andjelijaa
Elita
- Poruka
- 17.755
pa kakav je odnos izmedju dvoje ljudi koji zive u otvorenoj vezi?Niko ni ne govori o tome
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa kakav je odnos izmedju dvoje ljudi koji zive u otvorenoj vezi?Niko ni ne govori o tome
Dogovoren i dobrovoljan.pa kakav je odnos izmedju dvoje ljudi koji zive u otvorenoj vezi?
takoe, savest mi je miliji pojam nego moralpa pile ti ne zivis u pakistanu
Moralnije nego varati, u svakom slucaju.šta je moral po tvom mišljenju?
tema je otvorena veza ako se ne varam. zašto mi pričaš o varanju? u otvorenoj vezi nema varanjaMoralnije nego varati, u svakom slucaju.
Tema je otvorena veza u braku valjda.tema je otvorena veza ako se ne varam. zašto mi pričaš o varanju? u otvorenoj vezi nema varanja
tema je valjda otvorena veza u braku i nebrakuTema je otvorena veza u braku valjda.
čist ko reka planinskapa kakav je odnos izmedju dvoje ljudi koji zive u otvorenoj vezi
Pobrkali.tema je otvorena veza ako se ne varam. zašto mi pričaš o varanju? u otvorenoj vezi nema varanja
a de je moja alva što si mi kupilavas dvojica ni ne citate temu..
ma brte sviranje kaurcu bolje da sam ležao i blejao u plafon nego što ovde gubim vreme nekvalitetnoPobrkali.
Znaci Forlormom komentar je bio na konto braka. I to tipa zatvorenog braka gde je dogovorena monogamija pa neko tu nekoga vara ili drzi taocem. Ima pojam i otvoren brak a ova je otvorila temu za otvorena veza i ubacila komentar za brak. I onda kad je pitas, aj izdefinisi lepo sav taj haos onda cvrcci.
Prvo, za mojim tabletom nas je troje i svi se volimovas dvojica ni ne citate temu..
....napisao sam tamo na drugoj temi...meni to nema smisla..."Zdravo draga, kako si danas ljubavi moja?"
"Evo super muzu, jutros me komsija Zika translacio sat vremena, pa me kolega na poslu trpao u dupe, popodne sam ga malo blajvila Wolt dostavljacu..."
"Bravo sreco, vazno da je tebi lepo i da uzivamo, dodji da te cokim, voli te muz"
To je odnos ljudi koji je tebi prihvatljiv...
p jbga brate, da znas.ma brte sviranje kaurcu bolje da sam ležao i blejao u plafon nego što ovde gubim vreme nekvalitetno
p jbga brate, da znas.
Znaci ipak postoji lojalnost? Treba raditi na tome da ne pocne da tone.Lojalnost sa osobom koju ocekujem da je svrsen materijal, skucen, siturian, sredjen, bez problema, bez repova, bez trauma, i sve dok brod ne pocne da tone. E onda hehehe
Pa ako se oboje dogovorimo da nam odgovara otvorena veza, šta se onda smatra pod "nelojalnošću"?Znaci ipak postoji lojalnost? Treba raditi na tome da ne pocne da tone.