- Poruka
- 71.648
To niko ne radi danas. Veoma retki ljudi. Veoma retki ljudi danas polaze od srzi licnosti. Ljudi danas nemaju ni strpljenja da komuniciraju, ponasamo se jedni prema drugima kao sa raznim ukusima korn fleksa na rafovima. O cemu ti pricas? Idealizujes covece. Ja bih se dobro pazio toga, da mi neko dodje i prica o nekim lojalnostima i ludilima a nismo ni gram soli pojeli. Gleda me kroz spoljnje kvalitete. Paljba bre. Ne samo to, nego vidis ljudima u ocima to. Pitanje je da li je toga u opste ikada i bilo ili su se ljudi samo plasili.Znaci ipak postoji lojalnost? Treba raditi na tome da ne pocne da tone.
I sta u opste znaci da je neko nekome lojalan/na tu? Jel to ono, ne spavam ni sa kim, ali sam protiv tebe pred tvojim prijateljima, poslom, porodicom, okruzenjem i samim tobom? Ili me boli djon, imas formalnu ulogu u mom zivotu- majka, nek cisti, pere, bavi se decom i natrti s vremena na vreme? Ali sam ti lojalan, ne ***** nikoga drugog? Doduse bacim smesak tamo nekoj nekad. A i ne znas gde sam i sa kim sam kad izadjem. Obrni i za zenski pol slobodno.