Sto se tice menadzerskih kombinacija, stvarno ne vidim ko to ne igra zato sto mu neki menadzerski pulen zauzima mesto. Na takmicenja su uvek isli najbolji i igraci koji imaju neki kontinuitet igranja za reprezentaciju. Meni je stvarno novo da se njemu zameraju te igrarije.
Ti onda baš ne pratiš košarku...........
Djordjević je došao na mesto selektora predstalvjajući se na takav način, kao da će mnoge stvari da promeni u našoj košarci.
Kada u našoj košarci na jednu funkciju dovedeš neko tako proslavljeno ime, očekuješ da će neke stvari da se promene.
Medjutim, prvo što je Djordjević uradio je da se zahvali Ivkoviću, onom istom Ivkoviću koji je njega svojevremeno sabotirao, a zbog ulizivanja Draženu, onom isotm Ivkoviću koji je popljuvao najveću košarkašku vleičinu sa ovim prostora, Krešimira Ćosića, a sve zarad mesta trenera već se tada videlo, naše najtalentovnaije generaicje u istoriji.
Djordjević je samo nasledio ceo mehanizam i uključio se u njega.
To se prvo ogledalo u izjavi pre inauguracije, kako je posao selektora Srbije jedini posao, i da neće drugim poslom da se bavi, a potom brže bolje prihvatanja mesta u Panatenaikosu, a to najviše samo zbog mesta selktora Srbije(vlansik Pao je više puta rekao da je uzeo njega jer je bio na mestu selektora najtrofejnije nacije u košarci i da mu je to bile najveća preporuka......)
Slično onom vicu kada otac zapošljava sina u svetsku banku, i dobija kćerku Gejta za ženu.
A onda je krenulo....Raduljica, pa Kuzmić, pa Lučić sada Lazić......Gde god moža da se napravi kombinacija tu je Djordjević
Razultati?
OK, ne kudim zbog toga, mada mi se čini(ali to naravno ostaje na potpuno bespredmetnoj priči) da bi Kokoškov bar isto ovoliko napravio.......
Za mene lično on je veliko razočarenje...........
Što se tiče sledećih generacija, za vreme Ćosića nije se ČEKALA sledeća, nego se PRAVILA.
Nama sutra da nije Ražnatovića ne bi imali reprezentaciju.
Živi bili pa videli.