komsije

Decko i ja zivimo vec 3 god u ovoj zgradi..jos malo pa kraj faxa pa se selimo a nikoga ne znamo:). Mogu stvarno da kazem da smo imali dobre komsije, postovao se red, svi su uredni jako i ako neko slavi rodjendan i sl, okaci fino izvinjenje na ulazna vrata te iako je cijelu noc muzika, nekako covjeku ne smeta..kultura je kultura.. osim mozda jedne porodice.. roditelji su lose vaspitali djecu pa kad izadju napolje, ili se vracaju kasno od nekud, ta djeca se toliko deru u dvoristu i kroz stubiste i nikako mi nije jasno JESU LI ONI NORMALNI???Ja sam odrasla u velikoj kuci sa ogromnim dvoristem i nisam smjela tako da se ponasam.
Sve se odlucujem da ih jednom polijem odozgo hladnom vodom kad se krenu derati, ili bar roditelje z:((..sta ce djeca, nisu oni krivi sto nisu vaspitani..:zgrudvanje:

Zivis sa deckom?3 god?I kada se posvadjate,ne dao bog,i Nadjes drugog decka..reci ces mu da si devojka?da nisi bila udata zena 3 god?Sta je devojka a sta zena?Pitam se samo..

ја имам комшије које краду папуче и остављају текстове о Исусу Христу на степеницама...и пале свеће у вешерници....

jehovini svedoci:zelenko:

E a možda na nekom drugom forumu, na temi o komšijama tvoje komšije pišu:''Zamislite, imamo u zgradi komšije koje se izuvaju ispred stana!'' :eek:

hahaha z:mrgreen:

kakve su vam komsije?Recimo moji su idioti mislim malo je reci idioti pisaju i seru oko kuce, jedno vreme su pisali u flasu i to prosipali niz krov i pravo komsiji u dvoriste,recimo imaju dzukelu i onda kad se ovaj isere govna bacaju kod mene, duzni su za struju recimo oko 1/2 miliona din., nerade nigde u stvari samo zena radi a ona sto zaradi to popije, cerka im se porodila i ostavila dete njima druga radi ali je malo retardirana jedan sim im je derpe drugi jos odoleva da bude normalan koliko moze, zena ima svoju cimerku mislim sve opsta ludnica ili za socjalne radnike PS nista nije izmisljeno :twisted:

Hhahahhah jadan ti,kad vidim kakvih ima moji su zlato....fini,kulturni,na nivou,uvek doterani,uvek se javljaju na ulici,malo tracare,retko se svadjaju,99 % fakultetski obrazovani sa lepim kucama i velikim dvoristima.....ne pricam samo o komsijama pored, cela ulica nam je takva i mogu reci da sam 98% zadovoljan njima i da ih sve volim.....ali najvise volim da smo bliski na cao cao....z:)

Hhahahhah jadan ti,kad vidim kakvih ima moji su zlato....fini,kulturni,na nivou,uvek doterani,uvek se javljaju na ulici,malo tracare,retko se svadjaju,99 % fakultetski obrazovani sa lepim kucama i velikim dvoristima.....ne pricam samo o komsijama pored, cela ulica nam je takva i mogu reci da sam 98% zadovoljan njima i da ih sve volim.....ali najvise volim da smo bliski na cao cao....z:)

blago tebiz:poz:

pa kad zivis na Marsu nije ni cudo:zpozdrav:z:mrgreen:

pa usustini moje komsije nisu toliko losi...ali ima jedan branko deda...koji stalno nesto busi ,dere se kad moj brat slucajno ubaci loptu u njegovo dvoriste on je namerno probusi!z:((eee to je lud covek!jednom je jedno kuce uslo u njegovo dvoriste i on je poceo da ga tuce daskomz:((strasno!ja sam onda izasla napolje i kad sam viknula ko je tukao kuce?on je rekao ja sam!jao tad mi je prekipelo i pocela sam da se dernjam kako bi bilo da ja tebe tako tucem?!pa i zivotinje imaju osecanja!nemoj da ti dodjemz:mrgreen:eee strasno!(ZNAM DAS NISAM NORMALNA)bas sam kreten!al bas me briga....imam 13 godina i mislim da bas i nisam normalna!ali dok sam ja tu niko zivotinje nesme ni da pipne!(u negativnom smisliu)z:hm:kreten sam !covek je bas stariji od mene...ali zamislite da vas neko tuce iz sve snage daskom po ledjima!z:((uf!mislim da sam ja boze sacuvaj komsija ali ***....z:mrgreen:pisite sta ocete....z:mrgreen:

Decko i ja zivimo vec 3 god u ovoj zgradi..jos malo pa kraj faxa pa se selimo a nikoga ne znamo:). Mogu stvarno da kazem da smo imali dobre komsije, postovao se red, svi su uredni jako i ako neko slavi rodjendan i sl, okaci fino izvinjenje na ulazna vrata te iako je cijelu noc muzika, nekako covjeku ne smeta..kultura je kultura.. osim mozda jedne porodice.. roditelji su lose vaspitali djecu pa kad izadju napolje, ili se vracaju kasno od nekud, ta djeca se toliko deru u dvoristu i kroz stubiste i nikako mi nije jasno JESU LI ONI NORMALNI???Ja sam odrasla u velikoj kuci sa ogromnim dvoristem i nisam smjela tako da se ponasam.
Sve se odlucujem da ih jednom polijem odozgo hladnom vodom kad se krenu derati, ili bar roditelje z:((..sta ce djeca, nisu oni krivi sto nisu vaspitani..:zgrudvanje:

Pazi kako koristiš vodu, leti može hladna, a zimi pazi da bude bar mlaka z:p

kakve su vam komsije?Recimo moji su idioti mislim malo je reci idioti pisaju i seru oko kuce, jedno vreme su pisali u flasu i to prosipali niz krov i pravo komsiji u dvoriste,recimo imaju dzukelu i onda kad se ovaj isere govna bacaju kod mene, duzni su za struju recimo oko 1/2 miliona din., nerade nigde u stvari samo zena radi a ona sto zaradi to popije, cerka im se porodila i ostavila dete njima druga radi ali je malo retardirana jedan sim im je derpe drugi jos odoleva da bude normalan koliko moze, zena ima svoju cimerku mislim sve opsta ludnica ili za socjalne radnike PS nista nije izmisljeno :twisted:

OMG!!!! Pa ovo ne bi pozeleo ni najgorem neprijatelju.Kakav opis covece.Moje komsije su sve ok,pijemo kafu redovno..Hvala bogu zivim u malo boljem delu grada pa ne moram da trpim neke idiote od komsija,imam postavljene kamere (lazne doduse) tako da se ne usudjuju da mi prosipaju svoj urin i da mi se,ru po basti na ulici.. A i kada bih to uradili bilo bi im poslednje u zivotu sto su uradili...

kad nas budu bombardovali sledeci poot ima lokatore po komsiluku da postavim z:mrgreen:

e ovo je bilo za :zcepanje:
pazi vako, bombardovanje 1999. vojska kroz nasu ulicu razvukla neki kabal, za telefon cini mi se. a mi smo imali nekog mentola komsiju koji je po citav boziji dan majstorisao po dvoristu, neopisivo nam isao na zivce sa tom bukom, izmedju ostalog, kad god ukljuci neku od masina (busilice, brusilice, pa cak i hiltija...) nekim komsijama se gubio signal na tv-u, a i sami znate koliko su vesti i dnevnici u to doba bili aktuelni. elem, posto ga je jedna moja starija komsinica (opisah je negde haha) lepo zamolila da to ne radi on joj je rekao da moze da mu popushi... :confused: elem, tu se umesao jedan nas komsija :zper: pa je u toku noci uzeo klesta i presekao onaj vojni kabal tacno ispred kuce od onog uncuta :zcepanje: kraj, mozete da zamislite :zcepanje: dok je on vojnoj policiji sve lepo objasnio :zcepanje: naglo je prestao da radi po dvoristu :D

Komsije sa sprata su nam bas ok, ali imamo i jedne koji stalno vicu.
Dakle, u iznajmljenoj garsonjeri zive otac, majka, sin i kcerka, koji su obije tinejdzeri.:dash:
Inace, u pitanju je centar Novog Beograda.
Jedva odolim nekad kad nekog od njih sretne, da upitam: Zasto ne iznajmite za iste pare jednoiposoban, dvosoban stan negde na periferiji?!:dontunderstand: Alooooo!!!!!!
Mogli bi za te pare da nadju sigurno.
Dakle, otac non stop vice, on tako prica jednostavno..Stalno vice na sve njih...Mozete li zamisliti atmosferu u toj sobi?! Hvala bogu pa ne delimo sa njima zid, inace bi siznuli nacisto.

Komšije.Ja opet u problemu.
Ovi pored imaju dete.I sta sad,dete k'o dete,ne mogu ga vezati,naravno da se čuje,ali nije strasno.Strasno je to sto po pola dana drze otvorena ulazna vrata od stana i urlaju,sto oni,sto dete.Ja sam u garsonjeri,svi imamo neka kineska ulazna,tanka k'o papir,sve se cuje.E sad,ja od njih ne trazim da ubiju dete,samo da zatvaraju vrata,nista vise.U zgradi je inace,koliko sam mogla da primetim,trend da se otvaraju vrata od stanova kad kuvaju,kad je toplo....Nije mi to bas jasno,jer,koliko znam SVI IMAJU I PROZORE.Kome ja da se obratim i imam li uopste pravo da trazim od njih da zatvaraju vrata svog stana?

Back