КОСОВО И МЕТОХИЈА

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da su ga proglasile, ne bi on mogao da bude premijer najnovije drzave na svetu, nego bi bio u zatvor ko tvoj Seselj (i ostali).

ownedcarmx8.jpg

Provociraš previše za moj ukus.

Ne, srpska je propaganda sto su rekli da je UN proglasila OVK za teroriste.

Тачи је такође познат и као командант самозване Оперативне зоне ОВК у Малишеву и члан Дреничке групе ОВК, коју је 1993. год. основао Адем Јашари и која је контролисала око 10-15% од укупних криминалних активности на Космету. Група је учествовала у кријумчарењу оружја, украдених аутомобила, нафте и цигарета и проституцији. У циљу вршења криминалних активности Дреничка група повезала се са Албанском, Чешком и Македонском мафијом. Тачијеве везе са мафијом учвршћене су родбинским односима након удаје његове сестре за Сејдија Бајрушија, једног од познатих вођа Албанске мафије 17. јуна 1996. године.

Хашим Тачи је заједно са припадницима Дреничке групе, Рафетом Рамом, Јакупом Нуријем, Самијем Љустакуом и Иљазом Кадријуом учествовао у нападу из заседе на полицијско возило, 25. маја 1993. год. на пружном прелазу код Глоговца. Том приликом су убијена два српска полицајца док их је петорица тешко рањено.

17. јуна 1996. године Тачи је заједно са Јакупом и Авни Нуром, Бесим Рамом и Сами Љустакуом учествовао у нападу из заседе на полицијску патролу на путу Косовска Митровица-Пећ када је убијен један српски полицајац док је други тешко рањен.

21. септембра исте године, Рама је по Тачијевом налогу бацио бомбу на касарну „Милош Обилић“ у Вучитрну. По његовом налогу извршен је и напад на Средњешколски центар у Вучитрну у којем су биле смештене породице избеглица из Книнске крајине.

У јулу 1997. године Тачи је осуђен у одсуству, од стране окружног суда у Приштини на 10 година затвора због тероризма. У фебруару 1998. године издата је потерница за њим

извор -wikipedia.com
тачан линк - http://sr.wikipedia.org/wiki/Хашим_Тачи

iako se cesto culo da ce proglasenje kosova biti uskoro, osim na TV-u ja nikada nisam cuo da narod [moje drustvo i poznanici] komentarise odredjeni datum. i danas sam prvi put prisustvovao razgovoru sta ce biti kada se proglasi nezavisnost, znaci, mogucnosti "srpskog" dela kosova, ponasanje srbije nakon proglasenja, sta je najbolje da mi [obican narod] tada [ne]radimo i sl. znaci po meni nesto se "desava". sacekajmo jos mesec-dva da vidimo vazi li ona narodna "gde ima dima mora biti i vatre"
i mislim da bih tada ja mogao otvoriti novu temu pod naslovom npr. "i sta sada komsije" ili tako nesto, gde cemo nastaviti nase druzenje

Obzirom na temu koju planiraš da otvoriš, pretpostavljam da planiraš da ideš u Albaniju, pošto nam je to susedna zemlja ili ti komšijska. A što se dima i vatre tiče, zar vam nije dosta istog od srpskih kuća i crkava koje ste popalili, već ga tražite i u nekim nebuloznim pričama. Naravno, zapad će sada reći šta ima, a onda kao što neko reče, sledi vitlanje za koju deceniju.

Gde cemo mi da vitlamo onu stvar,a oni ce valjda da vitlaju zastavu nezavisne drzave? Tako nekako mu dodje...

verovatno znate da za ispunjavanje "standarda" koje je UNMIK zacrtao moramo imati svoju kosovsku zastavu i nasu himnu. onomad bese otvoren konkurs za zastavu, bilo je vise ponuda, ali se posle nesto utisase tako da ne znam kako je sve to zavrseno.

Što se mene tiče, ti i drugari iz LDP-a možete da vitlate onu stvar gde hoćete, a oni ako i budu vitlali tu zastavu, neće je dugo vitlati, i 1941. su je vitlali. :lol:

E ako ti to cenis,onda ce sigurno tako biti :lol:

Kako ono bese,ucicete decu,unuke,cukununuke i sledecu kariku u evolutivnom lancu ljudskog bica da je Kosovo deo Srbije:). Od Ramzesa drugog,do kapetana Kirka :)

E ako ti to cenis,onda ce sigurno tako biti :lol:

Kako ono bese,ucicete decu,unuke,cukununuke i sledecu kariku u evolutivnom lancu ljudskog bica da je Kosovo deo Srbije:). Od Ramzesa drugog,do kapetana Kirka :)
Tako su se smejali i crveni 45-te, kada su pobili nacionaliste, a ono malo preživelih oterali na goli otok, ali su se krajem 80-tih, njihova deca, i par krezubih ********* koje su dočekale te godine, veoma neprijatno iznenadile kada su shvatile da je nacionalizam i dalje živ, kao što je i sada, kao što će biti i u budućnosti. Uzgred, niko od tebe, i tih 5,5% marginalaca, pa ni od vašeg potomstva ne očekuje da uradite bilo šta za ovu zemlju, vi vitlajte onu stvar uz vetar i uživajte, samo nemoj da se opustite previše, da se ne pokvasite kao na ovim izborima :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Tako su se smejali i crveni 45-te, kada su pobili nacionaliste, a ono malo preživelih oterali na goli otok, ali su se krajem 80-tih, njihova deca, i par krezubih ********* koje su dočekale te godine, veoma neprijatno iznenadile kada su shvatile da je nacionalizam i dalje živ, kao što je i sada, kao što će biti i u budućnosti. Uzgred, niko od tebe, i tih 5,5% marginalaca, pa ni od vašeg potomstva ne očekuje da uradite bilo šta za ovu zemlju, vi vitlajte onu stvar uz vetar i uživajte, samo nemoj da se opustite previše, da se ne pokvasite kao na ovim izborima :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ma kada ces vec tako,pamtis valjda i da su se ljudi smejali radikalskim 5,5%,pa vidi ih sada :)

Elem,super se vi to pripremate za povratak na Brezovicu,samo kada bi nam detaljnije objasnili plan. Kako cemo? 500.000. poklanih,1.2 miliona proteranih,100.000 silovanih,ili 200.000 poklanih,1,5 miliona proteranih i 50.000 silovanih ? :) Najbolje da otkrijemo sta je vise u skladu sa medjunarodnim pravom i nebeskom pravdom,pa cemo da pocnemo humano da koljemo. Legitimitet na prvom mestu:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back