Korona Armagedon?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Naravno da nije. Predsednik Pfizera se vakcinisao odavno, kao i kompanije Bionteh.

Čista dezinformacija. Evo, najbolje je da kada naiđeš na takvu vest, prvo proveri ko to plasira i šta se zna o tom oglašivaču. Kao drugo, uvek otidi na sajtove, ukucaj sadržaj teme koja obrađena u tom videu...da vidiš je li koji sajt već obradio tu informaciju kao dezinformaciju..tako ja radim i dajem savet i tebi. Proveravaj činjenice.

Poslednja izmena:
Naravno da nije. Predsednik Pfizera se vakcinisao odavno, kao i kompanije Bionteh.

Čista dezinformacija. Evo, najbolje je da kada naiđeš na takvu vest, prvo proveri ko to plasira i šta se zna o tom oglašivaču. Kao drugo, uvek otidi na sajtove, ukucaj sadržaj teme koja obrađena u tom videu...da vidiš je li koji sajt već obradio tu informaciju kao dezinformaciju..tako ja radim i dajem savet i tebi. Proveravaj činjenice.
Колико давно, љетос сам читао интервју са директором Фајзера који каже да се нико од запослених није вакцинисао, нешто у фазону да то не би било у реду, јер се још толико много људи није вакцинисало, па су им они приоритет.

Колико давно, љетос сам читао интервју са директором Фајзера који каже да се нико од запослених није вакцинисао, нешто у фазону да то не би било у реду, јер се још толико много људи није вакцинисало, па су им они приоритет.
To je bio isečak onoga što je pričao u decembru-januaru 2020-2021 kada je rekao da se tada još nije vakcinisao zato što postoji procedura da se zaposlenici na samom početku ne vakcinišu, zbog sukoba interesa i pristrasnosti. To je po zakonu. No, direktori Pfizera i Bionteha su se vakcinisali već u martu, aprilu 2021. Pretraži, i ti. Ljudi, tražite, proveravate, uopšte nije teško doći do informacija. Da ne kažem da je "sramota" biti ne informisan danas kada je dostup informacijama veliki.

Uzgred, Glasnik...proverih ko stoji iza "Bojkot Sistema" koji je objavio ovo. Ništa čudno, ekstremna desnica-Milovan Brkić, urednik "Tabloida" i Srđan Nogo, otcepljenji pripadnik "Dveri" koji beše nosio vešala na protestima.

Video ne kaze da ne smeju da se vakcinisu.
Vec da ne moraju.

Opet ne shvatas?

Ja sam pitao da li je ovo tacno nisam tvrdio da jeste kako ti nastupas.
Ali ti znas da nije tacno.
Sigurno si bio na te sajtove.

Sto nam nisi postavio protiv dokaze?

A za vlasnika fajzera si naravno takodje citao da jeste, ili si bio prisutan?

Da ga nisi licno vakcinisao? 😀

Poslednja izmena:
A za vlasnika fajzera si naravno takodje citao da jeste, ili si bio prisutan?

Da ga nisi licno vakcinisao?
EwJGrjTXYAAxzTt

Albert Burla, direktor Phizer, se vakcinisao 10.marta 2021. Slika sa Twiter profila Burle.

"Fajzer je takođe aktivno vakcinisao svoje zaposlene koji rade na proizvodnji vakcine u SAD-u i EU od januara 2021. Albert Burla (Albert Bourla), izvršni direktor kompanije, primio je svoju drugu dozu vakcine 10. marta 2021. godine i objavio je fotografiju na Tviteru."

https://www.irishtimes.com/news/hea...-staff-involved-in-vaccine-roll-out-1.4455337

"Sahin i Tureci "primili su drugu dozu vakcine 11. februara 2021. godine," potvrdila je AFP-u u mejlu 30. jula 2021. portparolka Bionteka Jasmina Alatović. "Ceo odbor (kompanije) je u potpunosti (sa dve doze) vakcinisan Biontekom," dodala je."

Ugur Sahin, direktor Bionteh, dakle i ceo Bionteh kolektiv je vakcinisan.

Misliš, ti treba da daš dokaz za ovo što tvrde. To čekam...gde stoji da su oni izuzeti.

Hajde da proverimo, ali kažem moraš ti pružiti dokaz, gde to stoji u zvaničnim dokumentima, zakonima da su ovi nabrojani izuzeti da enmoraju a drugi moraju? Na šta se pozivaju oni što su plasirali ovo u videu?
Pa ti si dao tvrdnju ne ja.

Ja sam samo posravio pitanje, ja be tvrdim.
Opet izokreces.

Ko da tvrdnju on mora da dokaze.

Posto si tvrdio, dokazi.

EwJGrjTXYAAxzTt

Albert Burla, direktor Phizer, se vakcinisao 10.marta 2021. Slika sa Twiter profila Burle.

"Fajzer je takođe aktivno vakcinisao svoje zaposlene koji rade na proizvodnji vakcine u SAD-u i EU od januara 2021. Albert Burla (Albert Bourla), izvršni direktor kompanije, primio je svoju drugu dozu vakcine 10. marta 2021. godine i objavio je fotografiju na Tviteru."

https://www.irishtimes.com/news/hea...-staff-involved-in-vaccine-roll-out-1.4455337

"Sahin i Tureci "primili su drugu dozu vakcine 11. februara 2021. godine," potvrdila je AFP-u u mejlu 30. jula 2021. portparolka Bionteka Jasmina Alatović. "Ceo odbor (kompanije) je u potpunosti (sa dve doze) vakcinisan Biontekom," dodala je."

Ugur Sahin, direktor Bionteh, dakle i ceo Biontek kolektiv je vakcinisan.
Ponovo izokreces.
Pa to nije dokaz.
Video ne tvrdi da se on nije vakcinisao ili da ne sneju ili nece.

I sa cime se to vakcinisao?

Kako znamo 100?

Tvoja tverdanja je zasnovana navideu. No, treba da pokažeš da je tačan navod sa snimka. Gde je to u zvaničnim dokumentima igde rečeno. Treba da navedeš neki. Inače njihova tvrdnja je laž.
Nisam imao tvrdnju vec pitanje.
Zasto govorus be istinu?

Ti si pokusao da dokazes necim sto vudeo nije rekao.
A to je manipulacija.
Bavis se svesno manipulacijom.

Ponovo izokreces.
Pa to nije dokaz.
Video ne tvrdi da se on nije vakcinisao ili da ne sneju ili nece.

Dobro, ja sam naveo nešto a ti ništa da je suprotno osim tvrdnju sa video-snimka. Ko sada izokreće? Onaj koji pruža i video i tekstualnu potvrdu ili onaj ko pusti neki video koji nešto tvrdi bez ikakvog dokaza za to u dokumentaciji. Ko jamči za ono što se kaže u video snimku? Gde su izvori za tvrdnje sa videa?

EwJGrjTXYAAxzTt

Ugur Sahin, direktor Bionteh, dakle i ceo Bionteh kolektiv je vakcinisan.
Ахахахаха....
Треба бити стварно интелигентан и у овакву глупост поверовати?
Видиш, ја сам се једном приликом у Шпанији сликао поред огромне приватне јахте, ма брода.
И, по твом резону, ја имам јахту?

Ахахахаха....
Треба бити стварно интелигентан и у овакву глупост поверовати?

Slobodno, ne moraš verovati onome što vidiš. Ali veruješ više u ono što nevidiš..rekao ti neko a nije ti pružio dokaze nikakve u video ili tekstualnom zapisu.

Evo ljudi, pogledajte dobro što stoji u tekstualnom zapisu koji sam postavio i video zapisu. To je izvor iz prve ruke, a vi gospodo ne pružate nikakav izvor za ono što tvrdite.

Dobro, ja sam naveo nešto a ti ništa da je suprotno osim tvrdnju sa video-snimka. Ko sada izokreće? Onaj koji pruža i video i tekstualnu potvrdu ili onaj ko pusti neki video koji nešto tvrdi bez ikakvog dokaza za to u dokumentaciji. Ko jamči za ono što se kaže u video snimku? Gde su izvori za tvrdnje sa videa?
Ja sam postavio pitanje ti tvrdnju.
Tvrdnju si ocigledno dao iz svoje glave.
Ali meni pokusavas da podmetnes tvrdnju?
Nemoj to da radis.

Austrijski politicar kaze da sve vise politicara zagovara da u buduce uvedu kontrole i lokdaune za sve moguce.
I da boduju ljude a onda ako nisu u dozvoljenom da im se individuelno uvode zabrane , kazne i lokdauni.
Na primer zbog klime, vere, stava itd, itd.

Sti pokazuje da ova pandemija verovatno sluzi da ljude pripremi za to ne da pobedi ovu pandemiju.
Sto je nesto sto mnogi ljudi primecuju i od toga se brane ne od vakcine.
Sve je ovo nekako ne priridno i predugo.
Vlade u svetu ne traze druga resenja vec su sve ulozili na jedno resenje.
Vakcina i prisila?

Slobodno, ne moraš verovati onome što vidiš. Ali veruješ više u ono što nevidiš..rekao ti neko a nije ti pružio dokaze nikakve u video ili tekstualnom zapisu.

Evo ljudi, pogledajte dobro što stoji u tekstualnom zapisu koji sam postavio i video zapisu. To je izvor iz prve ruke, a vi gospodo ne pružate nikakav izvor za ono što tvrdite.
На овом форуму, у другој теми, неко је качио податак да фајзер ни своје раднике не вакцинише!
Извор из прве руке могу бити три особе. Ове две са фотке и трећа која фотографише!

На овом форуму, у другој теми, неко је качио податак да фајзер ни своје раднике не вакцинише!
Извор из прве руке могу бити три особе. Ове две са фотке и трећа која фотографише!
Logucno bi bilo da se vakcinisao.
Ali samo ako podjemo od toga da su svi ljudi iskreni i da mozemo da im verujemo.

https://www.theburningplatform.com/2021/09/20/the-vaccines-kill-many-more-people-than-they-save/
https://www.nationalreview.com/news...ts-covid-booster-shot-for-most-americans/amp/
https://www.skirsch.io/25-000-reward-if-you-can-show-we-need-more-data-re-fluvoxamine-for-covid-19/

Logucno bi bilo da se vakcinisao.
Ali samo ako podjemo od toga da su svi ljudi iskreni i da mozemo da im verujemo.
Нема овде логике, само профит.
Ни једна вакцина се не може произвести без испитивања која трају неколико година, не мање од пет!
Овде имамо туце вакцина које се испитују на људима, класичан виво!

imao link njihovog radnika ako nadjem postavicu koji nije vakcinisan i rekao uzivo u kameru da mu ne pada na pamet... a direktori fajzera kada su isli u izrael da vide fekte vakcine pedantni jevreji im na aerodromu trazili potvrdu dal su vakcinisani ne znajuci ko su oni i izolovali ih u sobu jer niko nije bio vakcinisan :hahaha:

toliko o vakcinama koje spasavaju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back