Koncept “otvorene veze”

Става сам да озбиљан и квалитетан однос не можеш постићи у отвореној варијанти.

А оно горе је у случају особа које нису способне или не желе да пруже нешто много више од своје усесређености на саме себе.
Ovo boldirano smo definisali.

Pozajmicu citat kolege sa neke druge teme sa kojim se ja u potpunosti slazem:

Bravo, i svaka cast na razmisljanju.

Pitanje:
Sta mislite o “otvorenim vezama”?
Kao postavljac teme sam se jasno izjasnila : protiv sam.

Da cujemo ostale?
Mislim sve najbolje.

Sex je krac, jedna od nebitnijih stvari, i zasnivati vezu gde je sex toliko bitna stvar da je neki deal breaker, je razlog zasto je vecina veza shit.

Bitnije mi je za koju stranku glasa na izborima, i sta misli o Putinu.

Koja joj je omiljena muzika i SF serija.

Sigurno necu da ozbiljnu vezu zasnivam na fizioloskoj potrebi.

Potpuno mi je besmisleno da ozbiljna veza bude zasnovana na tako plitkoj stvari, a npr. poslovne ili prijateljske veze na nekim bitnijim stvarima.

U kakvoj ti zelis biti vezi?
Znas kako. To pitanje je kao kada bi te na pr neka slucajna vreme-prostor anomalija odjednom vratila u srednji vek i sad tamo te pitaju: sta zelis? hoces li da se udas za komsiju kreleta ili za komsiju djoleta?
a ti kazes: a sta ako necu ni za jednog?
oni ce: kako ni za jednog? to ne postoji! vestice!

Mislim sve najbolje.

Sex je krac, jedna od nebitnijih stvari, i zasnivati vezu gde je sex toliko bitna stvar da je neki deal breaker, je razlog zasto je vecina veza shit.

Bitnije mi je za koju stranku glasa na izborima, i sta misli o Putinu.

Koja joj je omiljena muzika i SF serija.

Sigurno necu da ozbiljnu vezu zasnivam na fizioloskoj potrebi.

Potpuno je besmisleno da ozbiljna veza bude zasnovana na tako plitkoj stvari, a npr. poslovne ili prijateljske veze na nekim bitnijim stvarima.
Najcesce takvi ljudi koji podrazumevaju seks kao osnovu i monogamiju prvi kazu kako je ljubav bitna a seks u opste nije bitan. Dok naravno ne dodje do pitanja da ga imas s nekim drugim.

Znas kako. To pitanje je kao kada bi te na pr neka slucajna vreme-prostor anomalija odjednom vratila u srednji vek i sad tamo te pitaju: sta zelis? hoces li da se udas za komsiju kreleta ili za komsiju djoleta?
a ti kazes: a sta ako necu ni za jednog?
oni ce: kako ni za jednog? to ne postoji! vestice!
I jeste jednostavno pitanje.
Da li si za otvorenu vezu ili protiv?
Nema tu varijacija na temu.

Back