Koncerti i muzički događaji

mortishaaa:
bleach:
e gledam sad Metropolis... :pPp
pa kazu da je prosli HIT bio u Odzacima i da su gosti bili Kraljevski Apartman...
a ove nedelje HIT je u Pancevu (rekose neki klub na 'k'... :oops: "Kupe"? je l' postoji tako nesto?... :roll: ) i gosti ce biti Cactus Jack + ce svirati neki 'domaci' bendovi... (8
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8)

~ ~ ~ ~ ~
Jungle is nothing without animals, animals are nothing without jungle!
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE
a sta je to toliko, molim lepo, smesno?... :pPp
e kakvi su sve ludaci moderatori... :roll:
:***

Браћо и сестре реците ми неки сајт где могу да нађем биографије домаћих бендова,и оних старих али још боље нових бендова који се пуштају на музичким станицама а и оних који немају издања.

ЈОш би било добро да ми рекнете где могу да нађем информације о буквално свим концертним дешавањима у Београду.

Поздрав од Мене. :D :D :D

vericas:
alo bre ljudi,kako je bilo na ekv?tj. na svirci ne bas na ekv ali aj...niko nista da kaze,zar ste toliko puni utisaka?ja nisam mogla da odem,*...bila na drugu
Jesi li mozda bila u Sceni? Ja sam bio tamo i Boss Martians su super svirali. Kad sam video klavijature ocekivao sam da ce biti neka glupost i da sam dzaba dao grdne pare (250 din) i ono tesio sam se kao odgledao sam bar Red Union i Koroziju ali kad su poceli da sviraju. . . Bili su fenomenalni i mogu reci da mi je to jedna od boljih svirki ove godine!

. . .:
vericas:
alo bre ljudi,kako je bilo na ekv?tj. na svirci ne bas na ekv ali aj...niko nista da kaze,zar ste toliko puni utisaka?ja nisam mogla da odem,*...bila na drugu
Jesi li mozda bila u Sceni? Ja sam bio tamo i Boss Martians su super svirali. Kad sam video klavijature ocekivao sam da ce biti neka glupost i da sam dzaba dao grdne pare (250 din) i ono tesio sam se kao odgledao sam bar Red Union i Koroziju ali kad su poceli da sviraju. . . Bili su fenomenalni i mogu reci da mi je to jedna od boljih svirki ove godine!

Bilo je ok na Ekv.Grupe su bile odlicne a prva je imala mnogo slatkog pevaca :D Mada atmosfera je bila prilicno losa.Tek pri kraju je masa krenula da se budi.Tuzno je sto mmnoge dobre pesme nisu otpevane(Zajedno,Ruke,Sarajevo)Dok su neke (Ti si sav moj bol) otpevane po 3 puta.Bilo je dosta problema sa ozvucenjem pa je par puta prekinuta svirka(Iovako je kjasnila sat vremena).Zavrsena je oko 1.30.

wild_child:
Moon Child:
jel cuo neko bilo sta u vezi maidena?
samo da je tacno ono za 13.avgust... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Da cula sam i ja za to.Na njihovom sajtu ne pise nista ali ako ce te utesiti objavljen je raspored turneja samo za jun i jul......avgust jos nije.....ali ne ide na dobro ako ces iskreno.Obilazicu ja povremeno sajt i cim bude pisalo prvo cu tebi da javim :D
znam,to sam i ja videla na sajtu....cekacjemo da se update-uje.
a jedan decko(koji OBOZAVA maidene) je procitao na nekom njihovom DVD-u da su planirali i Beograd avgusta....
i na sajtu 202ke ima nesto cini mi se...
hvajaaaaaaaa :wink: :*

znate kako sam juche bila tuzna kad sam gledala 'the evil that men do' uzivo...hocju da dozivim to!!!! :cry:

Moon Child:
wild_child:
Moon Child:
jel cuo neko bilo sta u vezi maidena?
samo da je tacno ono za 13.avgust... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Da cula sam i ja za to.Na njihovom sajtu ne pise nista ali ako ce te utesiti objavljen je raspored turneja samo za jun i jul......avgust jos nije.....ali ne ide na dobro ako ces iskreno.Obilazicu ja povremeno sajt i cim bude pisalo prvo cu tebi da javim :D
znam,to sam i ja videla na sajtu....cekacjemo da se update-uje.
a jedan decko(koji OBOZAVA maidene) je procitao na nekom njihovom DVD-u da su planirali i Beograd avgusta....
i na sajtu 202ke ima nesto cini mi se...
hvajaaaaaaaa :wink: :*

znate kako sam juche bila tuzna kad sam gledala 'the evil that men do' uzivo...hocju da dozivim to!!!! :cry:
E al ja sam cula da i Megadeth dolazi sa njima kao predgrupa^_^

Back