Korona Armagedon?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imaš doktorku koja ti je još i rođaka, i ne veruješ joj ?

A veruješ ?????

Kome ti u stvari veruješ ljudino?

Ili još bolje IZ ČIJE SE GLAVE VODIŠ ?

Dobro razmisli pre nego mi odgovoriš.
mogli su i grobarima da daju njen posao, a ja verujem brojevima, a ne praznim recima, FAKTOGRAFIJI, vidi, citaj, razumi, pitaj da ti prevedom ostatak koji ne razumes - ovo ko nece da vidi,... ja ne znam stvarno, da li uopste ima glavu/pamet
naprotiv, uttar je najmanje vakcinisao, TRICAVIH 5% https://www.zerohedge.com/covid-19/indias-ivermectin-blackout-secret-revealed
dakle, napravili su vladine timove koji su isli po kucama radili brze testove, i delili pakovanja - kitove, prosavsi oko 100 hiljada sela, 75 oblasti, od 5 maja u trajanju od samo 5 dana - to sto su oni uradili se granici sa nemogucim, a mi trebamo da se stidimo jer to jos uvek ne ucimo po svim fakultetima, medicinskim vojnim itd... i pored toga sto je szo dala podrsku, sta se nalazilo u kitovima su krili [zato ti i ne znas]
do 2. jula slucajevi su se smanjili za 99%
tek 6. avgusta zapad je sazno sta je bilo u kitovima, mada je sve vreme na licu mesto bilo ljudi iz szo koji su sve pratili americki cdc je davao podrsku, svi su deklarativno podrzavali sta radi indija u uttar pradesh-u. dakle: Doxycycline and Ivermectin.
25 avgusta se otkriva koliko je uttar pradesh bolji u odnosu na keralu, vidi prikaz:

bfmC92D.jpg
Although Uttar Pradesh was only 5% vaccinated to Kerala's 20%, Uttar Pradesh had (only) 22 new COVID cases, while Kerala was overwhelmed with 31,445 in one day.
Kerala reported 215 deaths on August 25, while Uttar Pradesh only reported two deaths. In fact, no deaths have been reported from Uttar Pradesh in recent days. There are only 345 active cases in Uttar Pradesh now while Kerala’s figure is at 1.7 lakh - or 170,000."
345 slucajeva nasuprot 170000 keralinih gde se davao remdesivir, a ivermektin bio zabranjen... dakle danas kada kazu da ga ne primenju - ivermektin u klinickom lecenju - pa nisu ni onda, nego su isli po kucama i delili ga r.r.timovi - ironicni su zar ne?
itd
nevidjeni uspeh, jos neponovljen, ali rekosmo skoro 30 zemalja su primenile ovo isto indijsko CUDO!

Each home kit contained the following: Paracetamol tablets [tylenol], Vitamin C, Multivitamin, Zinc, Vitamin D3, Ivermectin 12 mg [quantity #10 tablets], Doxycycline 100 mg [quantity #10 tablets]. Other non-medication components included face masks, sanitizer, gloves and alcohol wipes, a digital thermometer, and a pulse oximeter.

Imaš doktorku koja ti je još i rođaka, i ne veruješ joj ?

A veruješ ?????

Kome ti u stvari veruješ ljudino?

Ili još bolje IZ ČIJE SE GLAVE VODIŠ ?

Dobro razmisli pre nego mi odgovoriš.
Е мој друже Радоване, тебе су чини ми се гуштери превели жедног преко воде, сад ће ти генском терапијом са боцама измијенити хиперборејску - старословенску днк у подобије њима одговарајуће :per: .

Е мој друже Радоване, тебе су чини ми се гуштери превели жедног преко воде, сад ће ти генском терапијом са боцама измијенити хиперборејску - старословенску днк у подобије њима одговарајуће :per: .
uterali su mu strah, kako je i meni mislila ova moja rodjaka, a ja sam joj samo odgovoril da je postala sekta

ok, brojevi, vakcine spasavaju, i treba da spasavaju

ali sta je indija uradila gde je tada bilo samo 5%vakcinisano, to mi ne ide u glavu, da ljude ne zanima, a zanimalo ih je kada su umirali... pa valjda treba da bude vest kako su zaustavili umiranje ali sto ti kazes, mozda pricamo sa gusterima, setih se onoga engleza... david icke, kad ovaj vec pomenu rensa

na svu srecu ima na ovom svetu jos pametnih u dalekim zemljama koji su videli indiju i ranije znali za LECENJE da treba da se sprovodi,a ne lek ne postoji, ima da pomremo ako se ne vakcinisemo

zasto onda ovi proizvodjaci vakcina ne daju da se vakcine doniraju, da se i drugi spasu umiranja?

dajte bre ljudi malo i da razmislimo, dosta vise igranja babaroge, ne mislim na tebe koslave nego na ove

pa cak i da nisu ova dva hidroksi i ivermektn lekovi, vi sada u bolnicama i ne lecite ljude, samo cekate da umru

pa i da su placebo, opet bi spasli bar nekoga, a ovoko, trazite da vidite da li se kaju...pre smrti.

a mozda bi spasli 100 ine miliona kao sto evidentno jesu od indije, indonezije, japana, ...

indija ga je delila po kucama zato sada ;'zabranjuje'' klinicko administriranje, ne zato sto ivermektin ne moze da spase od srmti kao vakcine sto ''mogu'', vec kako rekose, jer ne smanjuje trajanje i simptome -- ZA SMRTNI ISHOD DA NE SMANJUJE NISU REKLI!!!

i to su zakljucili na bazi studije iz prosle godine na samo 157 pacijenata, a ove godine ga delili milionima, pa zasto se pravite ludi?

Poslednja izmena:
Ako si ti u nekakvom tripu od vakcina, nije u redu da svoju zarazu prenosiš na druge.
Ja sam se vakcinisao dva puta, i nekih mesec dana od druge dobio Koronu.
Nekoliko dana temperatura 37.2 i ništa značajnije. Bez nekih rezidua i posledica po zdravlje.
Doktorka mi reče da trebam zahvaliti vakcini što mi virus nije napao organizam, pluća pre svega i što sam tako jeftino prošao.

Ali, moj ispisnik nije imao tu sreću, nije se vakcinisao, zanemario je glavobolju nekoliko dana, temperaturu dva dana i pravac Urgentni.
Dovezli ga posle 7-8 dana u kovčegu direktno na groblje, nek mu je laka zemlja.

Tuga i žalost.

I sad mi dođe ovde na forum lik koji neće da se vakciniše, plus NAGOVARA DRUGE DA SE NE VAKCINIŠU ?

:mafijas: :mafijas: :mafijas: :mafijas: :mafijas: :mafijas: :mafijas: :mafijas: :mafijas: :mafijas: :mafijas: :mafijas: :mafijas: :mafijas: :mafijas: :mafijas: :mafijas: :mafijas:
Dedo.
Mozda ti je vakcina pomogla a mozda i ne?
Daleko vise ima onih koji su imali lake simptome a nisu bili vakcinisani.
To jest mnogo je vise onih koji su preboleli bez vakcine.

Ali ko zeli neka se vakcinise.

Ali ko zeli neka se vakcinise.
ma jel ti vidis da je sve ovo organizovano da nikad ne prestane, da farma mafija pelcuje ko zna koliko doza
zato ne daju da se ljudi lece, a doze samo rastu, sada smo kod 4.

Dagens Medicin: Ивермектин би могао окончати пандемију

mogao bi, ali prvo da vrate pare farma mafija i plate za smrti svih koji nisu morali da umru, na medjunarodnom sudu za genocid!

ali oni su se vec obezbedili unpared pre isporuka vakcina, obezbedili su se ugovorima da vlade preuzmu svu odgovorost

Цијела ова ујудурма (кампања) веома подсјећа на манипулативне технике које се одавно користе у трговини, ко је био на неким таквим семинарима са предавачима који узимају безобразно велике дневнице знаће о чему говорим.
Емоције су одлична мотивација ако се "правилно користе "(у циљу манипулације), овдје се од почетка константно игра на страх и емпатију (која често прелази у патетику) којима ће бити обухваћен велики број људи,једном или другом свеједно, па су тако на почетку једне плашили да се затварају, а код других радили на "њиховој бризи о ближњима" како би повећали страх код оних првих. Сад је исти наратив за вакцине, бојиш се за властити живот, за живот блиских итд. Само постоји један проблем од почетка, знамо да су за већину других заразних болести довољне једна или двије вакцине за цијели живот, а овдје томе нема краја. Сви знамо да се већина људи релативно лако избори са овим вирусом, то не могу да негирају ни произвођачи вакцина, па стога иде демагогија како је вакцина, односно антитијела која настају као њен продукт само један дио, а други дио је имунитет, ево прије неки дан је неки лик, један од заговорника вакцинације( не трудим се више да запамтим, сви су ми исти, класични војници) позвао људе да не раде тестове на антитијела пошто нема сврхе, већ да раде на свом имунитету и да се вакцинишу :D .

ево прије неки дан је неки лик, један од заговорника вакцинације( не трудим се више да запамтим, сви су ми исти, класични војници) позвао људе да не раде тестове на антитијела пошто нема сврхе, већ да раде на свом имунитету и да се вакцинишу :D .
pa, da ali zasto se ta promena desila tek sada kada se dokazalo da vakcine nemaju vise 95% efikasnost, jer nismo svi kratke pameti, bilo je antitela testova... pa ljudi su primali vacine i posle ptrelezane korne da malo povecaju antitela, evo glasnik se hvali da ih jos ima... kako sad odjednom, odakle sad taj imunitet, a da nisu antitela, i zasto je bas sad izronio, odakle?

radi se o tome da su u lazi kratke noge, taj lik je profesor, ali je pitanje gde je bio da to kaze kada su ljudi bili ubedjeni da je imunitet = antitela... on tek sada to kaze, kada ceo narativ o vakcinama se pokazuje kao prevara jer imamo tzv. ''proboj imuniteta kod vakcinisanih", ali onda se on ne moze boost-ovati vec se treba patch-ovati, kao windows

mos' misliti kada je cak lib komedijas bil Maher shot back: "Except the world recognizes natural immunity, we don't," adding "Because everything in this country has to go through the pharmaceutical companies. Natural immunity is the best kind of immunity. We shouldn't fire people who have natural immunity because they don’t get the vaccine." https://www.zerohedge.com/covid-19/...ndemic-over-says-you-shouldnt-have-wear-masks

pa, da ali zasto se ta promena desila tek sada kada se dokazalo da vakcine nemaju vise 95% efikasnost, jer nismo svi kratke pameti, bilo je antitela testova... pa ljudi su primali vacine i posle ptrelezane korne da malo povecaju antitela, evo glasnik se hvali da ih jos ima... kako sad odjednom, odakle sad taj imunitet, a da nisu antitela, i zasto je bas sad izronio, odakle?

radi se o tome da su u lazi kratke noge, taj lik je profesor, ali je pitanje gde je bio da to kaze kada su ljudi bili ubedjeni da je imunitet = antitela... on tek sada to kaze, kada ceo narativ o vakcinama se pokazuje kao prevara jer imamo tzv. ''proboj imuniteta kod vakcinisanih", ali onda se on ne moze boost-ovati vec se treba patch-ovati, kao windows

mos' misliti kada je cak lib komedijas bil Maher shot back: "Except the world recognizes natural immunity, we don't," adding "Because everything in this country has to go through the pharmaceutical companies. Natural immunity is the best kind of immunity. We shouldn't fire people who have natural immunity because they don’t get the vaccine." https://www.zerohedge.com/covid-19/...ndemic-over-says-you-shouldnt-have-wear-masks
Управо тако, а уједно и ограђивање од одговорности, па чак и моралне.

e paz da ga ne ubediš :D
ne ubedjujem ga, nego prelazimo u kontraofanzivu, a v samo cekajte, kada padne nas fauci/fraudci, onda cemo i konja u stalu, i lonce cemo da polupamo

paralelno sirimo vest i spasavamo ljude, ali ovi koji su ucxestvovali u gennocidu, ne smemo da pustimo da se izvuku, nego na sud da odgovaraju zasto su sve ovo radili, jer iz ubedjenja, zbog nauke i etike nisu

Moze li neko os strucnjaka ovde da objasni na koji nacin lek protiv parazita moze da izleci virusnu infekciju?
Da OBJASNI, a ne da kaci linkove sa YT i na neke portale koji su placeni da lupateju protiv vakcina a u korist farmaceutskih kuca, koje prodaju hrpu lekova ljudima koji se razbole. Kakav sistem delovanja ima taj lek? I kako ce lek protiv podkozne stenice da ubije virus?

Moze li neko os strucnjaka ovde da objasni na koji nacin lek protiv parazita moze da izleci virusnu infekciju?
Da OBJASNI, a ne da kaci linkove sa YT i na neke portale koji su placeni da lupateju protiv vakcina a u korist farmaceutskih kuca, koje prodaju hrpu lekova ljudima koji se razbole. Kakav sistem delovanja ima taj lek? I kako ce lek protiv podkozne stenice da ubije virus?
nema ovde stručnjaka, samo lobista koji baš i ne znaju za koga lobiraju.
i to zabadava što je crnjak.
dovoljno da pogledaju opšte kako virus funkcioniše sa medicinske tačke a to znači da prvi talas je najopasniji.
a ovo je ludnica i mi sad imamo oko čega da se prepucavamo :D

Sam pronalazač Ivermektina kaže da on ne može da leči virus SARS-Cov 2. Takođe kompanija MERC koja distribuira Ivermektin kaže da on nije lek za SARS-COV2.

Sasvim dovoljno.

Da li je ovo tacno ili antivakserska namestaljka?
Zna li neko?
FB_IMG_1635920406620.jpg

Ipak je vecina vakcinisana i mnogi su preleuali vitus.
Logicno je da sada bude daleko manje zarazenih.
Niko ne ubraja one koji su prelezali?

Jer ako nije bolje, to je onda jasno da vakcina be pomaze i da vakcinisani sire zarazu a struka ih pustila sa lanca i samo ne vakcinisani drzi na lancu.
Sto opet pokazuje gde je problem.

Poslednja izmena:
Од почетка пандемије, у свету је умрло 5.020.709 људи: https://www.worldometers.info/coronavirus/
Од глади, за 10 месеци, умрло је 7.529.999 ( у моменту док пишем, пошто се тај број мења сваке секунде).
https://www.theworldcounts.com/chal...w-many-people-die-from-hunger-each-year/story
Ако узмемо за почетак пандемије март 2020, са данашњим даном то је 20 месеци. Када поделимо број умрлих на 20 месеци, добијамо да месечно од ковида умире 251.000 људи а од глади 753.000 или ТРИ пута више људи? У средствима информисања неће бити ове вести јер у опште није важно колико људи умире, важно је колико се људи контролише:
https://ec.europa.eu/health/sites/default/files/vaccination/docs/2019-2022_roadmap_en.pdf
Значи, администрација ЕУ направила је план још 2018 о масовном вакцинисању и контроли кретања људи?!
На жалост, људима је страх од смрти, који им је усадила немилосрдна пропаганда, паралисао разум и понашају се тачно како је и предвиђено. Строго шаблонски, као стадо послушник оваца које ће један пас (страх) држати под контролом!

Да ли ти ишта од овог капираш?
Glad ne moze da se prenosi kao virus, to je sasvim drugi problem u svetu. Ne znam zasto se svi toga hvataju kao pijan plota? Porediti virus i glad je krajnje neprimereno i glupo.

indija je vezana pupcanom vrpcom za gejtsa, ako bi on rekao da je zemlja ravna, indija bi potvrdila
Indian Government To Launch Mandatory Digital Health Card On Bill Gates Concept

a stvari stoje zapravo ovako:
UN Forced To Admit Gates-Funded Vaccine Is Causing Polio Outbreak In Africa
prevod: un prinudjen da prizna da je vakcina koju je gejts finansirao uzrok povratka polia u africi

(WHO) will regular boast about supposedly ‘eradicating polio’ with vaccines, the opposite seems to be the case. Their decades-long campaign to eradicate polio is now killing scores of innocent young people living … are beginning to admit that their plan to stop ‘wild’ polio is backfiring , as scores children are being paralyzed

bonus za tebe:

@BillGates @realDonaldTrump Bill Gates your one sick person! Watch this video as he admits to shooting GMO organisms right into the vein of little kids!!!! WTF is wrong with you dudehttps://t.co/RY3YNkMBX2

— jack meoff (@jackmeo41137173) May 10, 2020

najvaznije je da se mi drzmo zajedno, da li mi ista kapiramo, a ljude kao sto je on da ignorisemo [kao on mene]

ja mu zapravo odgovaram ni ne nadajuci se da ce da me odignorise, nego zbog drugih kojih citaju, a od njega sam digao ruke, posteno da ti/vam kazem

dakle, koliko mi sami kapiramo? i da li se drzimo zajedno na raznim internet platformama, jer ovakvi kao jovan prezv. nam samo odvlace paznju i trose snagu, resurse umesto da se ozbiljnije posvetimo sta i kako cemo dalje

https://www.zerohedge.com/political/gates-kissinger-and-our-dystopian-future
CODENAME: Operation Virus Identification 20 19.
“The further a society drifts from the truth, the more it will hate those who speak it.”

- George Orwell
Zero Hedge kao izvor... Mani se corava posla i kreni nesto da radis u zivotu :D

Ovde po evropi ne vakcinisan ne moze nigde da ide bez da se testira.
Jedino u prodavnicu.
Sada nece moci ni bna posao

Dok valcinisani haraju bez testiranja mogu gde hoce i sta hoce.

I sada su ne vakcinisani optuzeni da sire virus?

Pa ili ja neznam nista ili su nam tako isprali mozak da mi nista ne vidimo osim sta nam i kako nam strucni timovi kazu?

Veruje nestorovicu. On je bozanstvo antivakserima :D
Dobar zaključak.

Mada, ima tu još "sokačara" i proverenih savetnika, rekla-kazala tipa, koji utiču na bezmozgaše ? :think:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
U Rumuniji juče umrlo 600 od Korone?
Koliki je prosečni IQ Rumuna ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back