КРАЈ ВЛАДЕ!

Hahaha,to za tvorove je smesno,ziva istina...
@no_problem-koliko god,vise od kostunice,ali Voja ce se pridrzati za Tomu,mogu da naprave vozic.
A Boris ce da se drzi za narod.
Njega je narod i izabrao.Nedavno,ako se secate...

Аха. Исто тако народ може и да се покаје. Да се не лажемо, тада је пола гласача ДСС гласало за БТ. Ма маните се тих председничких избора. Нису то парламентарни избори. Тамо се бира човек, а овде партија. Види, да се ја питам, не бих пружио руку Коштуници да сам на Томином месту. Доста је Војиног просеравања око патриотизма, а са друге стране трпа лову у џепове. Е сад нека одседи мало док поново нбе сазри за власт.

Знате шта демократе и оне "отцепљене демократе"?
Зовете тог Коштуницу "млохави" и слично,а какве ли ироније,управо вам МЛОХАВИ увалио до балчака.:lol::lol::lol:

Увалио им један подугачак лимун ЖУТИ, да направе своју лимунаду... јер је Србима доста свега што је ЖУТО, ЖУТА политика, ЖУТА философија, ЖУТА мафија, ЖУТА политика... ето вам лимун па покушајте да га зашећерите са Соланом...хехехе...

Аха. Исто тако народ може и да се покаје. Да се не лажемо, тада је пола гласача ДСС гласало за БТ. Ма маните се тих председничких избора. Нису то парламентарни избори. Тамо се бира човек, а овде партија. Види, да се ја питам, не бих пружио руку Коштуници да сам на Томином месту. Доста је Војиног просеравања око патриотизма, а са друге стране трпа лову у џепове. Е сад нека одседи мало док поново нбе сазри за власт.

a shto ga toma uvek intimno oslovljava sa shefe ? :)

Ма... Е да. Ово може да буде још нешто. Прећутно признавање независности КиМ од стране Србије. Нема владе, Тадић је ту као председник, легитимно изабран, па што да не.

Тешко да ће са СРС-ом Коштуница добити премијерско место.Нереално је.
Па,није СРС заборавио ону срамоту коју је починио ДСС у скупштини.

Али,место потпредседника,министра правде,или министра за Ким-да.

Konacno..........Tomislav Nikolic ,premijer Srbije!!!!!!!!!!!!

JKP "Pogrebne usluge", Ruzveltova 50
Centrala: 011 20 71 300
Faks: 011 32 91 517 Dežurni centar, Ruzveltova 50
od 0 do 24 časa

Delatnost preduzeća: Organizacija i obavljanje sahrana, kremacija, ekshumacija, smeštaja urni, prevoz pokojnika u zemlji i inostranstvu, prodaja pogrebne opreme, cveća, izrada i montaža nadgrobnih obeležja, izrada kaseta za smeštaj urni.

Generalni direktor preduzeća je TOMISLAV NIKOLIC
tomislavnikolic@beogradskagroblja.co.yu
Zamenik direktora preduzeća je Mladen Glavaš.
mladen.glavas@beogradskagroblja.co.yu

Hahaha,to za tvorove je smesno,ziva istina...
@no_problem-koliko god,vise od kostunice,ali Voja ce se pridrzati za Tomu,mogu da naprave vozic.
A Boris ce da se drzi za narod.
Njega je narod i izabrao.Nedavno,ako se secate.
..

Сад ће он да добије ПОЗДРАВ од народа за оно "И КОСОВО И ЕУ"...видећеш!!!

Lično mislim da bi žmirkavi Voja zaplakao od sreće kad bi postao ministar ovog ''resora''!

Kostunica ima 64 godine i to su bas prave godine za penziju. Doduse, nas zakon trazi da muskarac ima 40 godina radnog staza ili 63 godine i 6 meseci, a Kostunica zasigurno ispunjava ovaj 2. uslov, a mozda i oba.
Ocekujem da ce posle predstojecih parlamentarnih izbora vladu formirati SRS, uz eventualno koaliciono partnerstvo ili posrsku SPS-a, DSS-a i NS-a. Za SPS nisam 100% siguran da li ce probiti cenzus, ali DSS i NS zasigurno hoce ako nastupe na zajednickoj listi. Iskreno se nadam da ce SRS, DSS i NS imati vise od 125 narodnih poslanika u buducem skupstinskom sazivu i da ce shodno tome formirati i novu vladu.

Svaka cast Tomi, maestralno je ovo odigrao - jednim potezom srusio je Vladu!

Не бих се усуђивао да ценим ко је конкретно осмислио резолуцију и шах-мат за ДС где се "риба" нашла на сувом.

Мислим да је најближе истини да су ДСС и СРС дуже време радили заједно и договарали на који начин би могли (ови у Скупштини,а ови у Влади) да истерају Ђавола.:twisted:

СРС ће ПОДРЖАТИ мањинску Владу Србије ДСС-НС - а ова жута гов*на СВИ У АПС!

Kostunica ima 64 godine i to su bas prave godine za penziju. Doduse, nas zakon trazi da muskarac ima 40 godina radnog staza ili 63 godine i 6 meseci, a Kostunica zasigurno ispunjava ovaj 2. uslov, a mozda i oba.
Ocekujem da ce posle predstojecih parlamentarnih izbora vladu formirati SRS, uz eventualno koaliciono partnerstvo ili posrsku SPS-a, DSS-a i NS-a. Za SPS nisam 100% siguran da li ce probiti cenzus, ali DSS i NS zasigurno hoce ako nastupe na zajednickoj listi. Iskreno se nadam da ce SRS, DSS i NS imati vise od 125 narodnih poslanika u buducem skupstinskom sazivu i da ce shodno tome formirati i novu vladu.

cenish a?... a da nece mozda 170? :)

p.s. sa cedicom.... :)

chuckandlarrymz9.jpg

Мислим да је најближе истини да су ДСС и СРС дуже време радили заједно и договарали на који начин би могли (ови у скупштини,а ови у Влади) да истерају Ђавола.:twisted:

Ma jok. Pa koja je tu filozofija neophodna, DSS je mogao kad je hteo da izadje iz vlade, uostalom mogli su da uopste u nju i ne ulaze. Toma je majstorski srocenom rezolucijom koju DSS nikako nije mogao da odbije doveo do toga da se ogole razlike izmedju koalicionih partnera do te mere da njihova saradnja postane nemoguca.

Back