komsije

Jedva čekam 1.9. ova deca mi urlaju ispod prozora od 11h ujutru do 23h uveče.... ja sam stvarno tolerantna i jedini sam stanar koji ih nikad nije oterao ali su stvarno nepodnošljivi... da ja u mojoj kući moram da se derem da bi se čuli međusobno koliku buku prave! :(

Jedva čekam 1.9. ova deca mi urlaju ispod prozora od 11h ujutru do 23h uveče.... ja sam stvarno tolerantna i jedini sam stanar koji ih nikad nije oterao ali su stvarno nepodnošljivi... da ja u mojoj kući moram da se derem da bi se čuli međusobno koliku buku prave! :(
Meni ne smetaju kada urlaju. Deca su to i ne možeš ih ućutkati.
Jednom sam ih oterao. Razlog je što mi je neko lupao na prozor. Izašao sam i pitao ko je lupao. Svi od reda su povikali: "Nisam ja, nisam ja, nisam ja....".
Nisam pitao ko nije, već ko jeste, pa kako je ispalo da nije niko, onda sam ih zamolio da odu negde drugde.

Meni ne smetaju kada urlaju. Deca su to i ne možeš ih ućutkati.
Jednom sam ih oterao. Razlog je što mi je neko lupao na prozor. Izašao sam i pitao ko je lupao. Svi od reda su povikali: "Nisam ja, nisam ja, nisam ja....".
Nisam pitao ko nije, već ko jeste, pa kako je ispalo da nije niko, onda sam ih zamolio da odu negde drugde.

Ja njih potpuno razumem jer je pre 15 - 20 godina priča bila identična, samo sam ja bila dete. I moje komšije nisu bile tolerantne kao što sam ja danas....
Smeta mi malo što gledanje filma ili emisije bez titla je u mojoj sobi - nemoguće! Nije ispod mog prozora livada nego prostor između 2 zgrade širine nekih 6-7m i to užasno odjekuje.... Zato ispite spremam noću uglavnom, a danju sam zombi...
Znam i ja da bi oni više voleli da se igraju na igralištu, ali tu smo gde smo... samo što kompromis izgleda ne postoji!

Komšije do mene žive k'o Cigani iz petnaestice.Imaju jednosoban stan, ranije su imali dve džukele, i to baš u prćastom stanu.Imaju sina koji je nemiran (al ajde još je mali) i roditelji stalno viču na njega, mali plače, ovi se dernjaju, pogotovu mama.A još su veoma aljkavi, i to valjda zbog kerova koje su nekad imali, a pritom u njihovom stanu, a još i u hodniku bazdi.Mislim strašno!

komsije....katastrofa....ona ne radi ujutro odvrne narodnjake(licno to ne slusam pa mi dodje kao silovanje mozga) i peva:besna: muz kada dodje s posla pocinje svadja, pa se tu svasta moze cuti:rumenko: a najveci crnjak kada stavim bebu da spava njihova klinka od 10 ak god vristi, pusta muziku, ili svi izadju na terasu i urlaju u jedan glas, jos kad dodje sin sa bebom pa kad krenu da kao tepeju maloj a ono tortura:roll:...a kad mi probude bebca dodje mi da ih zapalim sve redom...
a s druge strane, jos gore, on alkos pa ih maltretira sve...sad se silno razboleo pa ga lece i napokon je mir:brus:

mozes da resis problem ako su normalni , ali ako su budaletine onda tu nema pomoci

Кад рекох решим значи да је дошло до проблема који се нерешава нормалним путем

за нормалне проблем је задужена жена моја,ја решавам не нормалне проблеме

и решавам их ефикасно.Онај ко неће лепо тај буде решен ружно,али сам је тражио

Komsije...Malo je reci uzas.Kad sam se tek doselio mislio sam da ce mi komsiluk biti super, sudeci po tome koji je kraj u pitanju.Medjutim, sto je vreme vise prolazilo, ja nisam mogao da upoznam ni jednog coveka normalnog iz cele zgrade.Tu su prisutne one najgore fore, tipa ne javljaju se kad prolaze, gledaju u sanduce kako bi sa sto vise sakrili...valjda.Blagi uzas, nikog ne diraju, nisu pod histerijom ali da su nedruzeljubivi i nekako ne vaspitani, to je cudo jedno.

Komsije...Malo je reci uzas.Kad sam se tek doselio mislio sam da ce mi komsiluk biti super, sudeci po tome koji je kraj u pitanju.Medjutim, sto je vreme vise prolazilo, ja nisam mogao da upoznam ni jednog coveka normalnog iz cele zgrade.Tu su prisutne one najgore fore, tipa ne javljaju se kad prolaze, gledaju u sanduce kako bi sa sto vise sakrili...valjda.Blagi uzas, nikog ne diraju, nisu pod histerijom ali da su nedruzeljubivi i nekako ne vaspitani, to je cudo jedno.

Isti slučaj je kod mene. Živim tu takoreći od rođenja. Stare komšije poumirale ili su se odselili, dolaze neki novi, divlji, ko s planine da su sišli. Pa i u zabitima ima više druženja i poštovanja. Još i ova moda nadzidavanja spratova sa stanovima od po 20 kvadrata, pa novi stanari više sede na terasi nego unutra. Ne smeta mi što sede, već što slušaju neku groznu muziku odvrnutu do daske, ko na vašaru. Bacaju smeće odozgo, lome prekidače, pljuju po stepeništu...

Kod mene u komšiluku i nije tako loše. Često se može videti neko da je ujutru izašao na ulicu u pidzami. Sve generacije od 7 do 77. Svi se znaju pa ponekad i ne drže do formalnosti.

Kod mene u komšiluku i nije tako loše. Često se može videti neko da je ujutru izašao na ulicu u pidzami. Sve generacije od 7 do 77. Svi se znaju pa ponekad i ne drže do formalnosti.

da kad si spomenuo pidzamu, pre nekoliko godina nasa komsinica kojoj je muz bio odsutan a drugom komsiji zena radi pre podne , na -15 izlazi samo u spavacici ono sise (bradavice )nakostresile se a ona zvera da je ovaj pogleda , matoro pa zagorelo:per:

Komšinica sa desne u kući desno od moje ima već oko 75 godina, veoma je bučna, stalno krešti, polupismena je zna samo ćirilicu, doselili su se iz nekog zabitog crnotravskog sela. Ali zato ima zdravu seljačku logiku i mnogo toga ona kaže na jednostavan i prost način, mi se smejemo i posle nekog vremena ispadne da je bila u pravu. Ona i muž odgajili i odškolovali troje dece, sada već uspešni ljudi čija deca već idu na fakultete.
80tih godina njena starija ćerka se zabavljala sa sadašnjim mužem. Počeo malo po malo momak da dolazi kući kod devojke. Tako nekoliko puta da bi mu komšika na kraju rekla ''slušaj, ovako dok dolaziš možeš samo kafu i sok da dobiješ, a batak od pile će izeš kada dođeš sa muziku.'' Pričala nam ona to mi se smejali i čudili.
Kada bolje razmislim i bila je u pravu. Sada se puno ljudi zabavlja, stalno su zajedno, a niko se ne ženi i ne udaje, sve se nešto razvlače. Ovako, po njenom, izjasni se i delaj.

mislio sam da imam najgore zivotinje od komsija ali ovo danas sto sam cuo, kod mojih prijatelja njihov komsija svako jutro oko 3sata pali motor i turira ga do ludila i ide na posao :evil:razjebe ceo komsiluk:evil:

ja sam zadovoljna svojim prvim komšijama... stvarno su fini, kulturni ljudi...

ali malo dalje su dve porodice koje su užasne...čuvaju kokoške i drugu živinu u dvorištu, iako mi živimo u gradu!
nisam na to toliko obraćala pažnju dok nisam ostala na godišnjem odmoru...
tačno u pola deset kokoške se raskokodaču toliko glasno, da cela ulica ječi...mi imamo pvc prozore koji super dihtuju, i kad ih zatvorim, opet se čuju ...
Htela sam da poludim :besna: :besna: :besna:

moram da pohvalim moje špijune što su mi pazili na gajbu i auto, naročito mićovića koji je moju majku ponudio kafom i pićencetom kad je dolazila u posetu, a mi nismo bili tu i što su je pitali da li joj nešto treba ..fala......takođe bih savetovao jelićima da saniraju ono gore, inaće ću da ih tužim.... i tako..sve u svemu, to je jedan fin svet..narodski ( :

onako uglavnom su svi ok...ali me neke bvabe uvek nerviraju koje uvek pametuju

Ја кад видим бабе у 7 ујутру кад стану у ред за оне бесплатне новине 24 сата па кад навале ко лешинари кад дођу са комбијем. Сликаћу па ћу да бацим на Јутјуб да се смејете.

Back