jmrakovic
Primećen član
- Poruka
- 630
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro je i to. Ne pada sneg da pokrije breg, već da svaka zverka pokaže svoj trag. Ovako mi Božji ljudi znamo čega sve ima u narodu.Ispovedaju se na forumu, za početak![]()
"Dobićeš po guzi zbog toga grešnice i bludnice""Mužu, ja sam ti zgriješila"![]()

Perunovi i VidoviDobro je i to. Ne pada sneg da pokrije breg, već da svaka zverka pokaže svoj trag. Ovako mi Božji ljudi znamo čega sve ima u narodu.
Nemojte da stresirate vernike s teme"Dobićeš po guzi zbog toga grešnice i bludnice"![]()
Dobro je i to. Ne pada sneg da pokrije breg, već da svaka zverka pokaže svoj trag. Ovako mi Božji ljudi znamo čega sve ima u narodu.

Neće erekcija od stresa. Posle popadija nervozna. Švrlja...Nemojte da stresirate vernike s teme
Grešnici čuvajte se. Pokajte se na vreme. Ili vas čeka ražanj i vatrica u paklu.E bre, vi potomci pokrstica, što su izdali staru srpsku veru za vizantijsku večeru...![]()
Mazohisti, kažem ja.Grešnici čuvajte se. Pokajte se na vreme. Ili vas čeka ražanj i vatrica u paklu.

Pa dobro. Bar neće biti hladno...Grešnici čuvajte se. Pokajte se na vreme. Ili vas čeka ražanj i vatrica u paklu.
tako je,bravoMoje iskustvo je da nemogućnost da se um iskobelja iz šablona u kom je ljubomora podrazumevana, obično znači nedostatak mašte i na drugim poljima...![]()
gasenje emocija.Bio sam ranije i u vezama sa ljubomornim devojkama. Nikada nijednu nisam prevario, jer sam ih voleo i nisam želeo da ih povredim. Ali bitan faktor - najčešće i presudan - u raspadu svih njih je bila upravo ta ljubomora.
A baš me zanima - ukoliko si spremna da pričaš na tu temu, naravno - šta je najčešće kumovalo kraju tvojih veza, i pored čestitosti i podrazumevanja da "ne radite to" jedno drugom?![]()
Eh, a sa kakvim međedom meni život prođe...
Ima da te đavoli peku, još i roštiljaju.Pa dobro. Bar neće biti hladno...
Pih...jel ima za nas vegane grilovano povrće?Ima da te đavoli peku, još i roštiljaju.
mozda je mislio nakon vezivanja u krevetu."Pustiš ženu da ide okolo"... kako se na ovakvim temama lako ofiraju mentalni sklopovi. Pretpostavljam da je podrazumevano da osobu koja bi trebalo da ti je najbliskija na svetu tretiraš kao vlasništvo, određuješ šta joj je dopušteno a šta ne?![]()
Ima za vas kazan da se kuvate.Pih...jel ima za nas vegane grilovano povrće?
Uvek kazem, nista bez kuvanog jela.Ima za vas kazan da se kuvate.
DjakuziIma za vas kazan da se kuvate.
gasenje emocija.
Samo čorbasto.Uvek kazem, nista bez kuvanog jela.
Nema snage ako se ne jede kašikom![]()
Ima za vas kazan da se kuvate.
Vezivanje u trougao i zvezdu.Dakle - serijalizacija dobra, paralelizacija loša?
tako je..Uz javljanje želje / emocija prema drugima, koliko se sećam? Kojima se iz moralnih razloga nisi prepustila pre nego što si sahranila prethodnu vezu?
Svaki brak je prica za sebe,postenije je i da se nadju dvoje koji vole da prave izlete sa strane nego da nekom neko nabija rogove.Dakle - serijalizacija dobra, paralelizacija loša?
Možda. Doduše, u mom braku se ni nakon 10 godina nisu ugasile ni emocije ni želja - naprotiv. Ali valjda je to to ovde već ustanovljeno teško mentalno oboljenje.![]()