Schlosser
Iskusan
- Poruka
- 5.015
A sta je sa Svetim arhijerejskim Saborom SPC kao najvisim organom?Mene Sabor asocira na hrvatski parlament.A i malo mi je ideja glupava, iskreno.Jesam Srpkinja, ali ovo mi pripada nekim prošlim vremenima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A sta je sa Svetim arhijerejskim Saborom SPC kao najvisim organom?Mene Sabor asocira na hrvatski parlament.A i malo mi je ideja glupava, iskreno.Jesam Srpkinja, ali ovo mi pripada nekim prošlim vremenima.
Ел пало прасе за статус!?![]()
![]()
![]()

Kod propalog studenta? Pa samo ako ode u 'kosku', 'oklamishe', ili kako zovu one nezvane goste na svadbama, sto dodju samo da se najedu i napiju...

Mene Sabor asocira na hrvatski parlament.A i malo mi je ideja glupava, iskreno.Jesam Srpkinja, ali ovo mi pripada nekim prošlim vremenima.
A sta je sa Svetim arhijerejskim Saborom SPC kao najvisim organom?
Спамери из Двери у акцији брате, досадни су к'о комарци.
Јеси ли ти била тамо, отворила налог?
Видела о чему се ради?
Или онако, напамет причаш?
И шта је проблем спојити традицију и модерно?
Јеси ли ти била тамо, отворила налог?
Видела о чему се ради?
Или онако, напамет причаш?
И шта је проблем спојити традицију и модерно?
За колико шаљу активациони мејл!?
Најчешће одмах
Lepo, lepo...nego ne znam zašto me naziv mreže ("Sabor") asocira na pijane gibaničare i krkanje jaganjaca?![]()
Можда си некада гледао пренос заседања хрватског Сабора?
Lepo, lepo...nego ne znam zašto me naziv mreže ("Sabor") asocira na pijane gibaničare i krkanje jaganjaca?
Mogli su da smisle neki bolji naziv...ipak je ovo 21. vek.

Pošao malo pogledati to novorođenče, kad prvim klikom naletim na Mačka.
Pametnom dosta.![]()

registruj se i ti kao osvedočeni prijatelj srba
ko zna, možda vremenom postaneš i predsednik sabora![]()

Na koji sabor misliš Dano?
Onaj vaš na netu, ili ovaj naš hrvatski?![]()

Bila sam, ali nisam otvorila nalog.Pa ne sviđa mi se
Ja sam (obavezno)
Srbin
Srpkinja.
Ne sviđa mi se ni ovo: Srbe i sve prijatelje i poštovaoce Srba...
Misliš li da su svi Srbi isti?I što znači poštovaoci Srba?Poštujem Teslu,Cara Lazara,onu djevojčicu iz Kefalice,Patrijarha Pavla,Milorada Pavića....I što sad?To me čini poštovaocem Srba
Prijatelj Srba
O ne, ne...nikako...mi levičari i antifašisti ne pijemo te klerofašističke brlje.
Не лажи себе.