- Poruka
- 2.949
Kakve veze imaju oni sa tim?To su nosili Srbi koji su cuvali granicu, a Francuzi nazvali la cravatte.Samo Srbi su to radili, nijednog Hrvata tu nije bilo.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakve veze imaju oni sa tim?To su nosili Srbi koji su cuvali granicu, a Francuzi nazvali la cravatte.Samo Srbi su to radili, nijednog Hrvata tu nije bilo.

Види се то и по форумашима из хрватске. Скоро сви убрзано клизе у нацизам са изјавама. А добро, били су мирни колико...10,15 година. Старе навике тешко умиру.

Pazi uvrede prašte na obe strane...Za ovo palacanje na forumima krivi ste vi moderatori...
Niste ih kažnjavali blagovremeno.
Kada baš preteraju u svojim divljanjima, neukusu,vredama,lažima i podmetanjima,
usledi neka simbolična kazna.
Da nam se komšije ne uvrede....
A,oni to znalački koriste i jebbavaju sve redom !
Njih u rezervat ili pod punu kontrolu.
--------------
A,ova frustrirana tetka,za koju i sami tvrde da ima srpske krvi,
zna se šta njoj treba.
Da toga ima - splasnula bi i njena zapenušanost !
Da, sa zadovoljstvom, volim da platim samoj sebi.Mi imamo dve drzave, sta cete sad?

Za ovo palacanje na forumima krivi ste vi moderatori...
Niste ih kažnjavali blagovremeno.
Kada baš preteraju u svojim divljanjima, neukusuvrede,lažima i podmetanjima,
usledi neka simbolična kazna.
Da nam se komšije ne uvrede....
A,oni to znalački koriste i jebbavaju sve redom !
Njih u rezervat ili pod punu kontrolu.
--------------
A,ova frustrirana tetka,za koju i sami tvrde da ima srpske krvi,
zna se šta njoj treba.
Da toga ima - splasnula bi i njena zapenušanost !
Da, Croati su za to vreme konjušarili po Austriji![]()

A Srbi su bili pod Turcima.![]()
Meni je to jasno ali reci njima, eno prisvajaju i Ivu Andrica tvrde da je bio Hrvat
Bili, nama ostade baklava a vama minareti

ima istine u tome sto kazes....
ali sto ces nije nitko savrsen....brzo mi ucimo![]()
Da uvrede pršte ne obe strane...Ne znam kako možda na kineskom da probam...I ?
Šta ti to sada znači?

Ma naravno. Tako je ako ti kažeš.![]()

Da uvrede pršte ne obe strane...Ne znam kako možda na kineskom da probam...![]()

Kasno Marko na Kosovo stiže.
Da uvrede pršte ne obe strane...Ne znam kako možda na kineskom da probam...![]()
Jel ti pišeš o Hrvatskoj ili Grčćkoj. Btw ja sam bacio oko na Santorini. U pregovorima sam da ga kupim. Lijepo ću brojati eure koji će mi ostaviti srpski turisti.![]()
do 2017 je kupnja odnosno prodaja zemljista strancima zakonski zabranjena...a da je banda politicka prodala (skoro)sve sto vrijedi...u to nema sumnje
samo neznam, sumnjam da je kod vas nesto bolje...
Dobro, ali tada ces biti Grk.