Коначно нешто нормално у Србији!

Mene Sabor asocira na hrvatski parlament.A i malo mi je ideja glupava, iskreno.Jesam Srpkinja, ali ovo mi pripada nekim prošlim vremenima.

Јеси ли ти била тамо, отворила налог?
Видела о чему се ради?
Или онако, напамет причаш?
И шта је проблем спојити традицију и модерно?

Јеси ли ти била тамо, отворила налог?
Видела о чему се ради?
Или онако, напамет причаш?
И шта је проблем спојити традицију и модерно?

Bila sam, ali nisam otvorila nalog.Pa ne sviđa mi se
Ja sam (obavezno)
Srbin
Srpkinja.
Ne sviđa mi se ni ovo: Srbe i sve prijatelje i poštovaoce Srba...
Misliš li da su svi Srbi isti?I što znači poštovaoci Srba?Poštujem Teslu,Cara Lazara,onu djevojčicu iz Kefalice,Patrijarha Pavla,Milorada Pavića....I što sad?To me čini poštovaocem Srba
Prijatelj Srba

Kada se jednom registrujete na srpsku društvnu mrežu, dobijate svoj profil na koji možete postavljati statuse, kačiti fotografije, snimke ili linkove. Takođe pozivate prijatelje i imate mogućnost da se priključte raznim grupama. Zvuči poznato?

Međutim, tvorci navode da im cilj nije da na bilo koji način konkurišu najvećoj društvenoj mreži “Fejsbuku”, već da je “Sabor nešto drugo” iako na njemu ima dosta istih funckija, uz poneku koju “Fejsbuk” nema.

Kao jednu razliku možemo navesti posebnu rubriku pod nazivom "Istina o Srbiji".

Kao glavna razlika ove dve mreže navodi se da je Sabor prevashodno nacionalna mreža, pa tek onda internacionalna jer je pre svega namenjen “sabiranju Srba”, iako mogućnost da se priključe imaju i pripadnici drugih naroda, koji su “prijatelji ili poštovaoci Srba”.

http://www.24sata.rs/specijal/it/vest/sabor-vs-fejsbuk-stigla-srpska-drustvena-mreza/31628.phtml

Bila sam, ali nisam otvorila nalog.Pa ne sviđa mi se
Ja sam (obavezno)
Srbin
Srpkinja.
Ne sviđa mi se ni ovo: Srbe i sve prijatelje i poštovaoce Srba...
Misliš li da su svi Srbi isti?I što znači poštovaoci Srba?Poštujem Teslu,Cara Lazara,onu djevojčicu iz Kefalice,Patrijarha Pavla,Milorada Pavića....I što sad?To me čini poštovaocem Srba
Prijatelj Srba

Ниси навела ниједну конкретну замерку.
А то твоје "не свиђа ми се", је прилично инфантилно.
Имаш три опције
СРБИН
СРПКИЊА
ПРИЈАТЕЉ СРБА
Ако се не проналазиш ни у једној од понуђених опција, онда ти и није место тамо.

Back