Tinar
Veoma poznat
- Poruka
- 10.368
Vlado Georgiev sutra u Novom Sadu u Spensu. U Bg-u 5,6,7 u Sava Centru!!!! Juuuupppiiiii!!!! 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam cuo da je u Enteru. . . A gde je zapravo ne znam, ali cu da idemwild_child:Luthien:. . .:E onda da se napomene jos i da je 30.10. u Enteru Kraljevski Apartman, a 06.11. u Sceni Korozija i jos neki. Ali kad se setim ko onda cu reci.wild_child:Evo par svirki u Ns-u ako nekog zanima![]()
28.10.04
Dvoriste
Tales of dark(50 din upad)
31.10.04
Enter
Halloween party(Ancient ceremony,At radogost's gates,Defilement,Sarcoman)-250 din
Zar nije Kraljevski Apartman u NS Tajmu??
Nemam pojma.....ja nigde nisam videla plakat?

u ns tajmu je u 22h. . .:Ja sam cuo da je u Enteru. . . A gde je zapravo ne znam, ali cu da idemwild_child:Luthien:. . .:E onda da se napomene jos i da je 30.10. u Enteru Kraljevski Apartman, a 06.11. u Sceni Korozija i jos neki. Ali kad se setim ko onda cu reci.wild_child:Evo par svirki u Ns-u ako nekog zanima![]()
28.10.04
Dvoriste
Tales of dark(50 din upad)
31.10.04
Enter
Halloween party(Ancient ceremony,At radogost's gates,Defilement,Sarcoman)-250 din
Zar nije Kraljevski Apartman u NS Tajmu??
Nemam pojma.....ja nigde nisam videla plakat?![]()
jaoooooooooooooooooooooooooooooooooo divnoooooooooooooooo (8vericas:hej u petak,5. sviraju ekv u enteru povodom dana smrti milana mladenovica u 22h!!!![]()
PpUpravo sam dosla iz grada sa plakatomvericas:hej u petak,5. sviraju ekv u enteru povodom dana smrti milana mladenovica u 22h!!!![]()
Luthien:Jel bio neko na certu Nightwisha u Budimpeshti?
m ja trebadooh iako ih ne volem (8 ali ... nisam nigde videla ni jedan plakat, niko ne zna engleski, p nisam mogla tacno sve da saznam (8 inace bih za divno cudo navatala neke iz odeljenja da idu :shock:Swan:bila je mortisha valjda...
U Petrovaradinu kod kapije. Ono predjes most i produzis pravo i tako ides sve dok ne dodjes do one kapije i tu ti je Enter.vericas:hel ljudi a gde se nalazi enter?posto sam se skoro doselila pa ne znam,pa malo pomoci...
Pp

Pp
Pp
ops:
)
Pp
ops: "Kupe"? je l' postoji tako nesto?... . . .:U Petrovaradinu kod kapije. Ono predjes most i produzis pravo i tako ides sve dok ne dodjes do one kapije i tu ti je Enter.vericas:hel ljudi a gde se nalazi enter?posto sam se skoro doselila pa ne znam,pa malo pomoci...
Puno pitaswild_child:. . .:U Petrovaradinu kod kapije. Ono predjes most i produzis pravo i tako ides sve dok ne dodjes do one kapije i tu ti je Enter.vericas:hel ljudi a gde se nalazi enter?posto sam se skoro doselila pa ne znam,pa malo pomoci...
A koliko je karta za Ekv
bleach:e gledam sad Metropolis...Pp
pa kazu da je prosli HIT bio u Odzacima i da su gosti bili Kraljevski Apartman...
a ove nedelje HIT je u Pancevu (rekose neki klub na 'k'...ops: "Kupe"? je l' postoji tako nesto?...
) i gosti ce biti Cactus Jack + ce svirati neki 'domaci' bendovi... (8
8)