Korona Armagedon?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
neka ti bude da je mislio na smanjenje priraštaja, a ne na smanjenje broja ljudi. Objasni mi kako tačno vakcine smanjuju priraštaj.

Poslušaj na Ted Talk..zapravo evo link:
;). Da neko ne posumnja. Poslušaj...

Vakcine ne smanjuju..rekao sam. On je govorio o klasičnim vakcinama u svojim govorima..protiv ebole, protiv poliomelitisa, protiv variole vere...koje treba da se daju što više ljudima iz trećeg sveta da bi se smanjila smrtnost. Kada se to dogodi, onda će oni sami rađati umerenije, manje dece jer će novorođenčad većinom preživeti i tako će svakako se samnjiti ta sadašnja stopa priraštaja..biće ga ali manje. Što je potrebno radi opstanka čovečanstva, zbog smanjenja resursa na zemlji, da se smanji procenat CO2 u atmosferi što ej veliki izazov opstanku danas. To je poenta onoga što on govori.

Бла, бла, бла, немој да бацаш маглу, дотични господин је више пута изјавио како су са кампањом вакцинације дјелимично регулисали популаџију у африци, такође је изјавио да се његова дјеца нису вакцинисала, да није он прикривени антиваксер па стога овакве изјаве :think: .

Poslušaj i ti. Nigde to ne govori. Stari zaverološki narativ protiv Gejtsa. Zato kažem, proveravanje izjava, činjenica. Ne verujte na reč dok sami ne utvrdite tačno. Zato su mnogi skloni prevari, manipulaciji. Neko nam je to prosuo, rekao i mi ko nemi i gluvi sve primamo..ne. Provera činjenica. Jedino tako možemo znati šta je istina.

Poslednja izmena:
a bi se samnjila smrtnost. Kada se to dogodi, onda će oni sami rađati umerenije, manej dece jer će novorođenčad većinom preživeti i tako će svakako se samnjiti ta sadašnja stopa priraštaja.
pa, cekaj ako prezive ta novorodjencad onda ce nas opet biti vise, a ne manje

znaci mi koji imamo mnogo dece mi smo to da kada neke pomru, bar neka nam preostanu?

pa ti decu vidis kao robu, da nakupimo sto vise za ne daj boze, mozda ogladnimo, pa moramo da ih pojedemo... a da, onda nemamo decu za vase zamorcice da ponudimo

Poslušaj na Ted Talk..zapravo evo link:
;). Da neko ne posumnja. Poslušaj...

Vakcine ne smanjuju..rekao sam. On je govorio o klasičnim vakcinama u svojim govorima..protiv ebole, protiv poliomelitisa, protiv variole vere...koje treba da se daju što više ljudima iz trećeg sveta da bi se smanjila smrtnost. Kada se to dogodi, onda će oni sami rađati umerenije, manje dece jer će novorođenčad većinom preživeti i tako će svakako se samnjiti ta sadašnja stopa priraštaja..biće ga ali manje. Što je potrebno radi opstanka čovečanstva, zbog smanjenja resursa na zemlji, da se smanji procenat CO2 u atmosferi što ej veliki izazov opstanku danas. To je poenta onoga što on govori.

Poslušaj i ti. Nigde to ne govori. Stari zaverološki narativ protiv Gejtsa. Zato kažem, proveravanje izjava, činjenica. Ne verujte na reč dok sami ne utvrdite tačno. Zato su mnogi skloni prevari, manipulaciji. Neko nam je to prosuo, rekao i mi ko nemi i gluvi sve primamo..ne. Provera činjenica. Jedino tako možemo znati šta je istina.
pa to je iz tog govora izvučeno...lepo je rekao da su vakcine jedan od faktora kojima se smanjuje populacija ili ako tako hoćeš priraštaj populacije. Ti objasni kako vakcine smanjuju priraštaj.

neka ti bude da je mislio na smanjenje priraštaja, a ne na smanjenje broja ljudi. Objasni mi kako tačno vakcine smanjuju priraštaj.
Ти очигледно имаш проблем са IQ као и ја, види овако све је логично и повезано, примањем вакцине човјек са равне земље егзалтира до округле земље, а самим тим на вишем нивоу свијести схвата да краве емитују CO2 па их треба уништити и пријећи на синтетичко месо које је много "здравије", а кад се већ униште краве, козе, овце, нема више потребе за великим бројем чобана који не би имали шта да раде, схватајући то све захваљујући вакцинацији, људи више не иду кревет да праве мале чобане, већ искључиво да се забављају и подижу свој IQ.:tease:

šta ustvari znači akronim COVID? Nisam primetio da su to negde rekli.za šta je to skraćenica......pada u oči ono ID na kraju....COVID je COV ID što može da znači naprimer Centrally Obtained Verification ID ili nešto slično...Šta znači COVID?

Nevalja nam taj mentalitet. Naravno da se treba suprotstaviti, ali ne tako da ga izazoveš da te sravni sa zemljom, kao što smo često voleli da radimo. To sa hrišćanstvom pak, veze nema.
Наравно да има, глума да се нешто прихвата, ради неког интереса је лицемерје, сјети се Петровог одрицања.
Jesam. I mere i vakcine.
Дакле ти си за мјере увођења тоталитаризма на мала врата?

pa to je iz tog govora izvučeno...lepo je rekao da su vakcine jedan od faktora kojima se smanjuje populacija ili ako tako hoćeš priraštaj populacije. Ti objasni kako vakcine smanjuju priraštaj.

Gde je to rekao da vakcine traba smanje populaciju? Možeš li ga citirati i tačno navesti link gde je to rekao ili ovde iz ovog predavanja navesti tu rečenicu. Možda ja za to ne znam, voleo bih čuti? Možeš li to navesti? Iz ovog predavanja to se ne može naći. Jesi video onaj broj ljudi koj ga slušaju? Šta misliš kako bi oni reagovali da je on to rekao na tom predavanju?

Наравно да има, глума да се нешто прихвата, ради неког интереса је лицемерје, сјети се Петровог одрицања.

Ma ne, brate dragi. Neuprodeivo je to. Ovde pričamo o očuvanju etnosa. Nije Božija volja da se neko žrtvuje za zemaljske interese koji su i ovako prolazni. Dakle, žrtvujmo malo svoj ponos i biće nam bolje. Nemamo mi ništa od toga da smo "ponosni". To nas može učiniti i gordima i oholima, i spremnim da mrzimo itd...i što je najgore stradamo nepotrebno. Na kraju krajeva svaki čovek je jednako vredan Bogu, da li bio Srbin, Hrvat, Albanac, Amerikanac...shvatimo da je zemaljsko samo zemaljsko i trebamo čuvati svoj narod od nepotrebnog izlaganja stradanju. Nije nam trebalo da strada 1 milion stanovnika. Ali zaista nam to nije trebalo.
Дакле ти си за мјере увођења тоталитаризма на мала врата?

Znaš li šta je bilo 1914 u našoj Srbiji? Kako je glasila naredba u Ćupriiji: "ko se ne vakciniše nama hleba". Je li to bilo dobro ili loše za narod? Je li to bio totalizarizam ili za dobro naroda?

Poslednja izmena:
Gde je to rekao da vakcine traba smanje populaciju? Možeš li ga citirati i tačno navesti link gde je to rekao ili ovde iz ovog predavanja navesti tu rečenicu. Možda ja za to ne znam, voleo bih čuti? Možeš li to navesti? Iz ovog predavanja to se ne može naći. Jesi video onaj broj ljudi koj ga slušaju? Šta misliš kako bi oni reagovali da je on to rekao na tom predavanju?
ne znam šta ti nije jasno....pogledaj ponovo... bio je jasan da je cilj smanjiti CO2, napisao svoju formulu u kojoj su 4 elementa koja treba smanjiti a prvi od njih je broj ljudi ii onda je komentarisao da broj ljudi je 6.8 milijardi i da teži da ode na 9 milijardi i rekao da to može da se smanji za oko 10 do 15 posto ako se uradi dobar posao sa vakcinama, zdravstvom i reproductive health care (eufemizam za kontracepciju i planirano roditeljstvo)... jasno je i detetu šta je mislio pod time.. nije jasno samo nekome ko ne želi da mu bude jasno jer je odabrao stranu i ono što čuje se ne uklapa u njegove stavove...

evo ga naprimer glavni promoter vakcina i glavni finansije SZO r istražiivanja u oblasti vakcina, izjavio je pre par godina da treba smanjiti broj ljudi na planeti i da ako uradimo dobar posao sa vakcinama taj broj možemo da smanjimo za 10 do 15 posto

ne smeta mi što su mu vikali Mengele. To je politička poruka. On je javna ličnost i mora da se nosi sa takvim reakcijama. Više mi smeta što su mu došli pred kuću a ne pred radno mesto. Mislim da jurenje ljudi po kućama predstavlja divljaštvo.
Sto covek poseje to ce poznjeti.
Taj Kon je kada je bio svinjski virus rekao da moraju svi da se vakcinisu
i ko nece da ce im dolaziti na vrata da ih na silu odvode
takodje je on taj za zatvaranje ljudi
e pa mora trpeti posledice
da njemu dodju na vrata i da ce biti on zatvoren
On misli da moze da se izivljava nad ljudima a sad kuku kad krenu na njega :aha:

Pa dobro, i tvoj Nestor je umirao od smeha kad su poceli da masovno umiru Italijani i tvrdio je da ce to u Srbiji proci za mesec-dva, sa par desetina zarazenih. I njemu takvom i dalje ljubite guzicu...
Nije umirao od smeha kadasu umirali Italijani nego kadasu tek najavili virus...
Drugo svaki vestacki virus traje 3 mesecapa i ovaj
Tako daje Nestorovic sve u pravu
A u Italiji su umirali od pogresnog agresivnog lecenja
koje je uspostavila szo

Немаш ти појма, ништа ниси сконтао коментаре, мада "висок IQ" није нужно везан за знање историје, па се можеш слободно тиме тјешити док вјежбаш пред огледалом нове досјетке о равноземљашима.
Treba da ti kacim video koji smo svi videli 1000 puta? Neobavesteni? Tvoj nestor se nalupetao za narednih 5 generacija.

Nije umirao od smeha kadasu umirali Italijani nego kadasu tek najavili virus...
Drugo svaki vestacki virus traje 3 mesecapa i ovaj
Tako daje Nestorovic sve u pravu
A u Italiji su umirali od pogresnog agresivnog lecenja
koje je uspostavila szo
3 meseca? Imas li ti predstavu o vremenu?
Matori je kreten, klovn koji zaradjuje na budalama koje mu veruju.
U Italiji su umirali od Korone, jer su se masovno zarazili na utakmicama itd.

Poslednja izmena od moderatora:
to samo pokazuje koliko je vakser lobi jak, ali indijci nisu budale, oni su se prvo izlecili, umiranje prestalo upravo tamo gde je primenjivan, pa su onda tek objavili zabranu, kad su najveci eksperiment zavrsili uttar pradesh 240 miliona st. i goa

ali simptomaticno je da si do te informacije odmah dosao, a kako su letos zaustavil umiranje ni danas ne znas, rumuni jos manje jer su frankofonska grupa jezika, zaostali, umiru jer im je pukao sistem, a ne zato sto moraju! nemojmo da smo i mi glupi, vakcnisete koga hocete, osim dece, ali dajte da se ljudi i lece!

indonezija, ma 30 zemalja, japanska asocijacija lekara, u ceskoj fakultatvno, u slovackoj zvanicno, meksiko, juzna afrika

kada ljudi umiru ne mozes ti da cekas da prime 3 doze, to je sustina, ali ne za sve:

У марту 2021. године кабинетима председника Републике Србије, председнице Владе Србије и министра здравља предата је научна студија на 500 страна о леку ивермектин. До сада нико није одговорио.

Вибер група ИВЕРМЕКТИН у овом тренутку има 8.500 чланова.

ДА БИСТЕ СЕ ПРИКЉУЧИЛИ ГРУПИ КЛИКНИТЕ ОВДЕ.
https://www.dw.com/en/hindu-group-hosts-cow-urine-drinking-party-to-ward-off-coronavirus/a-52773262

ne znam šta ti nije jasno....pogledaj ponovo... bio je jasan da je cilj smanjiti CO2, napisao svoju formulu u kojoj su 4 elementa koja treba smanjiti a prvi od njih je broj ljudi ii onda je komentarisao da broj ljudi je 6.8 milijardi i da teži da ode na 9 milijardi i rekao da to može da se smanji za oko 10 do 15 posto ako se uradi dobar posao sa vakcinama, zdravstvom i reproductive health care (eufemizam za kontracepciju i planirano roditeljstvo)... jasno je i detetu šta je mislio pod time.. nije jasno samo nekome ko ne želi da mu bude jasno jer je odabrao stranu i ono što čuje se ne uklapa u njegove stavove...
Mozda je mislio na antivaksere koji ce izumreti a ima ih mnogo? :cepanje:

ne znam šta ti nije jasno....pogledaj ponovo... bio je jasan da je cilj smanjiti CO2, napisao svoju formulu u kojoj su 4 elementa koja treba smanjiti a prvi od njih je broj ljudi ii onda je komentarisao da broj ljudi je 6.8 milijardi i da teži da ode na 9 milijardi i rekao da to može da se smanji za oko 10 do 15 posto ako se uradi dobar posao sa vakcinama, zdravstvom i reproductive health care

Pa računaj taj procenat. On kaže da će ovim tempom biti 9 milijardi sa 6,8 sada(tada 2010) ako se ovaj tempo nastavi. Cilj je da se to za 10-15% smanji tj. umesto 9 da bude 8,3 milijardi ljudi, kada sračunaš taj procent stope rasta. Ali kao što si i sam naveo postoji 4 elemanata koje treba smanjiti..prvi je ta stopa rasta da ne bude 9 milijardi već 10-15% manja stopa...a ostala 3 elementa su tehničko-tehnološke novacije.

Što se ljudi tiče, da vakcinacijom da se smanji ta stopa ali kontekst cele priče je da kada ljudi budu imali medicnsku negu, kao što ti napomenuh, oni će imati manju potrebu za rađanjem većeg broja dece(znači priča o trećem svetu Afrika, Indija itd...gde je stopa rasta ogromna zbog boleština, pa kada se to reši i oni će manje rađati, tako se smanjuje ta stopa rasta) a to će dovesti do ovih efekata. Kada govori o vakcinama, tada 2010 on govori o tim vakcinama tada dostupnim..dakle stanadardnim MMR vakcinama, protiv ebole, variolavere, malarijie itd...a ne za neke druge vakcine.

Ovaj njegov govor je 1000 puta izokrenut. No, čovek samo govori o tehničko-tehnološkim inovacijama koje će doprineti smanjenju CO2 kao i zdravstenoj skrbi zemljama trećeg sveta koje će doprineti smanjenju enermnog rađanja...on to govori i u drugim svojim govorima i knjigama napisanim na ovu temu. Inače, njegova fondacija Bil i Melinda Gejts je do sada uložila oko 29 milijardi dolara zemljama trećeg sveta i vakcinaciji te iskorejnianju bolesti poliomelitisa(dečije paralize) u Indiji od 2000-2015. Samo onaj ko ne poznaje rad, pisanje i delovanje Bila Gejtsa može ovakve stvari izokretati i poverovati a zlonamerni što vam ovo plasiraju znaju ali hoće da vas prevare i okrenu na čoveka. Uglavnom ekstremni desničari su oni koji plasiraju ovakve stvari.

Navešću isto izvrtanje i umetanje reči za Žaka Atalija iz Francuske. To je još gore goovo za Bila Gejtsa.

Poslednja izmena:
Pa računaj taj procenat. On kaže da će ovim tempom biti 9 milijardi sa 6,8 sada(tada 2010) ako se ovaj tempo nastavi. Cilj je da se to za 10-15% smanji tj. umesto 9 da bude 8,3 milijardi ljudi, kada sračunaš taj procent stope rasta. Ali kao što si i sam naveo postoji 4 elemanata koje treba smanjiti..prvi je ta stopa rasta da ne bude 9 milijardi već 10-15% manja stopa...a ostala 3 elementa su tehničko-tehnološke novacije.

Što se ljudi tiče, da vakcinacijom da se smanji ta stopa ali kontekst cele priče je da kada ljudi budu imali medicnsku negu, kao što ti napomenuh, oni će imati manju potrebu za rađanjem većeg broja dece(znači priča o trećem svetu Afrika, Indija itd...gde je stopa rasta ogromna zbog boleština, pa kada se to reši i oni će manje rađati, tako se smanjuje ta stopa rasta) a to će dovesti do ovih efekata. Kada govori o vakcinama, tada 2010 on govori o tim vakcinama tada dostupnim..dakle stanadardnim MMR vakcinama, protiv ebole, variolavere, malarijie itd...a ne za neke druge vakcine.

Ovaj njegov govor je 1000 puta izokrenut. No, čovek samo govori o tehničko-tehnološkim inovacijama koje će doprineti smanjenju CO2 kao i zdravstenoj skrbi zemljama trećeg sveta koje će doprineti smanjenju enermnog rađanja...on to govori i u drugim svojim govorima i knjigama napisanim na ovu temu. Inače, njegova fondacija Bil i Melinda Gejts je do sada uložila oko 29 milijardi dolara zemljama trećeg sveta i vakcinaciji te iskorejnianju bolesti poliomelitisa(dečije paralize) u Indiji od 2000-2015. Samo onaj ko ne poznaje rad, pisanje i delovanje Bila Gejtsa može ovakve stvari izokretati i poverovati a zlonamerni što vam ovo plasiraju znaju ali hoće da vas prevare i okrenu na čoveka. Uglavnom ekstremni desničari su oni koji plasiraju ovakve stvari.

Navešću isto izvrtanje i umetanje reči za Žaka Atalija iz Francuske. To je još gore goovo za Bila Gejtsa.
Bil Gejts je imao afera po Indiji i Africi vezano za sterilizaciju.
Nemoj samo traziti gdje jer to ptice na grani znaju.

Ne, ovo što si ti iznela je sa Nulte Tačke. Ništa ti tu nisi iznela, već si prenela sa portala Nulta Tačka, bez ličnog tvog istraživanja. No, to je u redu. Svako mora imati izvor odakle šta uzima i prenosi. E sad, Nulta Tačka kao zaverološki sajt Maria Bojića, uglavnom iznosi ovakve studije bez konteksta.

Ono što sam ti ja sugerisao jeste kontekst priče. Pa to sam čitao pre tri nedelje..znam za taj podatak iz Švedske. Ali, stvar je u pogrešnoj interpreaciji a ja sam pročitao sa sajtova koji jasno upućuju na detalje iz studije. Razlika između tvog i mog razumevanja ove studije je u tome što ti samo prenosiš sa sajta Nulta Tačka a ja imam tačnu interpretaciju studije.

Zato sam ti ukazao o čemu se radi. Jeste 70% umrlih vakcinisanih ali od tih 70% starci čine 95%...a starci su ljudi sa slabim imunitetom(vakcina može pomoći ali ne kao mlađima) i sa komorbiditetima. Tako da onih ispod 60 godina vakcinisanih koji su umrli tu ima 5-10%. Kada to vidimo, jasno je da je smrtnost veća kod nevakcinisanih(jer tih 30% čine uglavnom mlađi ljudi a kod vakcinisanih mlađih umrlih gotovo da nema) i to drastično. Samo Nulta Tačka ili Srbin Info to neće da vam kažu...oni iznose sirovo bez konteksta.
A koliko je mladih umrlo od vakcine?
Pa i starih?

Kazu od vakcinisanja kod starijih, smrtnost od infarkta i slicno se povecao za 20%

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back