Konak "Kod dobrog čoveka"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Stanem juče na benzinsku pumpu, i kažem majstoru "napuni"... dok on toči, ja krenem laganeze da izvadim iz novčanika VISA karticu. Pregledam redom sve pregrade, i vidim nema je u novčaniku, krenem da preturam po džepovima, nema je... panično kažem majstoru "STANI! nemam karticu, ne mogu da platim", on stane i kaže "ok, ali ja sam ti već natočio 2860din..."

Hajde rekoh da proverim, imam nešto dinara, i krenem da istresam sve iz novčanika, pa sitninu iz pregrade u kolima, te ovamo jedna crvena, te onamo jedna zelena, te ovamo 5 evra, te neke kovanice, on broji, broji, sabira, i kaže "brate, ovde imaš tačno 2860 dinara, sve je OK."

Bilo mi smešno, da se baš tako pogodi... :)

Dobro je.. mogao je da te ostavi tamo da pereš šoferke...
Hm... da perem šoferke? :think:

cbd5344209c0c95cc7ccf7576dbfa920.jpg

Stanem juče na benzinsku pumpu, i kažem majstoru "napuni"... dok on toči, ja krenem laganeze da izvadim iz novčanika VISA karticu. Pregledam redom sve pregrade, i vidim nema je u novčaniku, krenem da preturam po džepovima, nema je... panično kažem majstoru "STANI! nemam karticu, ne mogu da platim", on stane i kaže "ok, ali ja sam ti već natočio 2860din..."

Hajde rekoh da proverim, imam nešto dinara, i krenem da istresam sve iz novčanika, pa sitninu iz pregrade u kolima, te ovamo jedna crvena, te onamo jedna zelena, te ovamo 5 evra, te neke kovanice, on broji, broji, sabira, i kaže "brate, ovde imaš tačno 2860 dinara, sve je OK."

Bilo mi smešno, da se baš tako pogodi... :)

био си добар и тако бог хтео :D

Kako si kojice?

- - - - - - - - - -

Dobro, hvala.. :kafa: Pitam se gde su svi nestali.

- - - - - - - - - -

Rade ljudi. NIsu dokoni ko ti.

- - - - - - - - - -

Šta rade danas na Krtovdan?

- - - - - - - - - -

Šta ti je to Krtovdan?

- - - - - - - - - -

Odakle znam.. valjda dan kada se love krtice...

- - - - - - - - - -

E pa eto. Svi su otišli da love krtice... :confused:

- - - - - - - - - -

Ček sad, ko je Kojica a ko ova druga

- - - - - - - - - -

Koja druga? :dontunderstand:

- - - - - - - - - -

Ova druga što me je pitala kako sam. I nemoj da me nerviraš.

- - - - - - - - - -

Nemoj da se nerviraš. Hajde da vidimo kako je nastao taj krtovdan i zašto se baš danas slavi.

- - - - - - - - - -

Meni nije jasno što se krtice love u jesen, a ne u proleće. Kakvu štetu u jesen mogu da naprave?

De si Cane?

Nemoj da mi se rugaš, meca će te pojesti.

A da nije neka simbolika u pitanju? Lov na špijune krtice, strane plaćenike und domaće izdajnike?
Sile mraka i bezumlja...

- - - - - - - - - -

E.. da vam pričam.. Zemunci danas slave, pa su prošetali ulicama sa sve popovima na čelu, a u začelju vatrogasna brigada.
I jedna gospoja se vraća do parkiranog auta, sva pod utiskom veličanstvenog događaja i odjednuš krene da vrišti. Jao mačka!
Mačka ispod auta. I to crna. To je baksuz!
I jbg... sad ne sme da uđe u kola, pa ode da prošeta još malo.. :neutral:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back