Koncept "soulmate's"

Koncept srodnih duša ili možda čak i svojevrsni fenomen je star koliko i Biblija, tako kažu,...verovatno je i stariji.
Postoji mnogo teorija i vrsta,...ali ovde se misli na onaj ljubavni koncept.
Kinematografija je takođe obradila ovaj fenomen pre svega u komercijalne svrhe, pa danas postoji mnogo filmova na tu temu. Neki su čak i dobri.
E sad,...ono što mene zanima jeste vaše mišljenje o tome da li ovako nešto stvarno postoji ili ne, koliko je to retka ili česta pojava i da li u toku života svaki čovek i žena, dobiju priliku da upoznaju svoju srodnu dušu ili je to privilegija?
Jeste li ili niste upoznali svoju "srodnu dušu"? Ili čekate.
Hvala.
U mom životu je postojao čovek moja srodna duša i trajao je kao moja najčistija ljubav više od dve decenije
Sve dok jedne noći nije zaspao ….
Nemam tu iluziju da ću ponovo upoznati nekog tako bliskog duši i srcu
Sada samo živim da ispunim kvotu ali tog osećaja da sam kod kuće kad me muškarac zagrli više nema.

Koncept srodnih duša ili možda čak i svojevrsni fenomen je star koliko i Biblija, tako kažu,...verovatno je i stariji.
Kinematografija je takođe obradila ovaj fenomen pre svega u komercijalne svrhe, pa danas postoji mnogo filmova na tu temu. Neki su čak i dobri.
E sad,...ono što mene zanima jeste vaše mišljenje o tome da li ovako nešto stvarno postoji ili ne, koliko je to retka ili česta pojava i da li u toku života svaki čovek i žena, dobiju priliku da upoznaju svoju srodnu dušu ili je to privilegija?
Hvala.

Procitaj moj potpis :)

А је л постоји мушкарац који се ложи на Снејпа? 🤔 И какав је то мушкарац ,реално гледано? Да ли уопште можемо да га назовемо мушкарцем?
ne radi se o loženju
Već o srodnoj duši
To su dve dijametralno suprotne inicijative

Poslednja izmena od moderatora:
Hvala.
Sve su srodne duse,neke par meseca neke i par godina

moja soulmate mora da je lepa, pametna, zgodna, nasmejana, zabavna, uzbudljiva, odvazna, smisao za humor i da je naravno ostvarena: da ima kucu negde van grada s bazenom, minimum dva stana u be geu i kesh. I da joj seks nije bitan, da ja mogu kad hocu da ga imam s drugom rekreacije radi da olasam malo. :D znaci pravo moderno emancipovano zensko.

Pa i nije najgore
Mozda samo malo duže traje proces spajanja tih srodnih duša
Ili misliš da kad već nadješ svoju srodnu dušu da je to što je u vezi neka prepreka?
I pustiš srodnu dušu tek tako da bude nečija umesto tvoja
Ja bih se borila
Možeš olako da budeš u zabludi da ti je neko srodna duša a da zbog te osobe razbiješ skladan odnos koji si do tada imala. Princip "ko traži veće..."

Možeš olako da budeš u zabludi da ti je neko srodna duša a da zbog te osobe razbiješ skladan odnos koji si do tada imala. Princip "ko traži veće..."
...lost soul and mate
gde je vama borbena gotovost za život za ljubav za rizik?
Kakva je ovo pomirljiva logika?
Možda ne bi trebalo ni ulicu da predjemo
Može neki auto da nas zgazi

Hvala.
cekam svoju blizanacku❤️

Srodne duše postoje. To može biti bilo koja osoba sa kojom izgradiš odličan odnos. Na tome se radi i tome se posvećuje pažnja jer ne pada sa neba. Svako naidje na x osoba koje mu baš odgovaraju u životu. E kada naidješ na tebi je šta ćeš dalje.

Meni frka od toga. Mitoloski poreklo srodne duse je cini mi se jos od antickih Grka ako ne i ranije, gde su verovali da su ljudi bili bica sa 4 noge, 4 ruke i dve glave a onda su ih Bogovi razdvojili i od tada lutaju Zemljom i traze se. Zamisli naletis tako na neku rascepljenu zenu koja pocne da ti trci ka tebi se zalepite ponovo?
waaaaa bezhi!

gde je vama borbena gotovost za život za ljubav za rizik?
Kakva je ovo pomirljiva logika?
Možda ne bi trebalo ni ulicu da predjemo
Može neki auto da nas zgazi
Malo da se našalim u svoje ime i nek mi oprosti Sensei :),al ovo može biti razlog...

439199825_10225394959168545_7528756897120339074_n.jpg

Sad ozbiljno.
Meni je dovoljna jedna koju sretoh. Za ovaj život dovoljno.

Back