Konak "Kod dobrog čoveka"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Romans12v15-1.jpg

Pa ne letim baš visoko, a uvek se prizemljim na ravnom, pa mislim da je sve jasno.:D

:klap: :klap: :klap:

- - - - - - - - - -

Изгледа да будалаштина Земља-тепсија има магичну особину да своје подржаваоце избаци на увид јавности по систему будале не треба тражити саме се јаве!:super:

Što si se javio? :rotf:

Kako nemas Fritza, prekljuce si rekao da nije tvoj vec da ga drzi tvoja devojka, a sada odjednom Fritz ne postoji?

Nije kod mene. Ja ne živim sa psom i ne hranim ga. Ja nemam nikakvog psa Fritz-a i ne hranim ga mesom. Ti kažeš da ga hranim mesom. Pa kako ko pravo govorio u moje ime (a šta ti imaš da govoriš bilo šta u moje ili bilo čije ime) - tako mu bog dao pameti i zdravlja, i njemu i njegovim bližnjima. Pošteno? Ja mogu da napišem šta god hoću na Facebook-u. Danas sam opet vređao bahatu policiju koja mi je pretila bez razloga.

Veruješ u sve što vidiš? :rida:

Šta si navalio a Fritz-a? Nisi jedini koji je, možda, ljubomoran na njega. Pre dve godine je jedan lik iz Zrenjanina, na radu u Kanadi, na nekom drugom forumu, psovao Fritz-a uzduž i popreko. Neki Mohel. Ja mu napisao pričicu...

* * *

* * *

Ne možeš ti sa mnom, jer sam veći zezator od tebe, veći provokator od tebe, pametniji od tebe, lepši od tebe, mladolikiji od tebe iako sam stariji od tebe, produhovljeniji od tebe, hranim se bolje od tebe (ja jedem voće i povrće a ti praviš kobasice i čvarke od soje)... itd. Itd. Ada, ma, je li, bogoti, d ate nešto pitam: dok jedeš kobasice i čvarke od soje, dimljene na vatri, maštaš li o svinjskim kobasicama i čvarcima? :bljak: Pošto su isti. :bljak:

Ne valja ti da lažeš u moje ime. Raspitaj se kako je prošao prevarant čiji si nadimak danas pomenuo ovde terajući se sa mnom. I on me je izvređao kad sam mu objasnio da se Zemlja neće pretvoriti u zvezdu. I ti si me izvređao kad sam ti objasnio da Zemlja nije ravna ploča. Mani se ćorava posla.

- - - - - - - - - -

A kakav im je predsednik...

:hahaha:

- - - - - - - - - -

Poslednja izmena od moderatora:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back