- Poruka
- 163.856
nije kompliment. (kapiram tvoj cinizam). mrzim i prezirem komplimente. kompliment je kada nekom kažeš lepo ti stoji veštačko okoVazi, hvala na komplimentu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nije kompliment. (kapiram tvoj cinizam). mrzim i prezirem komplimente. kompliment je kada nekom kažeš lepo ti stoji veštačko okoVazi, hvala na komplimentu.
Pa sto zvati i kres varijanta - pezurativno. I to samo implicira da je to nesto povrsno, prazno ko sa lutkom na naduvavanje.Pa i ti ovde, a i generalno u jezickoj praksi, 'otvorena veza' se smatra ozbiljna veza gde partneri nisu monogami.
Kres varijante nisu nikakva 'otvorena veza' vec kres susreti.
temilica je kompleksna i ne može o tome da se diskutuje u situaciji ovakvoj kada nekolicina ljudi piše po par rečenica i pri tome većina ne kapira šta manjina govoriPa evo ima paznju punu da objasni konkretno.
Mentalitet jbga, al zato smo mi da objasnimo i plus da se dobro zayebavamo zar ne?temilica je kompleksna i ne može o tome da se diskutuje u situaciji ovakvoj kada nekolicina ljudi piše po par rečenica i pri tome većina ne kapira šta manjina govori
pa tek nije uvreda tipco. možda numem da kažem ono što mi je na umuOnda hvala na uvredi.
Da se nadovezemo na temu. Zašto je problem(nemoralno) voleti više partnera?Pa i ti ovde, a i generalno u jezickoj praksi, 'otvorena veza' se smatra ozbiljna veza gde partneri nisu sexualno monogami.
Kres varijante nisu nikakva 'otvorena veza' vec kres susreti.
SOLID AS A ROCK!al zato smo mi da objasnimo
to je problem osobama skromnih kapacitetaDa se nadovezemo na temu. Zašto je problem(nemoralno) voleti više partnera?
A to mi je uvek bilo interesantno. U čemu je problem da voliš više partnera? Ljubomora partnera? Pa jeste, ali ona nije validan razlog. To je problem ega. Npr. kad je dete ljubomorno jer majka voli i drugo (treće..) dete, ta ljubomora se posmatra u isključivo negativnom kontekstu. A partnerska ljubomora se smatra normalnom. Mislim, da li je majka "nelojalna" jer voli i drugu decu?to je problem osobama skromnih kapaciteta
meni je najluđe rasprostranjeno mišljenje ako nije ljubomoran/ljubomorna onda te ne voliA partnerska ljubomora se smatra normalnom.
Zbog toga jer je to nemoguce!to je problem osobama skromnih kapaciteta
Ostavi partnera pa radi sta god hoces,ne budi kukavica.Pozajmicu citat kolege sa neke druge teme sa kojim se ja u potpunosti slazem:
Bravo, i svaka cast na razmisljanju.
Pitanje:
Sta mislite o “otvorenim vezama”?
Kao postavljac teme sam se jasno izjasnila : protiv sam.
Da cujemo ostale?
ako nemaš iskustvo o nečemu a unapred pobijaš mogućnost za to... to je otprilike kao da nisi bila na mesecu pa ne veruješ da je neko bioZbog toga jer je to nemoguce!
Zasto se razvodis od zene, zivite poligamno?
Ili si prestao da je volis ili sad volis obe ?
Ma daj.
Tako rade moralne osobe, slazem se.Ostavi partnera pa radi sta god hoces,ne budi kukavica.
šta je moral po tvom mišljenju?Tako rade moralne osobe
Zamisljam i te akcije sakrivanja telefona,poruka,laganje..Tako rade moralne osobe, slazem se.
Ovo iskustveno nije tačno. Poliamorfni odnosi nisu ništa novo. Postoje te postoje.Zbog toga jer je to nemoguce!
Zasto se razvodis od zene, zivite poligamno?
Ili si prestao da je volis ili sad volis obe ?
Ma daj.
cist obraz u odnosu,nema laganja,manipulacije,varanja,maltretiranjašta je moral po tvom mišljenju?
Niko ni ne govori o tomecist obraz u odnosu,nema laganja,manipulacije,varanja,maltretiranja
ma moral je propisan standardcist obraz u odnosu,nema laganja,manipulacije,varanja,maltretiranja