Koncerti i muzički događaji

mortishaaa:
superrrr :D
da, evo kako Mala zna (;

elem ... videh danas ->

Petak 3.12. SKC 22h
KBO!

~ ~ ~ ~ ~
Jungle is nothing without animals, animals are nothing without jungle!
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE
znam, znam... 8) kad mi se kaze :pPp
a gde si ti to bila pa videla :p
i ja videla... :lol: sad usla u kucu 8) i iznervirala se i sad cu da trosim kredzu :roll:
i sada provaljujem da chatujem na temi :cry: sto je lose :oops: i evo necu vise... 8)

bleach:
mortishaaa:
superrrr :D
da, evo kako Mala zna (;

elem ... videh danas ->

Petak 3.12. SKC 22h
KBO!

~ ~ ~ ~ ~
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE
znam, znam... 8) kad mi se kaze :pPp
a gde si ti to bila pa videla :p
i ja videla... :lol: sad usla u kucu 8) i iznervirala se i sad cu da trosim kredzu :roll:
i sada provaljujem da chatujem na temi :cry: sto je lose :oops: i evo necu vise... 8)
ja p eto videla (8
sto si se bwe iznervirala? zeza me ICQ, nece da me poveze RoLL
m opusteno, mozemo malo, nije ovo teen :pPp

~ ~ ~ ~ ~
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE

mortishaaa:
ja p eto videla (8
sto si se bwe iznervirala? zeza me ICQ, nece da me poveze RoLL
m opusteno, mozemo malo, nije ovo teen :pPp

~ ~ ~ ~ ~
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE
ma... zbog... khm... i poslacu neke poruke... blah... ne znam sta :pPp neke gluposti, po obicaju... :roll:
ok za ICQ 8) bice bolje... 8) mozemo na ~pricaonicu...?
prebacujemo na Za Nas zbog chata ako zelis?... 8)
PoZ :***

evo dva po meni jako uspela koncerta..valentino i magazin...sale pune, ok magazin su vece 'face', pa je bilo punije, atmosfera odlichna, ljudi vole da sviraju..eto pa i vi koji mislite da ih ne volite moze se svashta nauciti od popularnih.. o koncertima. mada uglavnom ej paljevina na stare pesme, valentino je odvrteo neke vise puta, ali vidi se da mu je bilo drago shto je dosao i da voli da svira : )) a magazin ima i novije, mada bez starih ne bi mogli da se pojave..ali koliko ljudi godina rade a ovacije.. fale nam izgleda takve obichne muzike...publika su najvishe devojke i parovi..ali dobri su, koncerti su trajali po 2-3h! ljudi su uzhivali i meni je bilo lepo:)

Pogledaj brate Metallica kada je svirala '91 u Rusiji na Crvenom trgu u znam okonchanja hladnog rata pred 4 miliona ljudi to je bio koncert.njih su slushali i ljudi i vojska i milicija.
Nemam nishta protiv Majdena slusham ih i ja i voleo bih da dodju da odem na njih ali chinjenice su chinjenice. :wink:

Back