Koncept “otvorene veze”

Da ponovimo: "Mužu, ja sam ti zgriješila" :D

1000035704.jpg

Moje iskustvo je da nemogućnost da se um iskobelja iz šablona u kom je ljubomora podrazumevana, obično znači nedostatak mašte i na drugim poljima... :P
tako je,bravo
Bio sam ranije i u vezama sa ljubomornim devojkama. Nikada nijednu nisam prevario, jer sam ih voleo i nisam želeo da ih povredim. Ali bitan faktor - najčešće i presudan - u raspadu svih njih je bila upravo ta ljubomora.

A baš me zanima - ukoliko si spremna da pričaš na tu temu, naravno - šta je najčešće kumovalo kraju tvojih veza, i pored čestitosti i podrazumevanja da "ne radite to" jedno drugom? :)
gasenje emocija.

gasenje emocija.

Uz javljanje želje / emocija prema drugima, koliko se sećam? Kojima se iz moralnih razloga nisi prepustila pre nego što si sahranila prethodnu vezu?

Dakle - serijalizacija dobra, paralelizacija loša?

Možda. Doduše, u mom braku se ni nakon 10 godina nisu ugasile ni emocije ni želja - naprotiv. Ali valjda je to to ovde već ustanovljeno teško mentalno oboljenje. :D

Uz javljanje želje / emocija prema drugima, koliko se sećam? Kojima se iz moralnih razloga nisi prepustila pre nego što si sahranila prethodnu vezu?
tako je..
Dakle - serijalizacija dobra, paralelizacija loša?

Možda. Doduše, u mom braku se ni nakon 10 godina nisu ugasile ni emocije ni želja - naprotiv. Ali valjda je to to ovde već ustanovljeno teško mentalno oboljenje. :D
Svaki brak je prica za sebe,postenije je i da se nadju dvoje koji vole da prave izlete sa strane nego da nekom neko nabija rogove.

Kako ko voli,ja nisam iz tog sveta i to nema nikakve veze sa ljubomorom.. Znam u zivotu sta mogu da pruzim i sta mi treba.

Back