Koncept "soulmate's"

Koncept srodnih duša ili možda čak i svojevrsni fenomen je star koliko i Biblija, tako kažu,...verovatno je i stariji.
Postoji mnogo teorija i vrsta,...ali ovde se misli na onaj ljubavni koncept.
Kinematografija je takođe obradila ovaj fenomen pre svega u komercijalne svrhe, pa danas postoji mnogo filmova na tu temu. Neki su čak i dobri.
E sad,...ono što mene zanima jeste vaše mišljenje o tome da li ovako nešto stvarno postoji ili ne, koliko je to retka ili česta pojava i da li u toku života svaki čovek i žena, dobiju priliku da upoznaju svoju srodnu dušu ili je to privilegija?
Jeste li ili niste upoznali svoju "srodnu dušu"? Ili čekate.
Hvala.
Bilo bi dobro kada bi uopste postojala neka prihvatljiva definicija pojma "duša"
Jeste da tu i tamo sretnes osobu koja na prvi pogled ima slicne stavove o mnogim stvarima, sto je fenomen pocetnog zaljubljivanja, kada nastojimo da se jako dopadnemo , ali kada to prodje, i mozak se razbistri, pocmes da vidis sitnice, ili krupne stvari koje bodu oci.Partneri se na duge pruge mogu prilagoditi jedan drugome, ali s obzirom na broj razvoda brakova, vidljivo je da teorija "srodnih duša" je vise domen filozofije, i religije :)

Koncept srodnih duša ili možda čak i svojevrsni fenomen je star koliko i Biblija, tako kažu,...verovatno je i stariji.
Kinematografija je takođe obradila ovaj fenomen pre svega u komercijalne svrhe, pa danas postoji mnogo filmova na tu temu. Neki su čak i dobri.
E sad,...ono što mene zanima jeste vaše mišljenje o tome da li ovako nešto stvarno postoji ili ne, koliko je to retka ili česta pojava i da li u toku života svaki čovek i žena, dobiju priliku da upoznaju svoju srodnu dušu ili je to privilegija?
Hvala.
U mom životu je postojao čovek moja srodna duša i trajao je kao moja najčistija ljubav više od dve decenije
Sve dok jedne noći nije zaspao ….
Nemam tu iluziju da ću ponovo upoznati nekog tako bliskog duši i srcu
Sada samo živim da ispunim kvotu ali tog osećaja da sam kod kuće kad me muškarac zagrli više nema.

Hvala.

Procitaj moj potpis :)

Hvala.
Sve su srodne duse,neke par meseca neke i par godina

ne radi se o loženju inkvizicijo
Već o srodnoj duši
To su dve dihametralno suprotne inicijative
У праву си. Дозволи ми да се коригујем, ти која ниси инквизиција а прва се ругаш другим члановима, и то члановима који нису присутни.

Да ли мислиш да Снејп може да упозна своју "сродну душу" ако узмемо у обзир да Снејп није прави Снејп -- није мушкарац -- већ неугледна намрштена надрндана безобразна жена? Једном речју, жена која није ни мало женствена?

И ако ти можеш да се ругаш људима који ти се не допадају, зашто не бих могао и ја? 🤔

У праву си. Дозволи ми да се коригујем, ти која ниси инквизиција а прва се ругаш другим члановима, и то члановима који нису присутни.

Да ли мислиш да Снејп може да упозна своју "сродну душу" ако узмемо у обзир да Снејп није прави Снејп -- није мушкарац -- већ неугледна намрштена надрндана безобразна жена? Једном речју, жена која није ни мало женствена?

И ако ти можеш да се ругаш људима који ти се не допадају, зашто не бих могао и ја? 🤔
Ja vidim da se ti ložiš na Snejpa i da bi hteo da ti Snejp zabode štiklicu u golo duupe

jedan poklon od mene

IMG_6864.jpeg
danas sam dobre volje

Ja vidim da se ti ložiš na Snejpa i da bi hteo da ti Snejp zabode štiklicu u golo duupe
По тој логици, ти се ложиш на Мелиота. Али знамо да то није никаква логика, већ безвезна, недуховита, халуцинација чији је циљ пружање утехе. Јако патетично.

danas sam dobre volje
Данас не идеш около и не убијаш људе? Само их малтретираш?

По тој логици, ти се ложиш на Мелиота. Али знамо да то није никаква логика, већ безвезна, недуховита, халуцинација чији је циљ пружање утехе. Јако патетично.

Данас не идеш около и не убијаш људе? Само их малтретираш?
Macane baci pogled na statistiku
Kada sam se ja tebi obratila prva i zašto me neprekidno cimaš za rukav
Ne primetim da postojiš dok ne počneš svojim zapažanjima da mi heklaš rolku
Tako da ti preporučujem
Ne pecaj se kad vidiš komentar osobe koja te nervira, ignoriši

Macane baci pogled na statistiku
Kada sam se ja tebi obratila prva i zašto me neprekidno cimaš za rukav
Ne primetim da postojiš dok ne počneš svojim zapažanjima da mi heklaš rolku
Tako da ti preporučujem
Ne pecaj se kad vidiš komentar osobe koja te nervira, ignoriši
Лепотице, када се Мелиот први пут обратио теби? Гледаш ли се ти некад у огледало? Ти имаш право да се подсмеваш Мелиоту тамо где није присутан, а ја немам право да се подсмевам теби тамо где јеси присутна и где јеси непристојна?

Престани да се бавиш туђим мотивима у нади да обесхрабриш понашање које се теби лично не свиђа и осврни се мало на своје.

Лепотице, када се Мелиот први пут обратио теби? Гледаш ли се ти некад у огледало? Ти имаш право да се подсмеваш Мелиоту тамо где није присутан, а ја немам право да се подсмевам теби тамо где јеси присутна и где јеси непристојна?

Престани да се бавиш туђим мотивима у нади да обесхрабриш понашање које се теби лично не свиђа и осврни се мало на своје.
Idi pročitaj meliotove nepristojnosti i uvrede pa ga tranžiraj u nastavku
Ali ne, nije meliot tebi zanimljiv
Ti hoćeš tu štiklicu u guzci po svaku cenu
od mene lično

moja soulmate mora da je lepa, pametna, zgodna, nasmejana, zabavna, uzbudljiva, odvazna, smisao za humor i da je naravno ostvarena: da ima kucu negde van grada s bazenom, minimum dva stana u be geu i kesh. I da joj seks nije bitan, da ja mogu kad hocu da ga imam s drugom rekreacije radi da olasam malo. :D znaci pravo moderno emancipovano zensko.

Back