Konak "Kod dobrog čoveka"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa i ne mislis o njima :lol: presudio im je...

btw covek sam postaje gresan zao los kako god...

dakle Bog je dobro coveka stvorio da moze biti dobar

a ako covek odluci da bude los, Bog nema nista sa time...
niti je odgovoran...
Bog je ljudima dao slobodnu volju...

i savest i razum...

- - - - - - - - - -

nego poenta mog napisanog je bila da je pred Bogom isto biti homoseksualac ili bludnik

to su isti gresi jer je i homoseksualnost blud

a u blud spada puno toga moze se izguglati :lol:

tako da iz tog ugla gledano ne vidim sto se dize tolko buke oko homoseksualaca

nikome ne pada na pamet da ako zna da je neki muskarac bludnik ili zena da idu da ih biju

treba biti tolerantan i gledati sebe i svoj zivot...

Bog nam nije dao pravo da sudimo drugim ljudima.

On ce sudit isvima.

То значи да ниједна држава не сме да има суд.

Pa i ne mislis o njima :lol: presudio im je...

btw covek sam postaje gresan zao los kako god...

dakle Bog je dobro coveka stvorio da moze biti dobar

a ako covek odluci da bude los, Bog nema nista sa time...
niti je odgovoran...
Bog je ljudima dao slobodnu volju...

i savest i razum...

- - - - - - - - - -

nego poenta mog napisanog je bila da je pred Bogom isto biti homoseksualac ili bludnik

to su isti gresi jer je i homoseksualnost blud

a u blud spada puno toga moze se izguglati :lol:

tako da iz tog ugla gledano ne vidim sto se dize tolko buke oko homoseksualaca

nikome ne pada na pamet da ako zna da je neki muskarac bludnik ili zena da idu da ih biju

treba biti tolerantan i gledati sebe i svoj zivot...

Bog nam nije dao pravo da sudimo drugim ljudima.

On ce sudit isvima.

шта ти је ово btw ?

A ja venčavam mravlju kraljicu i proglašavam sebe za kralja mrava. Kome smeta neka me tuži.

Nakon sinoćnjeg sna zapitao sam se da li je moguće izvesti suicid u snu. Naime, ja mogu s vremena na vreme da kontrolišem svoje snove i da sanjam ono što unapred odredim. Ili da u snu shvatim da sanjam - pa da sâm određujem dešavanja u snu. Tako je bilo i sinoć. Sanjao sam prvo kako prelazim preko drumsko-železničkog mosta na Dunavu, preko onog malog pešačkog dela, i u jednom momentu shvatio da to nije taj most, jer je u snu bio drugačiji, iskarikiran; izgledao je mlitavo, kao muzički instrumenti na čuvenoj Dalijevoj slici „Košmar mlitavih violončela“. Tada sam shvatio da sanjam. I prvo sam zamislio da most nema ogradu - i čim sam to pomislio on je više nije imao. Stajao sam na mostu bez ograde i razmišljao šta bi bilo ako bih skočio na stub ispod sebe. Da li bih poginuo u snu a na javi doživeo infarkt ili pao u komu? Osetio sam strah od smrti, od koga inače ne patim, kao da sam na javi. Zatim sam zamislio da je most jedna dugačka čelična greda - i on je to istog momenta postao. Hodao sam po njoj teško održavajući ravnotežu. I najzad sam pomislio kako je ta čelična greda zapravo građevinska daska - i ona je to uskoro postala. Tek sad je bilo jako teško hodati po njoj. Poželeo sam da skočim u Dunav, ali da bih se osigurao da to neće biti pâd „postavio“ sam reku, most i ulice vertikalno. Neverovatan osećaj! Reka teče u svim pravcima a automobili se penju prema nebu. I ja skačem. I pâd traje čitavu večnost. I ja pri padu mlataram rukama i nogama i budim se okupan znojem videvši da zaista u krevetu mlataram rukama i nogama. E, sad, pitam se šta bi bilo da sam u snu pao u vodu. Da li bi to bilo samoubistvo u snu? I da li bih i na javi bio mrtav?

Onda sam se probudio i igrao nekoliko video igara; evo rezultata: danas sam bacio atomsku bombu na farmu konja, zauzeo sedam-osam gradova, izgubio celu flotu i na hiljade vojnika, prdnuo u bure, zapalio preko pet hiljada automobila, vozio najnoviji model F-117A, preplivao celu lagunu, upao u paukovu mrežu i ugušio pauka, FBI nije mogao da me uhapsi, otišao sam kod frizerke da mi isfrizira predeo oko čolda, napunio dva kondoma vodom i zavezao ih oko vrata, neki ludaci mislili da sam žensko pa me napali i pocepali ih kao kese, uplašili su se kad su videli jednooku zmiju, sreo sam Kačketiljotijevićevu ženu koja je htela da me zajaše, dakako nije uspela u tome, samo mi je pustila oluju na vrh eskimskog šiljka za razbijanje leda i sada me peče kad šiškiriškim, susedov mačak kad me je video od radosti mi je skočio na glavu i poljubio me u usta, i zamislite ja mu podrignem u usta, on se naljutio i ispiškio mi se u cipele iz inata, pustio sam zmiju iz terarijuma i ona ga je pojela, pa sad neka piški u njenom stomaku...

Ja kad izađem na ulicu imam osećaj da me neko prati... CIA ili FBI... možda penzioneri iz Gorbačovljevog KGB-a... Ali ne. Bio je to kralj mrava. Jurio me je da mi se osveti zato što sam bio sa njegovom mravljom kraljicom... (nijesam časti mi, ali on umislio da jesam...) I juri me po celom gradu... i ja bežim... i setim se da se on plaši vode... i dođem do Dunava... i on mili uz Dunav... a kad je video kako somovi iskaču iz ledene vode i maltretiraju prolaznike vratio se u mravinjak... i odustao od potere za mnom, zabole ga za mravlju kraljicu i ko ju je nategao... ima ih još... e je6i ga, e je6i ga...

- - - - - - - - - -

:hahaha:

Zasto ne bi hranu pogrejao, grejes i vodu u bojleru kada se tusiras.

- - - - - - - - - -

Termickom obradom namirnice menja se moleulska struktura, ali se menja i voda kada se greje u bojleru.

Koju vodu koristis za pice, sta imate u NS od bistrih izvora? Nadam se da ne pijes hlorisanu iz cesme (?)

Zasto ne bi hranu pogrejao, grejes i vodu u bojleru kada se tusiras.

- - - - - - - - - -

Termickom obradom namirnice menja se moleulska struktura, ali se menja i voda kada se greje u bojleru.

Koju vodu koristis za pice, sta imate u NS od bistrih izvora? Nadam se da ne pijes hlorisanu iz cesme (?)

Nikada. U inat onima što vladaju svetom. Nemam bojler, koristim protočnu toplu vodu (daljinski sistem grejanja).

Ne interesuje me termička obrada namirnica, ma uopšte. Iz dva razloga: kao prvo, zato što sve životinjske vrste u prirodi jedu sirovo, odnosno niko ne greje hranu; a kao drugo, iz čistog inata i hira. Može mi se tako. Pasulj, boraniju i soju neću konzumirati nikada u životu. I tačka. Kome smeta neka me tuži.

Dovlačim jednom nedeljno nekoliko desetina litara sa izvora iz okoline manastira Jazak, sa Fruške Gore. Sunčam je na Suncu kad ga ima. Po potrebi sipam ženi u hevulju i onda je srčem. :hahaha: A ona kad se najede crnog luka, sedne mi na lice i isprdi se, a ja progutam prdež. Pa kad podrignem, podrig ima ukus belog luka. Ne znam kako se ovo konvertuje iz crnog u beli luk, a i ne zanima me. Nisam vegan, jer nemam člansku kartu nijedne veganske organizacije. ne dam pare nikome. I tačka. A jedem samo voće i povrće. Pa kako onda nisam vegan? Ne znam. Ovo za prdež neka shvati kako ko hoće. Ali niko neće lagati u moje ime.

images

http://www.vesti-online.com/Vesti/Z...renje-Sunce-ce-unistiti-zivot-na-zemlji-VIDEO

Da je jedini koji veruje da je na lopti bilo bi dobro.

Ne pratim te po drustvenim mrezama. Sinoc sam ti prvi put posetio profil jer si pisao i pre neko vece da te pratim, i nema nista zanimljivo da bi se pratilo. Imas jedan post u kojem hvalis Brejvika i hiljadu postova o sajbermikanu. Nemam fetis na Mikana da bi pratio sta neko pise o njemu.

Umesto da juris neko zensko, ti se uhvatio za Mikana.

Ja ne verujem ni u šta, zato što znam. Ja neću reći - „Verujem da će svanuti dan“ - zato što znam da će svanuti.

Kad je na severnom polu dan na južnom je noć, i obrnuto, dok na ekvatoru u toku cele godine dan i noć traju tačno po 12 sati. To je nemoguće na ravnoj ploči, već je moguće samo na lopti. Tačka.

Kad mi budeš pokazao tačku iz Evrope sa koje se može videti sazvežđe Južni Krst, em što ću ti dati 5000 €, em što ćeš me ubediti da je Zemlja ravna ploča, jer da jeste, jelte, svi bismo videli iste zvezde i sazvežđa, ne bismo imali polove, ekvator i godišnja doba. Dakle? Ti si na potezu.

Ada, ma, je li, bogoti? Ako si mi već posetio profil mogao si me i kontaktirati, da već jednom razrešimo taj problem koji imamo, odnosno to što me stalno prozivaš ovde po forumu, krijući se iza ovog nicka, kao pravi muškarci. Ja hvalim koga i šta hoću. Sve što pišem po FB-u činim namerno i smišljeno, da bi me separatisti, prevaranti i šarlatani tužili policiji, a onda da maltretiram bahatu policijsku stoku. Može mi se tako. Zbog onoga što mi je Mikan uradio, odnosno nagovorio moju bivšu devojku (a možda joj i platio) da me 2013. godine tuži za silovanje, 8 godina nakon što sam se razišao sa njom, koga nije bilo, a onda da povuče krivičnu prijavu, da ne bi naje6ala sa njim, zgaziću ga kao bubašvabu. Već sam mu pocepao sve prevarantske mreže i uništio sve prevarantske šeme. Jesi li ti njegov advokat? Ako nisi šta si?

Ja sam oženjen ljubomornom ženom. Završio sam jurenje ženskih. Umesto da naučiš neke stvari, ti se uhvatio za „ravnu Zemlju“ koja ne postoji, baš kao i taj Mikan, kome je i YouTube kanal ukinut zbog 50-tak tuđih klipova o „ravnoj Zemlji“, koja ne postoji. Okani me se na forumu, ako imaš imalo pameti. Ili me kontaktiraj izvan foruma, da razrešimo taj problem koji si napravio sa mnom. Časnije je tako nego da praviš budalu od sebe na ovaj način, krijući se iza nicka.

- - - - - - - - - -

Tvoja ekipa (astrofizicari), malo po malo, sve cesce i cesce, izlaze u javnost sa teorijama o smaku sveta.

Nemam ja nikakvu svoju ekipu. Napustio sam sve ljudske organizacije, jer nikome ne dam novac. Ne volim ljude. Nimalo ne poštujem nikoga ko prdi, piša i sere. Može mi se tako. Ne verujem u smak (i smakove) sveta. Neki katastrofični scenariji po ovu našu sferičnu planetu mogući su za par desetina miliona godina. Za sada smo bezbedni. Rok trajanja naše planete je daleko u budućnosti. Nismo svi moroni pa da verujemo u sve što vidimo na YouTube.

- - - - - - - - - -

To nije moguce jer si onemogucio komentare. A sto? Frka da neko ne napise nesto sto tebi ne odgovara?

Kako to, prozivas ovde da dodjem tamo, ja odem tamo a ti se zakljucao? (uvukao se u ljusturu).... bio i na sajtu tamo da razresimo, a sajt ti nedostupan.

Ako smes otkljucaj komentare, ali ako budes nepristojan i tamo jer jedem soju srusicu stranicu.

Ada, ma, je li, bogoti? Ako si mi već posetio profil mogao si me i kontaktirati, da već jednom razrešimo taj problem koji imamo, odnosno to što me stalno prozivaš ovde po forumu, krijući se iza ovog nicka, kao pravi muškarci. Ja hvalim koga i šta hoću. Sve što pišem po FB-u činim namerno i smišljeno, da bi me separatisti, prevaranti i šarlatani tužili policiji, a onda da maltretiram bahatu policijsku stoku. Može mi se tako. Zbog onoga što mi je Mikan uradio, odnosno nagovorio moju bivšu devojku (a možda joj i platio) da me 2013. godine tuži za silovanje, 8 godina nakon što sam se razišao sa njom, koga nije bilo, a onda da povuče krivičnu prijavu, da ne bi naje6ala sa njim, zgaziću ga kao bubašvabu. Već sam mu pocepao sve prevarantske mreže i uništio sve prevarantske šeme. Jesi li ti njegov advokat? Ako nisi šta si?

Nisam, ne znam tog coveka. Napravio si problem sebi sa mnom jer sam misljenja da Zemlja nije globus.

Poslednja izmena:
To nije moguce jer si onemogucio komentare. A sto? Frka da neko ne napise nesto sto tebi ne odgovara?

Kako to, prozivas ovde da dodjem tamo, ja odem tamo a ti se zakljucao? (uvukao se u ljusturu).... bio i na sajtu tamo da razresimo, a sajt ti nedostupan.

Ako smes otkljucaj komentare, ali ako budes nepristojan i tamo jer jedem soju srusicu stranicu.

Nisam, ne znam tog coveka. Napravio si problem sebi sa mnom jer sam misljenja da Zemlja nije globus.

Gde sam onemogućio komentare? Na svom profilu. Ne može niko da piše po mom profile, zato što ja tako kažem. I tačka. Ne može niko da mi šalje privatne poruke, jer mi se može tako. Neću da mi homoseksualci šalju nikakve ponude na pp. Dešavalo se. Neće više. Mogu samo kukavice da mi šalju reputacije sa klon naloga. I to se dešavalo. I neće više.

Kakvu ljušturu? Kakav sajt? O čemu govoriš? Obrati mi se na Facebook sa svojim punim imenom i prezimenom. Jedino tako možemo diskutovati. Ja drugačije neću.

Kako to sad ako smem? Ja smem sve. Ja bre zaje6avam bahatu policijsku stoku, koja mi je pretila bez razloga, ma pravim čuda od njih. Čuj ja nešto ne smem. O bože dragi. Šta ćeš ti srušiti? Kakvu stranicu?

Ako ne znaš nekog čoveka što ga pominješ? I sa kojim pravom pominješ moj Facebook profil i psa od moje žene, koji ne živi sa mnom, i koga uopšte ne hranim (ne idem u mesaru dam u kupim meso), a koga nigde na forumu nisam pomenuo? Nisam ja napravio problem sa tobom, boli me doope u šta ti veruješ, već si ti napravio ti problem sa mnom, jer si izmislio da jedem meso... i to ponavljao iznova i iznova. To nije tačno, a ja ne dam da niko laže u moje ime. To da ti lažeš da ja jedem meso sve dotle dokle ja ne počnem da jedem soju i ne poverujem da je Zemlja ravna ploča, pa kad se to dogodi onda ćeš da me tapšeš po ramenu i kažeš da jesam vegan i da ne jedem meso, to neće da se dogodi, jer ne zavisi od tebe. Ne trebaš mi i ne zavisim od tebe ni u čemu. I baš me briga šta jedeš. Ja nikada neću jesti kuvanu hranu, pa samim tim ni soju. I nikada neću verovati da je Zemlja ravna ploča, jer nisam moron. Ja ću da postanem glavni ravnozemljaš na ovoj planeti onda kada budem mogao da vidim sazvežđe Južni Krst iz Evrope. Kad je na severnom polu dan na južnom je noć, i obrnuto, dok na ekvatoru u toku cele godine dan i noć traju tačno po 12 sati. To je nemoguće na ravnoj ploči, već je moguće samo na lopti. Tačka.

Kad mi budeš pokazao tačku iz Evrope sa koje se može videti sazvežđe Južni Krst, em što ću ti dati 5000 €, em što ćeš me ubediti da je Zemlja ravna ploča, jer da jeste, jelte, svi bismo videli iste zvezde i sazvežđa, ne bismo imali polove, ekvator i godišnja doba. Dakle? Ti si na potezu.

Ako nećeš da mi se obratiš na Facebook-u, nemoj me komentarisati na forumu. U stvari komentariš ono što pišem, nemoj da komentarišeš mene. Bili smo više puta banovani zato što si me prvi napadao i izmišljao da sam ono što nisam, a ja nisam dao da lažeš u moje ime. Opomenuti smo od moderatora. Ja ne izmišljam za tebe apsolutno ništa. A ne dam na sebe. Ende.

Soja nije kopija mesne ishrane vec namirnica koja se jede hiljadama godina. U Kini je vazila za svetu bijlku, u dobu u kojem zivimo satanizuju je odredjeni lobiji jer je visenamenska namirnica.

Ne teraj mak na konac sa mnom jer je za sada ustanovljeno da hranis dzukca Fritza mesom (ides u mesaru) i da aplaudiras zenama koje nose kozne cipele. Usput si pokazao primetnu dozu homofobije i jos se ne uspevas odvojiti od misljenja da je Zemlja globus.

stock-photo-chinese-god-statue-47179168.jpg

Chinese God Statue Stock Photo 47

- - - - - - - - - -

kineski_zmaj.jpg

Najstarija civilizacija je znala, i jos uvek zna da Zemlja nije globus. Pomiri se sa tim.
Ма јасно, где Чајнезери не би знали да је Зeмља тепсија!:rotf:
Не знаш ти Камаеле ни где си шупаљ, а не шта раде Кинези.
http://www.astronomija.org.rs/misije/10658-lansirana-kineska-kosmicka-laboratorija-tjan-gong-2

Ма јасно, где Чајнезери не би знали да је Зeмља тепсија!:rotf:
Не знаш ти Камаеле ни где си шупаљ, а не шта раде Кинези.
http://www.astronomija.org.rs/misije/10658-lansirana-kineska-kosmicka-laboratorija-tjan-gong-2

Aha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha. Smejem se tačno 33 puta. :hahaha:

Uzgred, šta nas briga za Kineze i taoizam kad nismo ni Kinezi a ni taoisti. Baš me briga za njihovu religiju i u šta su verovali pre više hiljada godina.

I koga je briga šta ko jede? neka jede ko šta hoće. Ja nikome nisam kupio ono što mu je u tanjiru. Tačka.

Aha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha. Smejem se tačno 33 puta. :hahaha:

Uzgred, šta nas briga za Kineze i taoizam kad nismo ni Kinezi a ni taoisti. Baš me briga za njihovu religiju i u šta su verovali pre više hiljada godina.

I koga je briga šta ko jede? neka jede ko šta hoće. Ja nikome nisam kupio ono što mu je u tanjiru. Tačka.
Ма лик је потпуно смешан, излупетава се ко максим по дивизији, не зна ни шта, ни о чему прича, а не да ће држати банку о Чајнезерима с дистанце од неколико миленијума, заменио дан за ноћ ко мрмот.

Ма лик је потпуно смешан, излупетава се ко максим по дивизији, не зна ни шта, ни о чему прича, а не да ће држати банку о Чајнезерима с дистанце од неколико миленијума, заменио дан за ноћ ко мрмот.

Pa jest. Podseća me na ovog lika...

Nego, ja sam iz nekih veoma intimnih podataka koje je javno izneo o meni na forumu zaključio da je Kami ispeglao najmanje jednu moju bivšu devojku, jer te neke podatke o meni nije mogao nikako drugačija pronaći, možda baš onu koju je ćelavi i krezavi separatista, prevarant i šarlatan iz Beočina, Mikan koga je prvi pomenuo ovde, koji se krije u nekom ćumezu u Novom Sadu, bežeći od policije i ljudi koje je prevario, nagovorio da me tuži za silovanje, koga nije bilo, zbog čega gazim sve separatiste, prevarante i šarlatane, cepam im sve prevarantske mreže i uništavam sve prevarantske šeme, a bahatim policajcima koji su mi pretili zbog nje i njih, kao i ostalima koji su se drznuli da ulaze u ličnu diskusiju sa mnom, gazim kao bubašvabe. Ispade da smo istorupići. Ali ne mere da pegla ništa pre mene, već samo posle mene. Ludilo.

Videh neki grafit pre neki dan negde na nekom zidu i podsetio me je na sojonju i sojinog kobasičara (neću da kažem GMO sojonju, možda stvarno ne konzumira GMO soju)...

Celavi Mandzurac mural 1.jpg

:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back