- Poruka
- 89.439
ок, али није ми јасно, на слици коју је избацио интернет то била нека шака јада а већина од те шаке јада су биле нво
a virkao si u fotke, a...
sram te bilo.. 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ок, али није ми јасно, на слици коју је избацио интернет то била нека шака јада а већина од те шаке јада су биле нво
sram te bilo.. 

a virkao si u fotke, a...sram te bilo..
![]()

Vidi, ova deca su uživo videla prizor, pa su odmah odreagovala. Vi što ste fotke gledali
možete prve simptome da očekujete za nedelju dana.
E laku noć...![]()

[/QUOTE]
A kako stvari stoje uskoro će se zabraniti ...homofobija...

ах та дивна европска вредност
ено оде глиста да се европеише![]()

A kako stvari stoje uskoro će se zabraniti ...homofobija...

сви смо ми потенцијални ЛГБТ![]()

Ne brini, ti si moj drug. Zapamtila sam ti to što ti ne smeta da sam ja sektašica,
pa ni meni neće smetati što si ti gej.![]()

Па није ти то лепо, ја сам теби доказао да си у Србији секташица, сад ти докажи да сам геј![]()

Bolje ti se isplati da ne dokazujem. Ovako te samo optužim, pa desetine forumašica navale
da provere da li sam u pravu.![]()

Dobro je kad Bog pored celog Univerzuma ima vremena da misli o homoseksualcima i njihovim problemima.Bog o homoseksualcima isto misli kao i o bludnicima![]()

Pogledajte prilog 403737
Ovako izgleda prava parada ponosa, a ne ona mizerija koju su pre neki dan u Beogradu organizovale bogoborne i bogohulne nakaze i degeni. Kako reče jednom jedan pravoslavni sveštenik; citiram ga: "Bog je stvorio polne organe za razmnožavanje, a ne za fekalije." Iako nisam ni pravoslavac, ni hrišćanin/kršćanin, niti vernik, apsolutno se slažem sa ovim. Tačka.
Koji je moderator toliko pametan da brise poruke koje nisu vezane za gejeve, a da ostavlja poruke vezane za gejeve. Neki gej?

Тачно тако. Мени брише поруке да је Земља плоча.![]()
Znaci, sve zabranjeno za pricu sto zanima korisnike, to se brise, a ostavlja jedino diskusija o gejevima.

Dobro je kad Bog pored celog Univerzuma ima vremena da misli o homoseksualcima i njihovim problemima.
(obaška što ne misli što ih je takve napravio)
presudio im je...