Glasnik.
Buduća legenda
- Poruka
- 45.221
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno da nije. Predsednik Pfizera se vakcinisao odavno, kao i kompanije Bionteh.
Колико давно, љетос сам читао интервју са директором Фајзера који каже да се нико од запослених није вакцинисао, нешто у фазону да то не би било у реду, јер се још толико много људи није вакцинисало, па су им они приоритет.Naravno da nije. Predsednik Pfizera se vakcinisao odavno, kao i kompanije Bionteh.
Čista dezinformacija. Evo, najbolje je da kada naiđeš na takvu vest, prvo proveri ko to plasira i šta se zna o tom oglašivaču. Kao drugo, uvek otidi na sajtove, ukucaj sadržaj teme koja obrađena u tom videu...da vidiš je li koji sajt već obradio tu informaciju kao dezinformaciju..tako ja radim i dajem savet i tebi. Proveravaj činjenice.
To je bio isečak onoga što je pričao u decembru-januaru 2020-2021 kada je rekao da se tada još nije vakcinisao zato što postoji procedura da se zaposlenici na samom početku ne vakcinišu, zbog sukoba interesa i pristrasnosti. To je po zakonu. No, direktori Pfizera i Bionteha su se vakcinisali već u martu, aprilu 2021. Pretraži, i ti. Ljudi, tražite, proveravate, uopšte nije teško doći do informacija. Da ne kažem da je "sramota" biti ne informisan danas kada je dostup informacijama veliki.Колико давно, љетос сам читао интервју са директором Фајзера који каже да се нико од запослених није вакцинисао, нешто у фазону да то не би било у реду, јер се још толико много људи није вакцинисало, па су им они приоритет.
Video ne kaze da ne smeju da se vakcinisu.Naravno da nije. Predsednik Pfizera se vakcinisao odavno, kao i kompanije Bionteh.
Čista dezinformacija. Evo, najbolje je da kada naiđeš na takvu vest, prvo proveri ko to plasira i šta se zna o tom oglašivaču. Kao drugo, uvek otidi na sajtove, ukucaj sadržaj teme koja obrađena u tom videu...da vidiš je li koji sajt već obradio tu informaciju kao dezinformaciju..tako ja radim i dajem savet i tebi. Proveravaj činjenice.
Video ne kaze da ne smeju da se vakcinisu.
Vec da ne moraju.
Opet ne shvatas?
Dokaz?Video kaže da su izuzeti. Ali ni to nije tačno. Rekoh ti. Dezinformacija. Nisu izuzeti, već su priču napravili na pogrešnoj interpretaciji nekih stvari, pre svega na zaposlene u kompanijama za proizvodnju vakcina.
Znači ne postoji izuzeće za određene kategorije.
Dokaz?
Рекли ти лично или си присуствовао?Naravno da nije. Predsednik Pfizera se vakcinisao odavno, kao i kompanije Bionteh.
A za vlasnika fajzera si naravno takodje citao da jeste, ili si bio prisutan?
Da ga nisi licno vakcinisao?
Pa ti si dao tvrdnju ne ja.Misliš, ti treba da daš dokaz za ovo što tvrde. To čekam...gde stoji da su oni izuzeti.
Hajde da proverimo, ali kažem moraš ti pružiti dokaz, gde to stoji u zvaničnim dokumentima, zakonima da su ovi nabrojani izuzeti da enmoraju a drugi moraju? Na šta se pozivaju oni što su plasirali ovo u videu?
Pa ti si dao tvrdnju ne ja.
Ponovo izokreces.![]()
Albert Burla, direktor Phizer, se vakcinisao 10.marta 2021. Slika sa Twiter profila Burle.
"Fajzer je takođe aktivno vakcinisao svoje zaposlene koji rade na proizvodnji vakcine u SAD-u i EU od januara 2021. Albert Burla (Albert Bourla), izvršni direktor kompanije, primio je svoju drugu dozu vakcine 10. marta 2021. godine i objavio je fotografiju na Tviteru."
https://www.irishtimes.com/news/hea...-staff-involved-in-vaccine-roll-out-1.4455337
"Sahin i Tureci "primili su drugu dozu vakcine 11. februara 2021. godine," potvrdila je AFP-u u mejlu 30. jula 2021. portparolka Bionteka Jasmina Alatović. "Ceo odbor (kompanije) je u potpunosti (sa dve doze) vakcinisan Biontekom," dodala je."
Ugur Sahin, direktor Bionteh, dakle i ceo Biontek kolektiv je vakcinisan.
Nisam imao tvrdnju vec pitanje.Tvoja tverdanja je zasnovana navideu. No, treba da pokažeš da je tačan navod sa snimka. Gde je to u zvaničnim dokumentima igde rečeno. Treba da navedeš neki. Inače njihova tvrdnja je laž.
Ponovo izokreces.
Pa to nije dokaz.
Video ne tvrdi da se on nije vakcinisao ili da ne sneju ili nece.
Ахахахаха....![]()
Albert Burla, direktor Phizer, se vakcinisao 10.marta 2021. Slika sa Twiter profila Burle.
"Fajzer je takođe aktivno vakcinisao svoje zaposlene koji rade na proizvodnji vakcine u SAD-u i EU od januara 2021. Albert Burla (Albert Bourla), izvršni direktor kompanije, primio je svoju drugu dozu vakcine 10. marta 2021. godine i objavio je fotografiju na Tviteru."
https://www.irishtimes.com/news/hea...-staff-involved-in-vaccine-roll-out-1.4455337
"Sahin i Tureci "primili su drugu dozu vakcine 11. februara 2021. godine," potvrdila je AFP-u u mejlu 30. jula 2021. portparolka Bionteka Jasmina Alatović. "Ceo odbor (kompanije) je u potpunosti (sa dve doze) vakcinisan Biontekom," dodala je."
Ugur Sahin, direktor Bionteh, dakle i ceo Bionteh kolektiv je vakcinisan.
Ахахахаха....
Треба бити стварно интелигентан и у овакву глупост поверовати?
Ja sam postavio pitanje ti tvrdnju.Dobro, ja sam naveo nešto a ti ništa da je suprotno osim tvrdnju sa video-snimka. Ko sada izokreće? Onaj koji pruža i video i tekstualnu potvrdu ili onaj ko pusti neki video koji nešto tvrdi bez ikakvog dokaza za to u dokumentaciji. Ko jamči za ono što se kaže u video snimku? Gde su izvori za tvrdnje sa videa?
На овом форуму, у другој теми, неко је качио податак да фајзер ни своје раднике не вакцинише!Slobodno, ne moraš verovati onome što vidiš. Ali veruješ više u ono što nevidiš..rekao ti neko a nije ti pružio dokaze nikakve u video ili tekstualnom zapisu.
Evo ljudi, pogledajte dobro što stoji u tekstualnom zapisu koji sam postavio i video zapisu. To je izvor iz prve ruke, a vi gospodo ne pružate nikakav izvor za ono što tvrdite.
Logucno bi bilo da se vakcinisao.На овом форуму, у другој теми, неко је качио податак да фајзер ни своје раднике не вакцинише!
Извор из прве руке могу бити три особе. Ове две са фотке и трећа која фотографише!
Нема овде логике, само профит.Logucno bi bilo da se vakcinisao.
Ali samo ako podjemo od toga da su svi ljudi iskreni i da mozemo da im verujemo.
imao link njihovog radnika ako nadjem postavicu koji nije vakcinisan i rekao uzivo u kameru da mu ne pada na pamet... a direktori fajzera kada su isli u izrael da vide fekte vakcine pedantni jevreji im na aerodromu trazili potvrdu dal su vakcinisani ne znajuci ko su oni i izolovali ih u sobu jer niko nije bio vakcinisanНа овом форуму, у другој теми, неко је качио податак да фајзер ни своје раднике не вакцинише!
Извор из прве руке могу бити три особе. Ове две са фотке и трећа која фотографише!