Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.468
Ja sam kao retko kad miran, pobedili ili ne nece biti tragedija. Sta god urade sa postojecim kadrom uspeh je.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko se kaldi slobodno neka igra na Italijane i to veliku sumu. Jeste da navijamo za nase ali pare su pare sta da se radi i vrapci znaju da su nasi niza liga u odnosu na njih.
Mi imamo na zalost trenutno samo 2 igraca prakticno, Bobija i Bogdanovica, a Italijani imaju citavu prvu postavu i jos dva tri igraca sa klupe. To kao prvo a kao drugo na zalost nas trener je amater u odnosu na njihovog sto je i najzalosnije. A kao trece mi nemamo trojkase a kod njih malte ne skoro svako je trojkas. Bolja startna petorka, daleko duza klupa, bolji trener, bolji trojkasi.... Jedino gde smo bolji je centarska pozicija. Ako ima malo mozga nas trener nesme ni sekunda da izvuce Bobija sa terena. Dakle on je dovoljan da zatvori sve ispod kosa a ostali da jure spoljnu liniju da iskljucivo ne dozvole trojke a ako se neko i provuce blize kosu nema veze bolje dvojke nego trojke. Kljuc je odbrana. A u napadu da krene nas talenat i da Bobi ispod kosa odvuce dvojicu trojicu pa ovi sa poludistance da gadjaju u kombinaciji sa bobijem. To je jedini recept drugog nema pa da probamo nesto ali da ce biti vraski tesko bice. Mada verovatnoca da se provucemo je gotovo minorna zato je zicer po meni na Italijane.
Nismo losi a Italijani su imali dosta promasaja, Belineli 1/6 za tri mada opet imaju i 6 pogodjenih trojki.
Macvan borben kao i Lucic a iznenadjenje je minutaza Micica. Bogdan bi mogao da nanisani taj sut za tri, ima tri promasaja. Izgleda da su se Italijani opredelili da ga zaustave po svaku cenu.
Opustili smo se malo posle +15. Belineli u totalnom kanalu sto je dobro i to trebamo iskoristiti. Sarenac rece da smo ih ubili u reketu u skokovima a razlika sada samo +10.
Evo i Gudurica/Dangubica.
- - - - - - - - - -
Slobodna bacanja imamo 17/17 100%. Skokovi 33 prema 14. Kao da igraju sa kadetima.
Ми смо већ досегли наш максимум са овим 1/4 финала. Све изнад тога је Ђорђевићево чудо.
Не знам, имали смо сличну ситуацију против Аустралије на ОИ, па смо их унаказили, али су ту били Марковић, Калинић, Симоновић уз Теа, а сад таквих ратника нема.
Ја мислим да су Италијани фаворити, али се надам да можемо да их изненадимо.
Опрости Сале што сам сумњао у тебе.
Ипак си ти највећи победник икада.![]()