Koncept “otvorene veze”

lojalnost=vernost,dakle dogovorili se ili ne niste lojalni jedno drugom,ako je to vama ok to ne umanjuje znacenje reci "lojalnost".

Ja nemam problem sa tom definicijom - neka bude da je lojalnost isto što i vernost. Ali ja smatram nešto neverstvom samo ako uključuje laži, prećutkivanja, činjenje nečega što može povrediti partnera.

Mnogo mi je teško da shvatim ovo dušebrižništvo, iskreno. Šta je poenta - biti srećan u vezi, ili zadovoljiti poimanje pojmova lojalnost, vernost itd. nekog tamo, ko nema nikakvog dodira sa tom vezom?

Ja nemam problem sa tom definicijom - neka bude da je lojalnost isto što i vernost. Ali ja smatram nešto neverstvom samo ako uključuje laži, prećutkivanja, činjenje nečega što može povrediti partnera.

Mnogo mi je teško da shvatim ovo dušebrižništvo, iskreno. Šta je poenta - biti srećan u vezi, ili zadovoljiti poimanje pojmova lojalnost, vernost itd. nekog tamo, ko nemam nikakvog dodira sa tom vezom?
Ja ne mogu da shvatim taj kukavicluk.

Dvoje ljudi se slazu u svemu imaju iste zivotne ciljeve ali ne zele stalno sex sa istom osobom, sta je tu problem ako se dogovore da imaju sex sa drugima,sve iskreno nema prevare nisu svi ljudi isti.
Ako njima odgovara mene se ne tice.

Kod mene to ne moze. Deluje mi pogresno i tako ce ostati.

Inace sve to kerebecenje me pocelo smarati. Jedva cekam da ostarim da ne *****. Vise vremena za korisne stvari.

Ubacite onaj woohoo smajli.

ne povezujem kukavicluk sa dogovorima uopste,vec za cinjenicu da ti ljudi ostaju pod istim krovom iz koristi = ne umeju sami,a ovi hrabriji ostave partnera

A ti znaš da je iz koristi? Ako ti ne možeš da zamisliš da ljudi mogu biti snažno emotivno vezani jedno za drugo i imati seks sa nekim trećim, to onda mora da nije moguće, je l' tako?

Back