznjava male i nemocne.Nisu Jevreji sirotinja kao Srbi niti su zaduzeni itd.Oni imaju nauku,industriju,nuklearna su sila,zar neko misli da takav narod ili bilo koji narod koji ima sve to da moze da odgovara pred bilo kim
Vidi oni imaju milion puta bolju avijaciju nego bilo ko na svijetu jedino Rusi i Ameri imaju taj nivo avijacije a Jevreji u Americi su kljucni sto je Amerika vojna super sila, jer Amerika je iskoristila njihovu pamet, nema toga sto njihovi naucnici ne mogu da izume u svim industrijama pa tako i u vojnoj industriji
Ljudi ne razumiju,evo uzmi hipoteticki da Amerika nije na strani Izraela i osude ih svi i kazu im da se povuku itd,Jevrejska dijaspora sirom svijeta je toliko bogata i mocna,tolike firme,industrije, banke itd drze da mogu da ozbiljno destabilizuju svaku zemlju da tamo nastane politicka kriza nevidjenih razmjera,ekonomski kolaps i to niko nece.Zato im cuti cijeli svijet, oni imaju mehanizam da bilo koju zemlju svijeta dovedu ekonomski do bankrota.Vreme će pokazati.
ti stvarno mislis da ce on odgovarati u HagVreme će pokazati.
Što se men tiče, dovoljno je da Hag podigne optužnicu. To već ima ogromnu težinu. A da l će on da se preda ili ne videćemo.ti stvarno mislis da ce on odgovarati u Hag
Jevreji su i u Vatikanu
Zelenski Jevrejin , Putinu majka Jevrejskog porekla, Rotsild centrala u London najmocnija i jos sto stoje u senci
bice kako mora da bude, a to je sve samo ne kako Hamas zeli
danas je 7.10Što se men tiče, dovoljno je da Hag podigne optužnicu. To već ima ogromnu težinu. A da l će on da se preda ili ne videćemo.
Зато што по стању ствари не може да падне прије оних које представљају наведени, неопходно је испоштовати узрочно посљедични низ.Zasto ne pre? Naravno da treba i oni, ali ovaj je pobio mnogo vise ljudi, i svrstao se do Hitlera.
Genocidaš, a 2 miliona Palestinaca živi i radi u Izraelu.autorski redovi
Najomrazeniji lik u svetu dozivljava velike proteste u tel avivu, koji su sve cesci i sve veci.
Pogledajte prilog 1795794
Da li smatrate da zlikovac i genocidas bibi mora da bude osudjen pred mejunarodnim sudom u Hagu ?
nacuo sam se ja tvojih kojestarijaGenocidaš, a 2 miliona Palestinaca živi i radi u Izraelu.
Zar ih Genocidaš ne bi trebao pobiti?
Možda zato jer nema smisla poshumno dizati optužnice, xexe.danas je 7.10
zasto Hag ne podigne optuznicu protiv Hamas , nijedan zvanicnik Hamasa nije optuzen
Šta je koještarija u činjenici da dva miliona Palestinaca živi u Izraelu?nacuo sam se ja tvojih kojestarija
jedna manje vise...
Zato što čekaju da se rat završi. Isti odgovor je i zašto nisu digli optužnicu protiv Netanjahua. Ima u tom Hagu nekih nezavisnih pravnika, mada ne sumnjam da trpe pritisak spolja.danas je 7.10
zasto Hag ne podigne optuznicu protiv Hamas , nijedan zvanicnik Hamasa nije optuzen
kojestarijaŠta je koještarija u činjenici da dva miliona Palestinaca živi u Izraelu?
Bler je klao djecu na rejv partiju?Da ali ne pre Blera, Klintona, Bajdena...
Tako reci, "odlučio sam lupetati jer nemam kapaciteta za ozbiljnu rečenicu"kojestarija
Gledaj to ovako: koliko je visokih savezničkih oficira ili političara osuđeno nakon WW2 zbog ratnih zločina?Zato što čekaju da se rat završi. Isti odgovor je i zašto nisu digli optužnicu protiv Netanjahua. Ima u tom Hagu nekih nezavisnih pravnika, mada ne sumnjam da trpe pritisak spolja.
nijetu jes na mnogim mjestima bio dgl uzrocnik smrti mnoge djece...Bler je klao djecu na rejv partiju?
Prvi glas
Znaš li čitati?nijetu jes na mnogim mjestima bio dgl uzrocnik smrti mnoge djece...
nego jel ti to nama plasiras opet onu laz bajdenovu o odrubljenim glavama beba ?
Koji zajedno nisu pobili toliko ljudi kao Putin sam.Da ali ne pre Blera, Klintona, Bajdena...
ne pisao si o zaklanoj deciZnaš li čitati?
Onda pročitaj šta sam napisao.
Jesam li pričao o odrubljenim glavama?
Nisam, to si izmislio.
Pisao sam o ubijenoj djeci na rejv partiju,
jel a gde su odrubljene glave beba ?a mogu pisati i o otetim bebama. A bolesnici iz Hamasa su toliko poremećeni da su sve to snimali kamerama.