Kosorova: Slavicemo Oluju jos jace !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ја ту немам коментар јер Хрвати за Ј.Косор (,,Сиву чапљу'') боље од мене кажу:

Dinotaur Rex
Prije 4 sata
Branitelji povoljno u pol cijene,gaduro sjetiš se branitelja pred izbore,neće ti ništa pomoć padaš!

bvalen16
Prije 3 sata
Lešinari...samo putuju Hrvatskom,piju i žderu na naš račun, laprdaju o nekim crvenim zavjerama i reklamiraju se...ali neće još dugo..

RobinGood
Prije 1 sat
Samo malo, ovi "branitelji" kasiraju socijalnu pomoć / invalidsku od našeg radničkog doprinosa aka porez i još rade u poljoprivredi, dobivaju subvencionirane traktore i ostali matrijal ???
A ja i ostali normalni smrtnici pošteni i marljivi građani republike Hrvatske mi moramo našoj djeci objasnit zašto ne može tata ovog ljeta im kupiti bazen !?!
Ako ste u sličnoj situaciji onda znate kom nećete više nikad u životu dat glas.
http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/...eljski-sajam-pa-popila-kavicu-s-bandicem.html

Haha, jaka je hrvatska hrana, a tek poljoprivredna dostignuca!Nemojte se blamirati takvim izjavama.

dali to treba da cita neka uciteljica ...

mozda ,,no pisem na svoj nacim i malo pre brzo ..mozda

povjest je kako kaze takva kakva jeste ..i traje i trajat ce

vec ce se jednom te dve istine ili njih vise ..izbalansirati i pokazat ce se ona realna i prava..

vjerojatno ni nasa ni vasa ..no otom potom.

U PRVOM POSTU SAM NAPISAO STO MISLIM .. iza je samo bio odgovor na generaliziranje i primitivnost ..mozda

a sto se tice RL..a..mislim dsa sam jedan od retkih koje se nasao u njemu sa dosta patriota sa foruma ..i razgovarali smo normalno i u mnogim stvarima smo dosli do slicnih ili istih zakljucka ...ocito da izvan foruma forumasi patriote postaju obisni ljudi srbi ili hrvati ..koji mogu normalno da komuniciraju ..bez uvreda i primitivizma.
lepo te pozdravljam ..vreme je za osvjezenje ..i opustanje ...voda je ugodna a sunce grije taman ni prejako ni premalo :)

:bye:

Vecina Hrvata mrzi Srbe, ljubomorna je na Srbe do iracionalnosti.Ne znam kako covek moze da vam pomogne, jer strasno je ziveti toliko isfrustriran.

Zna Angela zasto to govori, Hrvati vec dve decenije primaju svapski otpad svih vrsta DOBROVOLJNO, a da Hrvati za to nisu dobili ni Pfeninga, i jos im pevaju "Danke Deutschland"

Ko ne bi zeleo da ima takve podanike koji ti sve daje i jos ti se zahvaljuje?

Sta ce im?Mada verujem da je pitanju bas to.Haaaa, koje ponizenje.Ali, oni za ponos ne znaju.

Jhebe se nama što ti misliš. Mi imamo nezavisnu državu. Članica smo NATO poakta i pred vraqtima EU. Gdje ste v i?:mrgreen:

Mi smo dvaput brojniji od vas, a da li cemo u Nato ili sa Rusima, videcemo sta nam vise odgovara.Vas mozemo da isprasimo uvek, bez icije podrske.Ali vi morate da zovete mamu Njemacku, jer nikada niste bili u stanju da nam sami izadjete na megdan. U bilo cemu.

Nacionalna manjina koja ne priznaje državu u kojoj živi se ne može smatrati građanima Hrvatske. :kafa:

Ono sto jeste vas istorijski usud, to je ta vasa nesposobnost da sami stvorite drzavu.Nemate tu osobinu, vasa drzava nekako sa tom kariranom zastavom i sumanutim granicama, i ne deluje kao drzava.Vise kao tranzit.Kao izmet u koji moras ugaziti da bi dosao u recimo, Sloveniju.Oni su vam tate.

preteruješ:roll:

pogledaj samo ovaj forum sakatile, eremite, lacije, torente i njima sličnima...
imali smo prilike svašta od njih čuti od vređanja i raznih fobičnih izjava...pa sve do otvorenih pretnji i poziva na LINČ:rtfm:
pa nisam primetio da su bili nešto jače sankcionisani :think:

a da ne pričam o izjavama u vašoj skupštini
i onima koji pretendiraju da budu deo nje (Dveri, Obraz, Nacionalni raznorazni frontovi..etc)

i odkud nekome pravo da moju zemlju i moj narod naziva genocidnim a kad su pripadnici njegovog naroda činili isto strahote u ratovima 90ih

i za kraj...nemože narod i država biti genocidna već pojedinci i grupe ljudi koji su genocid zapovjedili ili izvršili:rtfm:

al od moderacije Krstarice u poslednje vreme i ne očekujem da ukapira određene teze i stavove...jer su manje više na nivou ove naše tuke Kosorke...tako da...bi to bilo sve što imam kazati kako na tuku Kosorku tako i na moderaciju ovog foruma

toliko :bye:

eremita i ovi nisu lagali ... za razliku od ...

sto se genocidnosti tice- edukuj se malo- hrvatska je imala JEDINA LOGORE ZA DECU, i danas se ponosno dice ustaskim pokretom, uzivaju sve pogodnosti istoga ali se po malo ogradjuju zarad cistoce

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back