Da je jedini koji veruje da je na lopti bilo bi dobro.
Ne pratim te po drustvenim mrezama. Sinoc sam ti prvi put posetio profil jer si pisao i pre neko vece da te pratim, i nema nista zanimljivo da bi se pratilo. Imas jedan post u kojem hvalis Brejvika i hiljadu postova o sajbermikanu. Nemam fetis na Mikana da bi pratio sta neko pise o njemu.
Umesto da juris neko zensko, ti se uhvatio za Mikana.
Ja ne verujem ni u šta, zato što znam. Ja neću reći - „Verujem da će svanuti dan“ - zato što znam da će svanuti.
Kad je na severnom polu dan na južnom je noć, i obrnuto, dok na ekvatoru u toku cele godine dan i noć traju tačno po 12 sati. To je nemoguće na ravnoj ploči, već je moguće samo na lopti. Tačka.
Kad mi budeš pokazao tačku iz Evrope sa koje se može videti sazvežđe Južni Krst, em što ću ti dati 5000 €, em što ćeš me ubediti da je Zemlja ravna ploča, jer da jeste, jelte, svi bismo videli iste zvezde i sazvežđa, ne bismo imali polove, ekvator i godišnja doba. Dakle? Ti si na potezu.
Ada, ma, je li, bogoti? Ako si mi već posetio profil mogao si me i kontaktirati, da već jednom razrešimo taj problem koji imamo, odnosno to što me stalno prozivaš ovde po forumu, krijući se iza ovog nicka, kao pravi muškarci. Ja hvalim koga i šta hoću. Sve što pišem po FB-u činim namerno i smišljeno, da bi me separatisti, prevaranti i šarlatani tužili policiji, a onda da maltretiram bahatu policijsku stoku. Može mi se tako. Zbog onoga što mi je Mikan uradio, odnosno nagovorio moju bivšu devojku (a možda joj i platio) da me 2013. godine tuži za silovanje, 8 godina nakon što sam se razišao sa njom, koga nije bilo, a onda da povuče krivičnu prijavu, da ne bi naje6ala sa njim, zgaziću ga kao bubašvabu. Već sam mu pocepao sve prevarantske mreže i uništio sve prevarantske šeme. Jesi li ti njegov advokat? Ako nisi šta si?
Ja sam oženjen ljubomornom ženom. Završio sam jurenje ženskih. Umesto da naučiš neke stvari, ti se uhvatio za „ravnu Zemlju“ koja ne postoji, baš kao i taj Mikan, kome je i YouTube kanal ukinut zbog 50-tak tuđih klipova o „ravnoj Zemlji“, koja ne postoji. Okani me se na forumu, ako imaš imalo pameti. Ili me kontaktiraj izvan foruma, da razrešimo taj problem koji si napravio sa mnom. Časnije je tako nego da praviš budalu od sebe na ovaj način, krijući se iza nicka.
- - - - - - - - - -
Tvoja ekipa (astrofizicari), malo po malo, sve cesce i cesce, izlaze u javnost sa teorijama o smaku sveta.
Nemam ja nikakvu svoju ekipu. Napustio sam sve ljudske organizacije, jer nikome ne dam novac. Ne volim ljude. Nimalo ne poštujem nikoga ko prdi, piša i sere. Može mi se tako. Ne verujem u smak (i smakove) sveta. Neki katastrofični scenariji po ovu našu sferičnu planetu mogući su za par desetina miliona godina. Za sada smo bezbedni. Rok trajanja naše planete je daleko u budućnosti. Nismo svi moroni pa da verujemo u sve što vidimo na YouTube.
- - - - - - - - - -