komsije

moje će od nas da polude....te narodnjaci, pa džez, rok, pop...opet narodnjaci....sve zavisi od raspoloženja...a oni se živi ne čuju....:eek:

Isto i sa mnom.Moj otac i ja pustimo rock, tata voli glasnu muziku, pa sve čekam da li će neko od komšija da se žali :mrgreen: Mada ja sam dobrica, pa ne puštam tako glasnu
muziku, a samo jednom mi se isplatilo da to uradim :D Ipak ne stavljam svojim komšijama do znanja da tol'ko obožavam muziku, da sam rockerka i sl.
:)

nego pre neki dan leze baba na belu liniju i nece da ustane , dosla policija komsije je mole ,nece e tek kad su dosle doktorke pokupile babu i pustili je za 3 dana:hahaha:

Ja sam se pre neka 2 meseca uselila sa dečkom u novi stan (podstanari smo)...i za sad mi komšije ne smetaju mnogo.
Prva komšinica je predsednica kućnog saveta, nije loša baba samo što mnogo voli da "provetrava stan", tako da kad god ulazim u stan ili izlazim iz njega sretnem je, i uvek mora nešto da pita, prokomentariše, nekada se malo previše raspituje o nekim privatnim stvarima itd... Ali ja je ljubazno pozdravim i iskuliram.

I da, danas je neko zalepio na vrata od stana u prizemlju "makni tog svog psa ili ćeš ti biti smaknut!"

A ja nisam znala da tu uopšte neko živi, niti sam ikada čula psa :/

онај деда из мог комшилука што нашо љубавницу, е он се вретио код своје бабе љубавница га истерала....ал сад бабаб неће да чује за њега, па деда спава под стрејом:eek:

Moje su komsije totalni idioti. Bas se razmisljam da nekog izmlatim ili one kljakave babe gurnem niz stepenice. Imam macora koga setam na povodcu jer zbog njih ne smem da ga pustim samog napolje.Iza ledja mi pricaju da sam luda, sto setam macka na povodcu a ne propuste priliku da ga zgaze kad prolaze pored njega. Juce sam susrevsi te alapace rekla: Posto sam luda sad cu da vas izmlatim a posto sam luda ne mogu krivicno da odgovaram, pa da vidimo ko je lud".:whistling:U podrumu nase zrade zive dve prelepe macke koje je nisam donela tu ali koje ja hranim. Babama koje ne znaju ni de im je podrum smeta to sto ja hranim te macke. Mozda bi vise volele da im umesto macaka setaju misevi. Da mi nije zao malih miseva kupila bih nekoliko komada i ubacila im u hodnike da se malo prosetaju.Stvarno me nerviraju. :besna:

ne traze nista u zajam, nisu bucni, ne spijuniraju,...ma najbolji.
Nekada mi se to nije svidjalo, ali kad pogledam ovdje i vidim kako ima uzasnih komsija, shvatim da sam srecna.
Da ne bude zabune, nije moja kuca jedina pored groblja, znaci imam i zivih komsija :)
Kuca pored, jedna baba koja vecinu godine provede kod sina u Austriji. Preko puta divan bracni par, sa vaspitanom djecom. Do njih isto tako super par bez djece...sve u svemu dobro mi je :)

odneli ljudi otirac ispred mojih vrata
nanu im naninu, samo da ih do'vatim

meni polomili spijunku- hebem ti, u Sarajevu mi palo x bombi u stan, spijunka netaknuta!

suse ves u haustoru, bespravno i bez odobrenja ogradili dvorista, smrdi zgrada kada kuhaju.. i kazu- nemojte se kaciti sa njima, nije bas preporucljivo

Poslednja izmena:
ova prijateljska komšijska korespodencija kod nas je najjača :whistling:

Kad me uhvati bedak(kao danas zbog kise) dodjem ovde da se utesim da i od goreg ima gore.Stvarno je strasno sta sve covek ovde moze da procita.Trudim se da u komsiluku ostanem ne primecena. Druzim se sa jednom komsinicom cisto da ne kazu da sam osobenjak.Muziku pustim toliko da je dobro cujem i da uzivam ja u njoj.Znate, kad procitam da neko pusta glasno muziku meni se odmah stvori slika roma sa tranzistorom u ruci iz kojeg tresti muzika da je i on ne moze razumeti od silne buke A po komentarima o babama i dedama steknem utisak da ovde niko nema baku i deku.O ostalim ludacima nemam komentara:neutral:.

Evo malo svetlog primera.
Marta ove godine iznenada sam ostala sa bebom (tada 4 meseci) u bolnici u Nišu. Zatreba mi mleko za dete. Muž samo što se vratio u naš grad, celokupna rodbina koju imam u Nišu na proslavi mladenaca, nigde nikog. Pozovem svog komšiju, studenta elektronike i objasnim mu šta mi treba. Kažem ja njemu Bebelak a on ponavlja zamnom lak za bebe. Uglavnom kupi on sve šta treba i donese u rekordnom roku. A tipičan elektronac koji nema pojma o čuvanju dece.
Posle par meseci došli on i njegova sestra kod mene ali sam morala na 10 min da izađem u dvorište, kad on se nudi da pričuva bebu. Morala sam da se našalim, ne nikako ti bebama daješ lak za bebe. I ostade nam to kao fora.

de ste komsije...dugo nisam bila na temi pa reko da svratim...:mrgreen:
kod nas komsinice babe sa 3ceg sprata gomilaju macke u podrumu...a moj tata isao pre neki dan u podrum da uzme neke flase...COVEK JE BIO PUN BUVA!!!Znate sta znaci pun...u kadi se samo crni od njih...fujjj...to je uzas...e a lepo kada se okupao i sredio otiso kod babe i bilo je belaje...poceo da se dere na nju...ja se pokidala od smeha...baba mu je zapretila da ce da ga tuzi kod predsednika kucnog saveta zbog uznemiravanja...:mrgreen:

Back