andjelijaa
Elita
- Poruka
- 17.914
jel ima nesto za ludovanje hormona?Jel ti dobro? Da zovem ovu moju doktorku da te pregleda?![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel ima nesto za ludovanje hormona?Jel ti dobro? Da zovem ovu moju doktorku da te pregleda?![]()

Kako nema? Pa k...jel ima nesto za ludovanje hormona?![]()
Pravi srpski domaćin veseljakLek: samar srednje jacine dva puta nedeljno, sve dok se ne izleci ova bolesna pomisao kod supruznika/ce
ima smisla,nego bas sam izbirljiva pa bih radije da se zrtvujemKako nema? Pa k...
jel ima nesto za ludovanje hormona?![]()
Dosadan si i u krevetu izgleda pa ti je nasla zamenu![]()
Nastavi...Bogme ima, ima svašta.
A temeljna je, pregledaće te lepo, od glave do pete, neće ništa da preskoči![]()
Nema šta da se nastavi, dovoljno je to da su mnoge prestale da budu tradicionalne nakon što su pristale na njen pregledNastavi...![]()
ajde,bukvalno gorim.Bogme ima, ima svašta.
A temeljna je, pregledaće te lepo, od glave do pete, neće ništa da preskoči![]()
koga briga,nisam zauzetaNema šta da se nastavi, dovoljno je to da su mnoge prestale da budu tradicionalne nakon što su pristale na njen pregled![]()
koga briga,nisam zauzeta
Ne znam za vas, ali ja odoh na potražim Anđine fotke na Fotkama forumaša.![]()
nadam se da ga ne gura u jezeveAjde ti lepo na more![]()
U jbt anđo, ja...mislim, ovaj...mislim da te volim..
nadam se da ga ne gura u jezeve
U jbt anđo, ja...mislim, ovaj...mislim da te volim..![]()
Za 30 sekundi odštampao, plastificirao i stavio sliku u novčanik.Nek mi neko pomogne da ga vežemo i ubacimo u autobus za Prčanj. Treba spasavati čoveka!
Ej, ako se ja i jež dogovorimo i oboma nam odgovara, ko si ti da sudiš?nadam se da ga ne gura u jezeve