Koncerti i muzički događaji

wild_child:
Luthien:
. . .:
wild_child:
Evo par svirki u Ns-u ako nekog zanima :lol:

28.10.04
Dvoriste
Tales of dark(50 din upad)
31.10.04
Enter
Halloween party(Ancient ceremony,At radogost's gates,Defilement,Sarcoman)-250 din
E onda da se napomene jos i da je 30.10. u Enteru Kraljevski Apartman, a 06.11. u Sceni Korozija i jos neki. Ali kad se setim ko onda cu reci.

Zar nije Kraljevski Apartman u NS Tajmu??

Nemam pojma.....ja nigde nisam videla plakat?
Ja sam cuo da je u Enteru. . . A gde je zapravo ne znam, ali cu da idem :lol:

. . .:
wild_child:
Luthien:
. . .:
wild_child:
Evo par svirki u Ns-u ako nekog zanima :lol:

28.10.04
Dvoriste
Tales of dark(50 din upad)
31.10.04
Enter
Halloween party(Ancient ceremony,At radogost's gates,Defilement,Sarcoman)-250 din
E onda da se napomene jos i da je 30.10. u Enteru Kraljevski Apartman, a 06.11. u Sceni Korozija i jos neki. Ali kad se setim ko onda cu reci.

Zar nije Kraljevski Apartman u NS Tajmu??

Nemam pojma.....ja nigde nisam videla plakat?
Ja sam cuo da je u Enteru. . . A gde je zapravo ne znam, ali cu da idem :lol:
u ns tajmu je u 22h

Ja sam bio na Kraljevskom Apartmanu i bilo je fino sve fomk nisu dosli bajkeri i poceli da se pr. . .
Ajde sto je jedan usao sa motorom u NS Time i da je posle jedne pesme izasao pa da bude OK ovako ih je u jednom trenuku bilo cak 5 sa motorima, sto sam ja izbrojao, a svi znamo koliko je NS Time. . . I jos kad su poceli da daju gas i sl. . . Sve u svemu lepa svirka samo da nije bilo bajkera.

Luthien:
Jel bio neko na certu Nightwisha u Budimpeshti?
Swan:
bila je mortisha valjda...
m ja trebadooh iako ih ne volem (8 ali ... nisam nigde videla ni jedan plakat, niko ne zna engleski, p nisam mogla tacno sve da saznam (8 inace bih za divno cudo navatala neke iz odeljenja da idu :shock:
(8
PoZ

~ ~ ~ ~ ~
Jungle is nothing without animals, animals are nothing without jungle!
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE

@ Mortishaaa... pa evo... (8

HIT NEDELJE ~ Demo Masters Turnir
Klub Filozof, 05. novembar 21h

Nork
Broken Strings
Incold
Silence
Paralelni Svet
Consecration
Raindelay
Lenje Pite
Mithril (:lol: :oops: :lol:)
Oscar Tomas
Godisnji Odmor

~specijani gosti...
Magma
Apocalypse
Hetera

ulaz 100din.

e gledam sad Metropolis... :pPp
pa kazu da je prosli HIT bio u Odzacima i da su gosti bili Kraljevski Apartman...
a ove nedelje HIT je u Pancevu (rekose neki klub na 'k'... :oops: "Kupe"? je l' postoji tako nesto?... :roll: ) i gosti ce biti Cactus Jack + ce svirati neki 'domaci' bendovi... (8

bleach:
e gledam sad Metropolis... :pPp
pa kazu da je prosli HIT bio u Odzacima i da su gosti bili Kraljevski Apartman...
a ove nedelje HIT je u Pancevu (rekose neki klub na 'k'... :oops: "Kupe"? je l' postoji tako nesto?... :roll: ) i gosti ce biti Cactus Jack + ce svirati neki 'domaci' bendovi... (8
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8)

~ ~ ~ ~ ~
Jungle is nothing without animals, animals are nothing without jungle!
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE

Back