Koncerti i muzički događaji

Ernesto_Che:
chula sam nesto za trecju...da opet ima neka svirka...da li neko ima nekih pouzdanih informacija...
o bozhe :oops:
dok vi prichate o koncertima ne znam ni ja kako velikih bendova ja se tu raspitujem za svirku u trecjoj :oops:
u petak... ;) ovaj sad, to bese 26i... :? ma jeste :pPp
elem... neka svirka... bend iz IIIe godine... svirace Audioslave...
to je ono sto ja znam :oops:
m daj bwe :pPp opusteno... ;)

paaaaaaaaaaaa iskreno se nadam,ali ne znam da li cje me pustiti danas je bio roditeljski a meni je smanjeno vladanje :cry: ako izmolim nesto.....ali ne znam.jos u 10 ako pocinje :p

nego ajde svi na ovaj link http://www.ironmaiden.org/showthread.php?p=1132896#post1132896
i da se registrujete tu,ostavite bar po jedan post,i mozda nama dodju maideni :D
sve sami hrvati na srpskom topicu,nije ni cudo sto su kod njih bili... :cry:
ajdeeeee meni za ljubav svi na maiden forum :wink: ako citaju ovi organizatori ili neko...mozda cemo imati srece :D

Moon Child:
paaaaaaaaaaaa iskreno se nadam,ali ne znam da li cje me pustiti danas je bio roditeljski a meni je smanjeno vladanje :cry: ako izmolim nesto.....ali ne znam.jos u 10 ako pocinje :p

nego ajde svi na ovaj link http://www.ironmaiden.org/showthread.php?p=1132896#post1132896
i da se registrujete tu,ostavite bar po jedan post,i mozda nama dodju maideni :D
sve sami hrvati na srpskom topicu,nije ni cudo sto su kod njih bili... :cry:
ajdeeeee meni za ljubav svi na maiden forum :wink: ako citaju ovi organizatori ili neko...mozda cemo imati srece :D
Pa sta si radila kad ti je smanjena ocena iz vladanja? :shock:

. . .:
Moon Child:
. . .:
Pa sta si radila kad ti je smanjena ocena iz vladanja? :shock:
sto je najgore nista posebno.... :(
nego sam nemirna,mnogo se smejem i pricam i sl. i stalno me upisuju u napomene :(
Samo to? U moje vreme se ukor cak i ako te jednom upisu u napomene.
A sada. . .
a sada imam srece jer da sam isla u tvoje vreme u skolu imala bih vec nekoliko ukora :P

??? Odakle ti ukor - za "nemire" na casu...
Auuuuuuu... Toga je kod mene bilo u osnovnoj.
U srednjoj, nijednog profesora ne boli uvo da li te zanima sta prica, koga zanima - zanima, koga ne - ne, mozes da se smejes, citas naglas reklame za kondome ( delili su ih ispred skole ), psujes ili bilo sta. Niko nema zivaca da ih trosi na one koje predmet ne zanima. Kod mene se samo dobija ukor ukoliko... hm.... pa bio je jedan slucaj kad su se roditelji pobili sa profesorima pa se i cerka ( ucenik ) umesala ali mislim da je dobila samo opomenu...
SKOLA ZAKON! :D

New Rose:
??? Odakle ti ukor - za "nemire" na casu...
Auuuuuuu... Toga je kod mene bilo u osnovnoj.
U srednjoj, nijednog profesora ne boli uvo da li te zanima sta prica, koga zanima - zanima, koga ne - ne, mozes da se smejes, citas naglas reklame za kondome ( delili su ih ispred skole ), psujes ili bilo sta. Niko nema zivaca da ih trosi na one koje predmet ne zanima. Kod mene se samo dobija ukor ukoliko... hm.... pa bio je jedan slucaj kad su se roditelji pobili sa profesorima pa se i cerka ( ucenik ) umesala ali mislim da je dobila samo opomenu...
SKOLA ZAKON! :D
Kod nas bi te prvo izbacili, a ukoliko je prekrsaj veci ne bi oklevali da ti daju ukor. Sto je i logicno.

Da obnovimo gradivo!

28.01.2005. SKC bgd

CARPATHIAN FOREST

TSJUDER
E-FORCE
WYKKED WYTCH
Ulaz 800 din!

Dalje
17.12.2004.
EMBRYOTOMY, AMON DIN, SACRAMENTAL BLOOD, TALES OF DARK u Enteru u NS-u

18.12.2004.
EMBRYOTOMY, TOXICDEATH, AMON DIN, TALES OF DARK u SKC-u bgd

A pre svih njih
-INERDZIA (oi!-core, Padova, Italy)
-THE BAYONETS (Prva svirka instant-legendi, streetpunks of Novi Sad)
-THE CRACKERS (Punkrockers, Novi Sad)
i to sve 03.12.2004. naravno u NS-u u to u Enteru!

ej kakav ovo chat zapocines modu :pPp nista ne valjas :pPp
elem ljudi Gunsiiiiiiiiiiiiiiiiiii aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kakooooooooooo jeeeeeeeee biiiiiiiloooooooooooo divnoooooooooooooooooooo LJUDI SVIRALI SU MR. BROWNSTONEEEEEEEEEEEEEEEEE nisam mogla da verujem!!! i My Michelle (((((:
ljudi jeste vi znadi da postoji tribute to IE SHOCK svasta ... ali su kul (8

jel to sigurno za Apocalypticu (?) ?
Pozdrav!

~ ~ ~ ~ ~
Jungle is nothing without animals, animals are nothing without jungle!
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE

mortishaaa:
ej kakav ovo chat zapocines modu :pPp nista ne valjas :pPp
elem ljudi Gunsiiiiiiiiiiiiiiiiiii aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kakooooooooooo jeeeeeeeee biiiiiiiloooooooooooo divnoooooooooooooooooooo LJUDI SVIRALI SU MR. BROWNSTONEEEEEEEEEEEEEEEEE nisam mogla da verujem!!! i My Michelle (((((:
ljudi jeste vi znadi da postoji tribute to IE SHOCK svasta ... ali su kul (8

jel to sigurno za Apocalypticu (?) ?
Pozdrav!

~ ~ ~ ~ ~
Jungle is nothing without animals, animals are nothing without jungle!
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE
Koliko ja znam jeste

Back