komsije

Ја кад видим бабе у 7 ујутру кад стану у ред за оне бесплатне новине 24 сата па кад навале ко лешинари кад дођу са комбијем. Сликаћу па ћу да бацим на Јутјуб да се смејете.

da babetine svaka uzme po 1000 primeraka, koji ce im ni one ne znaju , njima treba da naplacuju:zper:

komsije....katastrofa....ona ne radi ujutro odvrne narodnjake(licno to ne slusam pa mi dodje kao silovanje mozga) i peva:besna: muz kada dodje s posla pocinje svadja, pa se tu svasta moze cuti:rumenko: a najveci crnjak kada stavim bebu da spava njihova klinka od 10 ak god vristi, pusta muziku, ili svi izadju na terasu i urlaju u jedan glas, jos kad dodje sin sa bebom pa kad krenu da kao tepeju maloj a ono tortura:roll:...a kad mi probude bebca dodje mi da ih zapalim sve redom...
a s druge strane, jos gore, on alkos pa ih maltretira sve...sad se silno razboleo pa ga lece i napokon je mir:brus:

Ovo mi zvuci tako strasno....zar se radujes tudjoj nesreci?

U stvari ima još neko iz komšiluka ko me nervira...Živi na istom spratu kao i ja, samo s druge, zapadne strane, matora drži ne samo jednu, nego više mačaka, i to takođe u jednosobnom stanu, i juče kad sam čekala lift i kad je ta ista komšinica (mačkarka, tako je zovemo :hahaha:) otvorila vrata od njenog stana, onda je počelo sve da bazdi, i to baš zbog njenih mačaka.

e kod mene stvari ovako stoje
u prizemlju zive neki kinezi, uciteljica...CIJA SU DECA NAJGORA U ULICI!!!:besna::besna::besna:kako se potrefi da su njihova deca najgora to mi nikada nece biti jasno...:(
prvi sprat je ok...zato sto na njemu zive moji vrsnjaci :ok:
drugi sprat sve neki penzosi...:rtfm::rtfm::rtfm:kada je kucni red "ko pisne sutka na njega"
treci sprat...hm...pa i tu uglavnom sve neki penzosi...ali se izdvajaju dve babe sto stalno pale i bacaju sibice na stepenice...ja ih zovem "vudu lutkice"
neke ljude sa ovog sprata nisam videla i po nekoliko meseci...:think:
peti sprat...naravno ja i moji...mislim nema sta...najbolji smo...:rumenko:
sesti...tu zivi ona cuvena komsinica sto roka pelene i uloske kroz terasu...
sedmi...na njemu su cak tri narkomana....stalno dovode drustvance...pustaju neku bolesnu muziku...skoro ih je neko prijavio pa su dolazili cika policajci...ali na zalost nista
a na osmom nemam pojma ko zivi...:rumenko:

Znate sta mi se desilo pre neki dan? Prolazim ja pored zgrade gde zivi ona baba sto baca sosove sa terase, bilo jutro, srela neku komsinicu i javila joj se... Samo sto zena odmace 2 koraka lete neke cufte od gore i pravo zeni na glavu..:hahaha:. Ona pita mene sta je ovo masno i kako cu sad na posao? Ja sam joj rekla da ide gore da se objasni sa babom a ona je otisla kuci da pere kosu...:confused:

kakve su vam komsije?Recimo moji su idioti mislim malo je reci idioti pisaju i seru oko kuce, jedno vreme su pisali u flasu i to prosipali niz krov i pravo komsiji u dvoriste,recimo imaju dzukelu i onda kad se ovaj isere govna bacaju kod mene, duzni su za struju recimo oko 1/2 miliona din., nerade nigde u stvari samo zena radi a ona sto zaradi to popije, cerka im se porodila i ostavila dete njima druga radi ali je malo retardirana jedan sim im je derpe drugi jos odoleva da bude normalan koliko moze, zena ima svoju cimerku mislim sve opsta ludnica ili za socjalne radnike PS nista nije izmisljeno :twisted:

Jednom recju,blagi ocaj..vecito nadrndani,neljubazni,zajedljivi..jel treba jos da nabrajam?:mrgreen:

пита мене прецедник кућног савета јел важи мој потпис од прошле године за уређење крова.
а ја њега питам јел иста цена, а он мени није променила се... откључавам врата, улазим, а он ми каже онако, више за себе, ма само питам, а ја у себи мислим, ма ко ти **** матер.
е тако је било.

ovo ima veze sa "komsinicama"...ali ne kod mene u zgradi nego na moru...

Isla sam na more sa mojima, sa tetkom i tecom, bili smo u razlicitim apartmanima...i tako jedno vece posto smo se vratili iz grada otisli smo malo kod tetke da sedimo sa njom...posto su terase jedna preko puta druge...znaci sve se vidi...u jednom trenutku dok sam sedela ...samo vidis izlazi gola...znaci potpuno gola mlada devojka na terasu:eek::eek::eek:...ja sam se upisala od smeha:rotf:...to je bilo...:rumenko:a zato kada je moja mama izasla na terasu pocela da prica:"vidi ovu iskompleksiranu budalu...ja bi sad uzela koficu hladne vode i polila je :worth: "...a onda je zvala mog tecu da je vidi:mrgreen:...nije smela tatu:evil:...a njoj jadnoj goloj kao bilo glupo i udje unutra u sobu...:roll:

Poslednja izmena:
Evo prošle nedelje kad sam bila prepodne sama kući, onda su se komšije do nas (Cigani, uslovno rečeno :zcepanje:) svađale, vikali roditelji na svoje dete, kad sam bila u svojoj sobi (moja soba je do njihovog stana), onda nisu bili tol'ko glasni, a kad sam otišla još dalje u kuhinju, onda su se još više čuli, na sav glas :confused: Zvuči kao telepatija, ali... :confused:

Back