Korona Armagedon?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Australija zdravstveni radnici stavljaju svoje radne uniforne ispred ulaza u parlament.
Od sutra ne mogu da rade.
To je ono protiv cega sam ja.
Ovo prelazi svaku meru nornale i ljudske slobode protiv zdravih ljudi.
Da li je moguce da neki misle da je sve samo zbog zdravstvene zastite?
Meni to ne izgleda nikako tako.
Ko zeli neka se vakcinise.
Ali neka ljudima omoguce i klasicnu vakcinu..Ali ko ne zeli da se vakcinise, on ne moze da bude opasnost za vakcinisane.
Inace cemu prisila za vakcinu?

A ti kao covek od nauke, koji sistem lecenja bi predlozila, osim molitve?
Postoje lekovi koji lece
a cuj i molitva je bitna

3 meseca? Imas li ti predstavu o vremenu?
Matori je kreten, klovn koji zaradjuje na budalama koje mu veruju.
U Italiji su umirali od Korone, jer su se masovno zarazili na utakmicama itd.
Bitno ti nisi

Ja sam postavio pitanje ti tvrdnju.
Tvrdnju si ocigledno dao iz svoje glave.

Evo ja ti postavih da su Burla i Ugur Sahin vakcinisani, kao i drugi zaposleni ovih kompanija iz konkretnih izvora. Mislim da je to sasvim dovoljno sa moje strane da pokažem da niko nije izuzet od vakcinacije. Ako ti nešto znači. Ako tebi ne, razumem. Ima ljudi koji čitaju i vide pa možda nekom ipak znači.

Poslednja izmena:
Ljudima je pamćenje oslabljeno. Ovo je njegova izjava iz 2009.
„Na jesen i zimu u Srbiji će od novog gripa oboleti i do dva i po miliona ljudi“,
tvrdi epidemiolog Predrag Kon. Ako se prognoza ispuni moglo bi doći do
zatvaranja škola, pozorišta, stadiona, do zabrane okupljanja.

Uvozom ogromnog broja vakcina oštetio je državni budžet, pa je posle
pretio da će dati ostavku ako se ne vakciniše milion ljudi. I naravno, kolege
mu nisu dale da podnese ostavku. Ah...

Jedina je razlika što sada ima dovoljno naivnih da mu veruju a onda ga
niko nije slušao sem nekog malog broja hipohondričnih.
Kao i sto je Dacic sve rekao o svinjskom virusu
da su masovno umirali od vakcina
da je tada vise ljudi umrlo od posledica vakcine nego od svinjskog virusa
i da vakcine nisu ni bile potrebne

moze se sve to naci

' NIJE SVAKA VAKCINA BEZBEDNA '
evo ga da se podsetimo

На овом форуму, у другој теми, неко је качио податак да фајзер ни своје раднике не вакцинише!
Извор из прве руке могу бити три особе. Ове две са фотке и трећа која фотографише!

Kao što vidiš, ima i slika i izjava predstavnika Fajzera i Bionteha kod nas o vakcinaciji u ove dve kompanije tako da to je nešto konkretno. Ali naravno, razumem da neko ko je već u svojoj glavi percipirao da postoji zavera, razumem da ne može da prihvati ovo kao činjenicu tako lako. Ok, važno je iznositi činjenice, pa svako neka se odluči šta smatra relevantnim.

Nije mi jasno da je na Balkanu toliko umiranje dok u EU slabo.
Pa koliko sam gledao na Balkanu su medju prvima vakcinisasani i jako mnogo.

Na Balkanu su najmanje vakcinisani u odnosu na ostale članice EU..posebno severne zemlje poput Danske, Norveške, Švedske koje su između 70-80% sa obe doze. Vidiš, ne mora niko da im kaže da trebaju, narod u celini je samosvesniji u tim državama.

Poslednja izmena:
Ameri su lipov qurac
e nemo da nas vredjas
Video kaže da su izuzeti. Ali ni to nije tačno. Rekoh ti. Dezinformacija. Nisu izuzeti, već su priču napravili na pogrešnoj interpretaciji nekih stvari, pre svega na zaposlene u kompanijama za proizvodnju vakcina.

Znači ne postoji izuzeće za određene kategorije.
ti si pod 1 najveci dezinformator na ovoj temi, samo koristis priliku kada mene nema

kazes nema izuzeca za odredjene kategorije, koje kategorije? da li ima izuzeca za pojedince

jel novak nas teniser sada izuzet, ili nije?
Evo ja ti postavih da je Burla i Ugur Sahin vakcinsiani, kao i drugi zaposleni ovih kompanija iz konkretnih izvora. Mislim da je to sasvim dovoljno sa moje strane da pokažem da niko nije izuzet od vakcinacije.

ko ta dvojica, stanlio i olio? gluposti pises, jer ako njih dvojica nisu [koja god i sta god], to nista ne dokazuje, mozda su zaljulbljeni u vakcine, ko zna? ti samo pises gluposti, po logici pera i mika nisu, znaci niko nije [sta god] - jel tebi stvarno dobro?
jel njuzvik fejk njuz?
Members of Congress, their staff, and federal court system employees are exempt from the Biden administration's new vaccine mandates, according to Newsweek.

kazes nema izuzeca, a proizvodjaci vakcina su izuzeti odgovornost za sve svoje prozivode
Red Flags Soar As Big Pharma Will Be Exempt From COVID-19 Vaccine Liability Claims

vaks farma ucenjuje vlade, a ne da ne moze sebi da isposluje sto 1 teniser novak dj, moze, ti nas pravis maloumnima

EXPLOSIVE REVELATION: Indian Television Exposes How Pfizer Bullies and Blackmails Countries for COVID Shots – “Desperate Countries force to Make Humiliating Concessions” (VIDEO)

Poslednja izmena:
Kao što vidiš, ima i slika i izjava predstavnika Fajzera i Bionteha kod nas o vakcinaciji u ove dve kompanije tako da to je nešto konkretno. Ali naravno, razumem da neko ko je već u svojoj glavi percipirao da postoji zavera, razumem da ne može da prihvati ovo kao činjenicu tako lako. Ok, važno je iznositi činjenice, pa svako neka se odluči šta smatra relevantnim.

Na Balkanu su najmanje vakcinisani u odnosu na ostale članice EU..posebno severne zemlje poput Danske, Norveške, Švedske koje su između 70-80% sa obe doze. Vidiš, ne mora niko da im kaže da trebaju, narod u celini je samosvesniji u tim državama.
Од почетка пандемије, у свету је умрло 5.020.709 људи: https://www.worldometers.info/coronavirus/
Од глади, за 10 месеци, умрло је 7.529.999 ( у моменту док пишем, пошто се тај број мења сваке секунде).
https://www.theworldcounts.com/chal...w-many-people-die-from-hunger-each-year/story
Ако узмемо за почетак пандемије март 2020, са данашњим даном то је 20 месеци. Када поделимо број умрлих на 20 месеци, добијамо да месечно од ковида умире 251.000 људи а од глади 753.000 или ТРИ пута више људи? У средствима информисања неће бити ове вести јер у опште није важно колико људи умире, важно је колико се људи контролише:
https://ec.europa.eu/health/sites/default/files/vaccination/docs/2019-2022_roadmap_en.pdf
Значи, администрација ЕУ направила је план још 2018 о масовном вакцинисању и контроли кретања људи?!
На жалост, људима је страх од смрти, који им је усадила немилосрдна пропаганда, паралисао разум и понашају се тачно како је и предвиђено. Строго шаблонски, као стадо послушник оваца које ће један пас (страх) држати под контролом!

Да ли ти ишта од овог капираш?

e nemo da nas vredjas

ti si pod 1 najveci dezinformator na ovoj temi, samo koristis priliku kada mene nema

kazes nema izuzeca za odredjene kategorije, koje kategorije? da li ima izuzeca za pojedince

jel novak nas teniser sada izuzet, ili nije?

ko ta dvojica, stanlio i olio? gluposti pises, jer ako njih dvojica nisu [koja god i sta god], to nista ne dokazuje, mozda su zaljulbljeni u vakcine, ko zna? ti samo pises gluposti, po logici pera i mika nisu, znaci niko nije [sta god] - jel tebi stvarno dobro?
jel njuzvik fejk njuz?
Members of Congress, their staff, and federal court system employees are exempt from the Biden administration's new vaccine mandates, according to Newsweek.

kazes nema izuzeca, a proizvodjaci vakcina su izuzeti odgovornost za sve svoje prozivode
Red Flags Soar As Big Pharma Will Be Exempt From COVID-19 Vaccine Liability Claims

vaks farma ucenjuje vlade, a ne da ne moze sebi da isposluje sto 1 teniser novak dj, moze, ti nas pravis maloumnima

EXPLOSIVE REVELATION: Indian Television Exposes How Pfizer Bullies and Blackmails Countries for COVID Shots – “Desperate Countries force to Make Humiliating Concessions” (VIDEO)

Ti si nas ,ne shvataj licno

Evo ja ti postavih da su Burla i Ugur Sahin vakcinisani, kao i drugi zaposleni ovih kompanija iz konkretnih izvora. Mislim da je to sasvim dovoljno sa moje strane da pokažem da niko nije izuzet od vakcinacije. Ako ti nešto znači. Ako tebi ne, razumem. Ima ljudi koji čitaju i vide pa možda nekom ipak znači.
Meni nije logicno da su izuzeti.
Ali ti pokazujes nesto sto niko ne tvrdi.
Vec treci ili cetvrti put.
Nije bilo reci o tome da im je zabranjeno.
Ti manipulises infornacijama da bi sebe opravdao.

on je, secam ga se, bio dosta inteligentan, moglo je sa njim bas fino da se debatuje, pa se negde slozimo,a negde ne, a ovo sada je drugi covek, kao da je zombiran, programirran da izbacuje samo ono cime je napunjen, kao da je iskljucio mozak

ima jos jedna sitnica koju smo ptrevideli kod pitanja da li se vakcine i zasto su bile autorizovavne po hitnom postupku - upravo zato sto se tvrdilo da leka nema, a da ima nikada ne bi bile odobrene po hitnom postupku, te je zato napadnut hidroksi tzv. trampov lek, kao bajagi mrzeli smo trampa... sada vidimo kako napadaju ivermektin, orkestrirano...

zanimljivo, piter navaro nam pise sta se desilo sve, da fda ima okrvavljene ruke, ali i drugi su vec svedocili i pred kongresom da bar pola miliona ljudi nije smelo da bufde zrtvovano - da bi se, naravno, big farma obogatila na vakcinama

A ROGUE FDA WITH BLOOD ON ITS HANDS

EXCLUSIVE EXCERPT From Peter Navarro’s New Book IN TRUMP TIME — “A Rogue FDA With Blood On Its Hands”

Од почетка пандемије, у свету је умрло 5.020.709 људи: https://www.worldometers.info/coronavirus/
Од глади, за 10 месеци, умрло је 7.529.999 ( у моменту док пишем, пошто се тај број мења сваке секунде).

Nikakave veze jedno sa drgim nema. Gladi je bilo i biće, ništa novo pod suncem. Ne zaboravi da na zemlji ima oko 8 milijardi ljudi sada, da je sve manje resursa itd...

Dakle, nije uredu porediti i isticati glad nasuprot opasnosti od pandemije.

Значи, администрација ЕУ направила је план још 2018 о масовном вакцинисању и контроли кретања људи?!

Opet nije povezano sa temom i onim što smo pričali. Ideš od suprotstavlajnja globalnog problema gladi(ne kažem da nije važno, itekako jeste) trenutnoj pandemiji, pa pričaš o planiranju..sve nepovezano sa suštinom o čemu smo govorili a to je da su se u kompanijama vakcinisali.

Samo kažem da si sada pomešao nekoliko stvari nevezane za prethodnu diskusiju.

На жалост, људима је страх од смрти, који им је усадила немилосрдна пропаганда, паралисао разум и понашају се тачно како је и предвиђено. Строго шаблонски, као стадо послушник оваца које ће један пас (страх) држати под контролом!

Kako je to "predviđeno"? Pandemija i epidemija je bilo i biće...zašto misliš da je ovo sada nešto sasvim drugo? Znaš li šta su pričali kada je bila pandemija španskog gripa 1918-1920? Da je to sve isplanirano, da putem radio-talasa se šalje influenca virusa(sada isto samo sada je tu 5G mreža i slične konstrukcije). Znaš li koga su optužili pak za epidemiju kuge 1348-1350? Jevreje..opet neko je kriv, neka zavera protiv naroda. Uvek je bilo i biće priče o planiranoj epidemiji ili pandemiji. I uvek će biti onih na žalost koji umesto da se usredsrede na uklanjanje daljeg širenja, troše vreme na konstrukcije ničim dokazane o planiranoj pandemiji/epidemiji.

Nije bilo reci o tome da im je zabranjeno.
Ti manipulises infornacijama da bi sebe opravdao.

Već rekoh..nema dokaza za ono što video tvrdi. Nasuprot, vakcinisanje u kompanijama pokazuje svu neozbiljnost onoga što se u tom videu pominje. Nema nikakvu validnost. Izmišljena priča. Nema nigde u zakonu ili u zvaničnim izveštajima da postoji mogućnost izuzeća ovih nabrojanih u odnosu na ostali svet. To je manipulacija iz video-snimka

Poslednja izmena:
Ti si nas ,ne shvataj licno
ma zezam te... da bi se nadovezao, ne znam jel cita neko tj. koliko nas engleski... znam da glasnik zna nemacki, vidimo zx ruski itd... i onda nas joca skljoca maltretira sa holandezima na fejsubuku

Ali naravno, razumem da neko ko je već u svojoj glavi percipirao da postoji zavera
pazi njuzvik, za koga mi ravnozemljasi kazemo da je fejk njuz, kada se on dozvao pameti i proziva glavnog zaverenika faucija, onda znas koliko je sati

The Worm is Turning on Dr. Anthony Fauci

Doctors Kulldorff and Bhattacharya nailed it. What astonishes me is that Newsweek, which is a card-carrying member of the lamestream media, had the stones to let these distinguished scientists tell the truth.

U Indiji je zahvaljujući vakcinaciji, koju je delom finansirao Gejts, iskorenjen poliomelitis.
indija je vezana pupcanom vrpcom za gejtsa, ako bi on rekao da je zemlja ravna, indija bi potvrdila
Indian Government To Launch Mandatory Digital Health Card On Bill Gates Concept

a stvari stoje zapravo ovako:
UN Forced To Admit Gates-Funded Vaccine Is Causing Polio Outbreak In Africa
prevod: un prinudjen da prizna da je vakcina koju je gejts finansirao uzrok povratka polia u africi

(WHO) will regular boast about supposedly ‘eradicating polio’ with vaccines, the opposite seems to be the case. Their decades-long campaign to eradicate polio is now killing scores of innocent young people living … are beginning to admit that their plan to stop ‘wild’ polio is backfiring , as scores children are being paralyzed

bonus za tebe:

@BillGates @realDonaldTrump Bill Gates your one sick person! Watch this video as he admits to shooting GMO organisms right into the vein of little kids!!!! WTF is wrong with you dudehttps://t.co/RY3YNkMBX2

— jack meoff (@jackmeo41137173) May 10, 2020

najvaznije je da se mi drzmo zajedno, da li mi ista kapiramo, a ljude kao sto je on da ignorisemo [kao on mene]

ja mu zapravo odgovaram ni ne nadajuci se da ce da me odignorise, nego zbog drugih kojih citaju, a od njega sam digao ruke, posteno da ti/vam kazem

dakle, koliko mi sami kapiramo? i da li se drzimo zajedno na raznim internet platformama, jer ovakvi kao jovan prezv. nam samo odvlace paznju i trose snagu, resurse umesto da se ozbiljnije posvetimo sta i kako cemo dalje

https://www.zerohedge.com/political/gates-kissinger-and-our-dystopian-future
CODENAME: Operation Virus Identification 20 19.
“The further a society drifts from the truth, the more it will hate those who speak it.”

- George Orwell

Poslednja izmena:
najvaznije je da se mi drzmo zajedno, da li mi ista kapiramo, a ljude kao sto je on da ignorisemo [kao on mene]

ja mu zapravo odgovaram ni ne nadajuci se da ce da me odignorise, nego zbog drugih kojih citaju, a od njega sam digao ruke, posteno da ti/vam kazem

dakle, koliko mi sami kapiramo? i da li se drzimo zajedno na raznim internet platformama, jer ovakvi kao jovan prezv. nam samo odvlace paznju i trose snagu, resurse umesto da se ozbiljnije posvetimo sta i kako cemo dalje

https://www.zerohedge.com/political/gates-kissinger-and-our-dystopian-future
CODENAME: Operation Virus Identification 20 19.
“The further a society drifts from the truth, the more it will hate those who speak it.”

- George Orwell
Знам ја жешће ваксере од њега. Исто им је да нема аргумента који може да им излечи то слепило.
Да ли је то последица зомбирања или саме вакцине не знам. Једино што знам то је да им је свест ограничена.

Знам ја жешће ваксере од њега. Исто им је да нема аргумента који може да им излечи то слепило.
Да ли је то последица зомбирања или саме вакцине не знам. Једино што знам то је да им је свест ограничена.
mene to bas kopka, da dokucim, jer nisu to glupi ljudi, znamo da se oni predstavjaju naucnicima doktorima, neki i jesu, pa i u mojoj familiji, a mi smo ''ravnozemljasi'' samo zato sto propitujemo zvanicni narativ upakovan u tzv. novu realnost

pa kada smo se oprostili od stare realnosti, kako je ova da kazemo grupa bandita uspela da nam nametne sve ovo, da li je sve puka slucajnost i koliko zapravo ima zavere, a koliko je sve samo korupcija

da uzmemo samo ova dva leka secamo se kako je za hidroksi falsifikovano da su radjene mnoge studije, sabrane na jdno mesto objavljeno u prestiznom lancetu i hidroksi odbacen... da bi se potom otkrila prevara, ta studija NE POSTOJI isfabrikovana je, povucena sa lanceta i nikom nist, pojeo vuk magarca, NIKO DA ZINE, aman ljudi, a steta koja je napravljena, i i dalje se pravi jer ljudi umiru isto?.

sada ovaj ivermektin, prosto mi nije jasno kako je moguce da ljudi nece da vide podatke, vec samo akzu za zivotinje, i eto indija ga je zabranila [juce sam sve ispisao i izlinkovao o tome]

ponavljam, da oni nisu tvrdili da leka nema nikada ne bi imali pravo da daju dozvole za htnu vakcinaciju, a potom su kola otisla nizbrdo... I i dalje se pustaju ljudi da umiru, pa i rusiji... daj nam protokole, cime, kako lecite kovid pacijente?

pa ja bih se pre razboleo i lecio koliko sam protiv vakcina, eto ne shvatam zar mi koji necemo vakcine trebamo da umremo, ne trebamo da se lecimo, hidroksiklorokinom i konjskim lekom ivermektinom, ZASTO NAM BRANE? zasto se mi ne izborimo na svoje pravo na lek, za vakcine, pa one me vise ne zanimaju NE POSTOJE?

mi ravnozemljasi se bojimo d ne spadnemo sa zemlje, ako je okrugla, ali igle se jos vise bojimo, zbog trnove ruzice,hehehe

eto, pa jel treba da umremo od kovida ili biste ako vas zamolimo dali nam ova dve leka da se lecimo

Poslednja izmena:
mene to bas kopka, da dokucim, jer nisu to glupi ljudi, znamo da se oni predstavjaju naucnicima doktorima, neki i jesu, pa i u mojoj familiji, a mi smo ''ravnozemljasi'' samo zato sto propitujemo zvanicni narativ upakovan u tzv. novu realnost

pa kada smo se oprostili od stare realnosti, kako je ova da kazemo grupa bandita uspela da nam nametne sve ovo, da li je sve puka slucajnost i koliko zapravo ima zavere, a koliko je sve samo korupcija

da uzmemo samo ova dva leka secamo se kako je za hidroksi falsifikovano da su radjene mnoge studije, sabrane na jdno mesto objasvljene u prestiznom lancetu i hidroksi odbacen... da bi se potom otkrila prevar, ta studija NE POSTIJI isfabrikovana

sada ovaj ivermektin, prosto mi nije jasno kako je moguce da ljudi nece da vide podatke, vec samo akzu za zivotinje, i eto indija ga je zabranila [juce sam sve ispisao i izlinkovao o tome]

ponavljam, da oni nisu tvrdili da leka nema nikada ne bi imali pravo da daju dozvole za htnu vakcinaciju, a potom su kola otisla nizbrdo...
Ти лекови не доносе зараду а друго лече.
Значи, ни једно ни друго није потребно. Потребно је подићи ниво вакцинације на максимум и то понављати. То је по питању профита. Остало се тиче контроле кретања а затим иде дигитализација, укида се кеш и практично су нас ставили под пуну контролу.
На све то треба додати и план депопулизације старијег старијег слоја становништва.
На осам милијарди људи имамо укупно умрлих пет милиона или 0.06%. Због тих 0.06% они желе све да нас ставе у тор и сви да блејимо.
Ја на то сигурно нећу пристати а нисам једини. Морамо се супротставити овом лудилу.
Ко жели да се боцка, молим лепо само нека нас оставе на миру и неће бити проблема.

rade, ne izmisljaj, ne dobijes ti odmah upalu pluca, a kada dobijes posle je zeznuto cak i ako si vakcinisan
zato se i daje terapija iznad ostavih link, odmah [ko zna engleski neka proveri]

greota da ljudi umiru nevezano da li su ravnozmeljasi ili nisu
Ako si ti u nekakvom tripu od vakcina, nije u redu da svoju zarazu prenosiš na druge.
Ja sam se vakcinisao dva puta, i nekih mesec dana od druge dobio Koronu.
Nekoliko dana temperatura 37.2 i ništa značajnije. Bez nekih rezidua i posledica po zdravlje.
Doktorka mi reče da trebam zahvaliti vakcini što mi virus nije napao organizam, pluća pre svega i što sam tako jeftino prošao.

Ali, moj ispisnik nije imao tu sreću, nije se vakcinisao, zanemario je glavobolju nekoliko dana, temperaturu dva dana i pravac Urgentni.
Dovezli ga posle 7-8 dana u kovčegu direktno na groblje, nek mu je laka zemlja.

Tuga i žalost.

I sad mi dođe ovde na forum lik koji neće da se vakciniše, plus NAGOVARA DRUGE DA SE NE VAKCINIŠU ?

:mafijas: :mafijas: :mafijas: :mafijas: :mafijas: :mafijas: :mafijas: :mafijas: :mafijas: :mafijas: :mafijas: :mafijas: :mafijas: :mafijas: :mafijas: :mafijas: :mafijas: :mafijas:

Glasnik..smem li???? Znaš šta...rastrgli bi me neki..ali istinu ću izneti.

Ti znam da si umeren i smem reći veliku tajnu Jeff Rense-a čiji si govor na radiju izneo a preneli naši ekstremni desničari. Znaš li čiji rođendan taj Jeff promoviše? Šta misliš?

Šta reći o tom čoveku..kako mu verovati?

Evo: https://rense.com//general96/birthday.html

Ja se sada pitam, zašto protivnici vakcine nazivaju nas fašistima i nacistima i sve mere fašističkim? Zapravo njihova fascinacija tom idjom je u podsvesti. Evo dakle kime je Jeff Rense je "fasciniran". Podsvest je čudo.

jeffface.jpg
Gosn. Rense...

Poslednja izmena:
Doktorka mi reče da trebam zahvaliti vakcini što mi virus nije napao organizam, pluća pre svega i što sam tako jeftino prošao.

Ali, moj ispisnik nije imao tu sreću, nije se vakcinisao, zanemario je glavobolju nekoliko dana, temperaturu dva dana i pravac Urgentni.
Dovezli ga posle 7-8 dana u kovčegu direktno na groblje, nek mu je laka zemlja.
ja u srbiji znam par ljudi mojih godina, kum i brat od tetke koji su prosli kronu ni ne osetivsi je, osim gubitka mirisa, jedan brat od tetke 10 godina mladji rece da je bilo malo cupavo, ali je prosao - eto niko od njih nije vakcinsan, neki su se potom vakcinisali, a neki nisu

to sto je tebi ta doktorka rekla, rekla je i meni cak mi je rod i na prvoj liniji je protiv korone, i cak mi je crnje rekla, da su mi sanse nevakcinisanom 50:50
isto u familiji manji grad, znaju se ljudi, kaze mi ujak da zna za 50 slucajeva preminulih,a braca kazu da ga pustim, oni se nece vakcnisisati, ni njegova deca, jos manje unucad... dakle slicno kao sada u rumuniji

ali ostaje pitanje zasto ti ljudi umiru,, ako leka ima, zasto se napada hidroksiklorokin i ivermektin

ja se ionako necu vakcinisati, i nemoj da si lud da mislis da nas mozete na silu vakcinisati ili ucenom, prosto ima nas koji necemo, pa te pitam najljubaznije
jel imamo mi pravo na ove lekove, a na bolnciki krevet vec znam da mislitie da nemamo pravo da zauzimamo jer je navala

iz kojeg god razloga se ljudi nisu vakcinisali, recimo siromasne zemlje ni nemaju vakcine, ako smo mi antivakseri ludi,
jel trebaju ti svi ljudi da se lece i ja sa njima, ako zaglave sa kovidom ili samo da cekaju vakcine i na silu se pelcuju?

jel vakcina sprecava smrt?
koliko smrti je spasila, a koliko je zivota odnela

da li ti mislis da vi imate pravo na noble lie, plemenitu laz?

Poslednja izmena:
ja u srbiji znam par ljudi mojih godina, kum i brat od tetke koji su prosli kronu ni ne osetivsi je, osim gubitka mirisa, jedan brat od tetke 10 godina mladji rece da je bilo malo cupavo, ali je prosao - eto niko od njih nije vakcinsan, neki su se potom vakcinisali, a neki nisu

to sto je tebi ta doktorka rekla, rekla je i meni cak mi je rod i na prvoj liniji je protiv korone, i cak mi je crnje rekla, da su mi sanse nevakcinisanom 50:50
isto u familiji manji grad, znaju se ljudi, kaze mi ujak da zna za 50 slucajeva preminulih,a braca kazu da ga pustim, oni se nece vakcnisisati, ni njegova deca, jos manje unucad... dakle slicno kao sada u rumuniji

ali ostaje pitanje zasto ti ljudi umiru,, ako leka ima, zasto se napada hidroksiklorokin i ivermektin

ja se ionako necu vakcinisati, i nemoj da si lud da mislis da nas mozete na silu vakcinisati ili ucenom, prosto ima nas koji necemo, pa te pitam najljubaznije
jel imamo mi pravo na ove lekove, a na bolnciki krevet vec znam da mislitie da nemamo pravo da zauzimamo jer je navala

iz kojeg god razloga se ljudi nisu vakcinisali, recimo siromasne zemlje ni nemaju vakcine

jel trebaju ti svi ljuydi da se lece, ili samo da cekaju vakcine i na silu se pelcuju?
Imaš doktorku koja ti je još i rođaka, i ne veruješ joj ?

A veruješ ?????

Kome ti u stvari veruješ ljudino?

Ili još bolje IZ ČIJE SE GLAVE VODIŠ ?

Dobro razmisli pre nego mi odgovoriš.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back