andjelijaa
Elita
- Poruka
- 17.812
zar nije ocigledno?ali to smo zavrsili,nego kakav je frajer taj sto ti tuca zenu?Što je, ukoliko ti i tvoj partner možete da pojmite samo tradicionalnu vezu, jedino ispravno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zar nije ocigledno?ali to smo zavrsili,nego kakav je frajer taj sto ti tuca zenu?Što je, ukoliko ti i tvoj partner možete da pojmite samo tradicionalnu vezu, jedino ispravno.
zar nije ocigledno?
vise me zanima odgovor na drugo pitanje.U kom smislu očigledno? Ako misliš da je to jedino ispravno ne samo pod tim uslovom nego univerzalno - onda apsolutno ne!
Ili frajerke što su ti voštile muža pre tebe. I posle tebezar nije ocigledno?ali to smo zavrsili,kakav je frajer taj sto ti tuca zenu?
pa sta me briga za to,ne privlace me zeneIli frajerke što su ti voštile muža pre tebe. I posle tebe![]()
Ne govorim u tom smislu.pa sta me briga za to,ne privlace me zene
pa ne zanima me ni u drugom smislu.Ne govorim u tom smislu.
vise me zanima odgovor na drugo pitanje.

ajde da cujem kakve su ali i frajera,Onda ne treba da naknadno dodaješ pitanje editovanjem...
A mnogo mi je simpatično što misliš da je takvo pitanje neka žaoka.Zanima li te i kakve su moje vanbračne partnerke, možda?
![]()
eto kakav si..Ostaćeš uskraćena za odgovore samo zato što... kako ti ono reče - svaka ptica svome jatu.![]()
Pozajmicu citat kolege sa neke druge teme sa kojim se ja u potpunosti slazem:
Bravo, i svaka cast na razmisljanju.
Pitanje:
Sta mislite o “otvorenim vezama”?
Kao postavljac teme sam se jasno izjasnila : protiv sam.
Da cujemo ostale?

ajde da cujem kakve su ali i frajera,
eto kakav si..
ja sam radoznalo-tradicionalna osobaBaš si radoznala. Drugo jato curious?![]()

Cela ova tema je kao da pitaš "jel vam se sviđa pica sa ananasom".
Nekome se svidja a nekome ne.
I svako je u pravu. Jer to je, bukvalno, stvar ličnog ukusa i preferencija.![]()
Cela ova tema je kao da pitaš "jel vam se sviđa pica sa ananasom".
Nekome se svidja a nekome ne.
I svako je u pravu. Jer to je, bukvalno, stvar ličnog ukusa i preferencija.![]()
ja sam radoznalo-tradicionalna osoba![]()
Dosadan si i u krevetu izgleda pa ti je nasla zamenuBummer za tvoj radoznali deo...![]()
Bez vređanja.Dosadan si i u krevetu izgleda pa ti je nasla zamenu![]()
malo ga drndam jer je kukavica.Bez vređanja.
vise ni svojeIebete li vi šta?![]()

Ej, mogu da ti kazem, suša zadnjih meseci. Desna podlaktica mi je vidno deblja. Čekam da odem na more.Iebete li vi šta?![]()
Jel ti dobro? Da zovem ovu moju doktorku da te pregleda?vise ni svoje![]()
Lek: samar srednje jacine dva puta nedeljno, sve dok se ne izleci ova bolesna pomisao kod supruznika/cePozajmicu citat kolege sa neke druge teme sa kojim se ja u potpunosti slazem:
Bravo, i svaka cast na razmisljanju.
Pitanje:
Sta mislite o “otvorenim vezama”?
Kao postavljac teme sam se jasno izjasnila : protiv sam.
Da cujemo ostale?