Jovan Prezviter
Iskusan
- Poruka
- 5.532
neka ti bude da je mislio na smanjenje priraštaja, a ne na smanjenje broja ljudi. Objasni mi kako tačno vakcine smanjuju priraštaj.
Poslušaj na Ted Talk..zapravo evo link:
Vakcine ne smanjuju..rekao sam. On je govorio o klasičnim vakcinama u svojim govorima..protiv ebole, protiv poliomelitisa, protiv variole vere...koje treba da se daju što više ljudima iz trećeg sveta da bi se smanjila smrtnost. Kada se to dogodi, onda će oni sami rađati umerenije, manje dece jer će novorođenčad većinom preživeti i tako će svakako se samnjiti ta sadašnja stopa priraštaja..biće ga ali manje. Što je potrebno radi opstanka čovečanstva, zbog smanjenja resursa na zemlji, da se smanji procenat CO2 u atmosferi što ej veliki izazov opstanku danas. To je poenta onoga što on govori.
Бла, бла, бла, немој да бацаш маглу, дотични господин је више пута изјавио како су са кампањом вакцинације дјелимично регулисали популаџију у африци, такође је изјавио да се његова дјеца нису вакцинисала, да није он прикривени антиваксер па стога овакве изјаве.
Poslušaj i ti. Nigde to ne govori. Stari zaverološki narativ protiv Gejtsa. Zato kažem, proveravanje izjava, činjenica. Ne verujte na reč dok sami ne utvrdite tačno. Zato su mnogi skloni prevari, manipulaciji. Neko nam je to prosuo, rekao i mi ko nemi i gluvi sve primamo..ne. Provera činjenica. Jedino tako možemo znati šta je istina.
Poslednja izmena:
.