Kosorova: Slavicemo Oluju jos jace !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Па да ,наравно и њих Европа подржава .Ето ко иде у Европу само они који славе прогоне и етничко чишчење за такве је Европа и зато никада не би требали да се придружимо том савезу да не оставимо љагу нашој деци.Да нам наша деца сутра не кажу ЗАР СТЕ ТАМО ОТИШЛИ ,ЗАР СТЕ СЕ ПРОДАЛИ И ЗЕМЉИ И ХЕРОЈЕ ДА БИ БИЛИ ДЕО ФАШИСТИЧКЕ ТВОРЕВИНЕ.

Мислите на своју децу

Kosor: Optužnicu za genocid protiv Srbije nećemo povući

A шта јој поручују њени Хрвати:

protuha:
nema frke, ajmo ratovat šugo, šugava...

štrc:
ukini aboliciju pa ćemo te donekle shvatit i podržat ovako pričaš lovačke kučko..a branitelje se zatvara..

BalkanGirl:
...sad mržnjom skuplja glasače...jakoooo jeftino...njima laka zemlja...a ti Jaco bježi ! Hdz&Sanader i ostala ekipa su pokazala kako se voli svoj narod!!

feba:
Optužiti se mora ali ne kroz dizanje nacionalizma.Navečer je bio koncert Tomsona i bilo je stravično gledati vrlo mlade,do daske pijane ljude koji dižu ruku na pozdrav,svi u crno odjeveni.Svi smo pjevali o Slavoniji i Hrvatskoj sa ostalim gostima i zračilo je pozitivom ali prvi put sam doživjela ono što Tompson budi u ljudima i užasnulo me.

vilim:
Jaca je ponovo u svom elementu,obilazi sve i sva , lupeta, nudi demagoška obećanja,obećaje zakon kojim će se sve srpske optužnice poput ove posljednje tretirati kao ništavne, a Đapić joj je odgovorio da je to najveća glupost koju je čuo u posljednjih 10 godina. Jaco !! opet se upetljavaš u neprovjerene stvari koje ti samo služe u predizborne svrhe, nego reci ti meni ono najbitnije: "Nakon tog tvog famoznog zakona može li Šeki i društvo putovati u inozemstvo a da ih policija ne uhiti poput Purde i Marića ???." Malo morgen Jaco!!!!
http://www.24sata.hr/komentari/u-cast-heroja-vukovarci-slave-20-obljetnicu-204-brigade-236032

Толико Хрвати воле ,,Сиву чапљу'' да немогу да је гледају!

700 kuna kazne zbog transparenta: "Oteto prokleto" i "Prodaj si broševe i kupi si stan
"Jaco i Bandiću, poručujemo vam da ćemo vam preljepiti Zagreb uzduž i poprijeko i ništa vas neće spasiti od odlaska sa vlasti! Građanska akcija se nikada neće predati! Ovo ćemo s guštom platiti jer znamo da smo vas bacili u očaj prošli tjedan i izvadili vam mast. Baš onako kako vi to radite nama sve ove godine, bando lopovska!", poručuju iz Građanske akcije.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/...-prodaj-si-broseve-i-kupi-si-stan/573162.aspx
Баш је воле, нема шале!

Kosor iz Vukovara poručila: Nećemo povući tužbu za genocid protiv Srbije!

То каже ,,Сива чапља'' а шта кажу хрватски грађани:

Ljerka Blažević ·
"To pitanje moramo riješiti..." a šta si radila 7 godina!? tražila superčesticu???

Goga Pezo ·
da, da. baš tako! sad, na isteku mandata, ona sve zna što bi trebalo. a da joj je dat još 3x toliko, opet bi na kraju govorila isto. prema tome, treba je 'osloboditi' obaveza. i to čim prije!

Sofija Čeko ·
e jaco, ruku na srce, boli me ***** za 90te, žao mi je što je uopće došlo do rata i svakog izgubljenog života ali realno, 15 godina kasnije, ne zanima me beograd, ne zanimaju me prepucavanja di je tko bio 91, 45 il kojeligodgodine.
Zanima me posao, plaća, krov nad glavom, jednog dana mirovina. Ako se vama živi u prošlosti i svako 4 godine dere po tome be my guest, ali ne računajte na glasove onih koji žive u sadašnjosti.
http://www.jutarnji.hr/kosor--necemo-povuci-tuzbu-za-genocid-protiv-srbije-/976183/

Па да ,наравно и њих Европа подржава .Ето ко иде у Европу само они који славе прогоне и етничко чишчење за такве је Европа и зато никада не би требали да се придружимо том савезу да не оставимо љагу нашој деци.Да нам наша деца сутра не кажу ЗАР СТЕ ТАМО ОТИШЛИ ,ЗАР СТЕ СЕ ПРОДАЛИ И ЗЕМЉИ И ХЕРОЈЕ ДА БИ БИЛИ ДЕО ФАШИСТИЧКЕ ТВОРЕВИНЕ.

Мислите на своју децу

Ti očito nedmaš dece. Samop onaj tko nema dece može da napiše tako glup post. :kafa:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back