gost 336946
Elita
- Poruka
- 23.437
Evo u Podgorici preminula cura od 16 godina koja je bila kovid pozitivna. Pozlilo joj na putu ka kovid centru. Još nije ustanovljen uzrok smrti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije mi jasno da je na Balkanu toliko umiranje dok u EU slabo.Evo u Podgorici preminula cura od 16 godina koja je bila kovid pozitivna. Pozlilo joj na putu ka kovid centru. Još nije ustanovljen uzrok smrti.
Postoje lekovi koji leceA ti kao covek od nauke, koji sistem lecenja bi predlozila, osim molitve?
Bitno ti nisi3 meseca? Imas li ti predstavu o vremenu?
Matori je kreten, klovn koji zaradjuje na budalama koje mu veruju.
U Italiji su umirali od Korone, jer su se masovno zarazili na utakmicama itd.
Ja sam postavio pitanje ti tvrdnju.
Tvrdnju si ocigledno dao iz svoje glave.
Kao i sto je Dacic sve rekao o svinjskom virusuLjudima je pamćenje oslabljeno. Ovo je njegova izjava iz 2009.
„Na jesen i zimu u Srbiji će od novog gripa oboleti i do dva i po miliona ljudi“,
tvrdi epidemiolog Predrag Kon. Ako se prognoza ispuni moglo bi doći do
zatvaranja škola, pozorišta, stadiona, do zabrane okupljanja.
Uvozom ogromnog broja vakcina oštetio je državni budžet, pa je posle
pretio da će dati ostavku ako se ne vakciniše milion ljudi. I naravno, kolege
mu nisu dale da podnese ostavku. Ah...
Jedina je razlika što sada ima dovoljno naivnih da mu veruju a onda ga
niko nije slušao sem nekog malog broja hipohondričnih.
На овом форуму, у другој теми, неко је качио податак да фајзер ни своје раднике не вакцинише!
Извор из прве руке могу бити три особе. Ове две са фотке и трећа која фотографише!
Nije mi jasno da je na Balkanu toliko umiranje dok u EU slabo.
Pa koliko sam gledao na Balkanu su medju prvima vakcinisasani i jako mnogo.
e nemo da nas vredjasAmeri su lipov qurac
ti si pod 1 najveci dezinformator na ovoj temi, samo koristis priliku kada mene nemaVideo kaže da su izuzeti. Ali ni to nije tačno. Rekoh ti. Dezinformacija. Nisu izuzeti, već su priču napravili na pogrešnoj interpretaciji nekih stvari, pre svega na zaposlene u kompanijama za proizvodnju vakcina.
Znači ne postoji izuzeće za određene kategorije.
Evo ja ti postavih da je Burla i Ugur Sahin vakcinsiani, kao i drugi zaposleni ovih kompanija iz konkretnih izvora. Mislim da je to sasvim dovoljno sa moje strane da pokažem da niko nije izuzet od vakcinacije.
Од почетка пандемије, у свету је умрло 5.020.709 људи: https://www.worldometers.info/coronavirus/Kao što vidiš, ima i slika i izjava predstavnika Fajzera i Bionteha kod nas o vakcinaciji u ove dve kompanije tako da to je nešto konkretno. Ali naravno, razumem da neko ko je već u svojoj glavi percipirao da postoji zavera, razumem da ne može da prihvati ovo kao činjenicu tako lako. Ok, važno je iznositi činjenice, pa svako neka se odluči šta smatra relevantnim.
Na Balkanu su najmanje vakcinisani u odnosu na ostale članice EU..posebno severne zemlje poput Danske, Norveške, Švedske koje su između 70-80% sa obe doze. Vidiš, ne mora niko da im kaže da trebaju, narod u celini je samosvesniji u tim državama.
Ti si nas ,ne shvataj licnoe nemo da nas vredjas
ti si pod 1 najveci dezinformator na ovoj temi, samo koristis priliku kada mene nema
kazes nema izuzeca za odredjene kategorije, koje kategorije? da li ima izuzeca za pojedince
jel novak nas teniser sada izuzet, ili nije?
ko ta dvojica, stanlio i olio? gluposti pises, jer ako njih dvojica nisu [koja god i sta god], to nista ne dokazuje, mozda su zaljulbljeni u vakcine, ko zna? ti samo pises gluposti, po logici pera i mika nisu, znaci niko nije [sta god] - jel tebi stvarno dobro?
jel njuzvik fejk njuz?
Members of Congress, their staff, and federal court system employees are exempt from the Biden administration's new vaccine mandates, according to Newsweek.
kazes nema izuzeca, a proizvodjaci vakcina su izuzeti odgovornost za sve svoje prozivode
Red Flags Soar As Big Pharma Will Be Exempt From COVID-19 Vaccine Liability Claims
vaks farma ucenjuje vlade, a ne da ne moze sebi da isposluje sto 1 teniser novak dj, moze, ti nas pravis maloumnima
EXPLOSIVE REVELATION: Indian Television Exposes How Pfizer Bullies and Blackmails Countries for COVID Shots – “Desperate Countries force to Make Humiliating Concessions” (VIDEO)

Meni nije logicno da su izuzeti.Evo ja ti postavih da su Burla i Ugur Sahin vakcinisani, kao i drugi zaposleni ovih kompanija iz konkretnih izvora. Mislim da je to sasvim dovoljno sa moje strane da pokažem da niko nije izuzet od vakcinacije. Ako ti nešto znači. Ako tebi ne, razumem. Ima ljudi koji čitaju i vide pa možda nekom ipak znači.
on je, secam ga se, bio dosta inteligentan, moglo je sa njim bas fino da se debatuje, pa se negde slozimo,a negde ne, a ovo sada je drugi covek, kao da je zombiran, programirran da izbacuje samo ono cime je napunjen, kao da je iskljucio mozakДа ли ти ишта од овог капираш?
Од почетка пандемије, у свету је умрло 5.020.709 људи: https://www.worldometers.info/coronavirus/
Од глади, за 10 месеци, умрло је 7.529.999 ( у моменту док пишем, пошто се тај број мења сваке секунде).
Значи, администрација ЕУ направила је план још 2018 о масовном вакцинисању и контроли кретања људи?!
На жалост, људима је страх од смрти, који им је усадила немилосрдна пропаганда, паралисао разум и понашају се тачно како је и предвиђено. Строго шаблонски, као стадо послушник оваца које ће један пас (страх) држати под контролом!
Nije bilo reci o tome da im je zabranjeno.
Ti manipulises infornacijama da bi sebe opravdao.
ma zezam te... da bi se nadovezao, ne znam jel cita neko tj. koliko nas engleski... znam da glasnik zna nemacki, vidimo zx ruski itd... i onda nas joca skljoca maltretira sa holandezima na fejsubukuTi si nas ,ne shvataj licno
pazi njuzvik, za koga mi ravnozemljasi kazemo da je fejk njuz, kada se on dozvao pameti i proziva glavnog zaverenika faucija, onda znas koliko je satiAli naravno, razumem da neko ko je već u svojoj glavi percipirao da postoji zavera
indija je vezana pupcanom vrpcom za gejtsa, ako bi on rekao da je zemlja ravna, indija bi potvrdilaU Indiji je zahvaljujući vakcinaciji, koju je delom finansirao Gejts, iskorenjen poliomelitis.
najvaznije je da se mi drzmo zajedno, da li mi ista kapiramo, a ljude kao sto je on da ignorisemo [kao on mene]Да ли ти ишта од овог капираш?
Знам ја жешће ваксере од њега. Исто им је да нема аргумента који може да им излечи то слепило.najvaznije je da se mi drzmo zajedno, da li mi ista kapiramo, a ljude kao sto je on da ignorisemo [kao on mene]
ja mu zapravo odgovaram ni ne nadajuci se da ce da me odignorise, nego zbog drugih kojih citaju, a od njega sam digao ruke, posteno da ti/vam kazem
dakle, koliko mi sami kapiramo? i da li se drzimo zajedno na raznim internet platformama, jer ovakvi kao jovan prezv. nam samo odvlace paznju i trose snagu, resurse umesto da se ozbiljnije posvetimo sta i kako cemo dalje
https://www.zerohedge.com/political/gates-kissinger-and-our-dystopian-future
CODENAME: Operation Virus Identification 20 19.
“The further a society drifts from the truth, the more it will hate those who speak it.”
- George Orwell
mene to bas kopka, da dokucim, jer nisu to glupi ljudi, znamo da se oni predstavjaju naucnicima doktorima, neki i jesu, pa i u mojoj familiji, a mi smo ''ravnozemljasi'' samo zato sto propitujemo zvanicni narativ upakovan u tzv. novu realnostЗнам ја жешће ваксере од њега. Исто им је да нема аргумента који може да им излечи то слепило.
Да ли је то последица зомбирања или саме вакцине не знам. Једино што знам то је да им је свест ограничена.
Ти лекови не доносе зараду а друго лече.mene to bas kopka, da dokucim, jer nisu to glupi ljudi, znamo da se oni predstavjaju naucnicima doktorima, neki i jesu, pa i u mojoj familiji, a mi smo ''ravnozemljasi'' samo zato sto propitujemo zvanicni narativ upakovan u tzv. novu realnost
pa kada smo se oprostili od stare realnosti, kako je ova da kazemo grupa bandita uspela da nam nametne sve ovo, da li je sve puka slucajnost i koliko zapravo ima zavere, a koliko je sve samo korupcija
da uzmemo samo ova dva leka secamo se kako je za hidroksi falsifikovano da su radjene mnoge studije, sabrane na jdno mesto objasvljene u prestiznom lancetu i hidroksi odbacen... da bi se potom otkrila prevar, ta studija NE POSTIJI isfabrikovana
sada ovaj ivermektin, prosto mi nije jasno kako je moguce da ljudi nece da vide podatke, vec samo akzu za zivotinje, i eto indija ga je zabranila [juce sam sve ispisao i izlinkovao o tome]
ponavljam, da oni nisu tvrdili da leka nema nikada ne bi imali pravo da daju dozvole za htnu vakcinaciju, a potom su kola otisla nizbrdo...
Ako si ti u nekakvom tripu od vakcina, nije u redu da svoju zarazu prenosiš na druge.rade, ne izmisljaj, ne dobijes ti odmah upalu pluca, a kada dobijes posle je zeznuto cak i ako si vakcinisan
zato se i daje terapija iznad ostavih link, odmah [ko zna engleski neka proveri]
greota da ljudi umiru nevezano da li su ravnozmeljasi ili nisu
znaci i tebe su prevarili da ova dva leka ne lece kovid?Ти лекови не доносе зараду а друго лече.
Значи, ни једно ни друго није потребно.
ja u srbiji znam par ljudi mojih godina, kum i brat od tetke koji su prosli kronu ni ne osetivsi je, osim gubitka mirisa, jedan brat od tetke 10 godina mladji rece da je bilo malo cupavo, ali je prosao - eto niko od njih nije vakcinsan, neki su se potom vakcinisali, a neki nisuDoktorka mi reče da trebam zahvaliti vakcini što mi virus nije napao organizam, pluća pre svega i što sam tako jeftino prošao.
Ali, moj ispisnik nije imao tu sreću, nije se vakcinisao, zanemario je glavobolju nekoliko dana, temperaturu dva dana i pravac Urgentni.
Dovezli ga posle 7-8 dana u kovčegu direktno na groblje, nek mu je laka zemlja.
Imaš doktorku koja ti je još i rođaka, i ne veruješ joj ?ja u srbiji znam par ljudi mojih godina, kum i brat od tetke koji su prosli kronu ni ne osetivsi je, osim gubitka mirisa, jedan brat od tetke 10 godina mladji rece da je bilo malo cupavo, ali je prosao - eto niko od njih nije vakcinsan, neki su se potom vakcinisali, a neki nisu
to sto je tebi ta doktorka rekla, rekla je i meni cak mi je rod i na prvoj liniji je protiv korone, i cak mi je crnje rekla, da su mi sanse nevakcinisanom 50:50
isto u familiji manji grad, znaju se ljudi, kaze mi ujak da zna za 50 slucajeva preminulih,a braca kazu da ga pustim, oni se nece vakcnisisati, ni njegova deca, jos manje unucad... dakle slicno kao sada u rumuniji
ali ostaje pitanje zasto ti ljudi umiru,, ako leka ima, zasto se napada hidroksiklorokin i ivermektin
ja se ionako necu vakcinisati, i nemoj da si lud da mislis da nas mozete na silu vakcinisati ili ucenom, prosto ima nas koji necemo, pa te pitam najljubaznije
jel imamo mi pravo na ove lekove, a na bolnciki krevet vec znam da mislitie da nemamo pravo da zauzimamo jer je navala
iz kojeg god razloga se ljudi nisu vakcinisali, recimo siromasne zemlje ni nemaju vakcine
jel trebaju ti svi ljuydi da se lece, ili samo da cekaju vakcine i na silu se pelcuju?