komsije

ttttttttttttttooooooooooooooooooooooo treba gamad potamaniti , suzdravam se , inace stoljpi i sve cu ih potamaniti:mrgreen:
:hahaha1::hahaha1:pazi ja stvarno necu da trpim necije izivljavanje:roll: narocito ako sam korektna svih ovih godina.Imam ja komsije koji su totalno ok ljudi lepo se druzimo i sve ok.Ali stoku moras djonom nauciti pameti.A posebno volim ove mirotvorce..kao da bi dozvolili da im gaze po lobanji..ko voli neka ga gaze..ja vala ne volim.:rtfm:

evo kod mene komsije isterali smdljive ovcurentine pod prozor i deru se kao popizdele:evil: a lepo sam ih zamolio da to ne rade , sada me teraju da razmisljam koji otrov da kupim da tu gamad potrujem :evil:pa kako da komsiji onda krava da ne crkne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komsije su mi uzas. Ulaz ima 20 stanova, a 100 budala.
Ja veci sljam od ljudi nisam u zivotu sreo. Histericno-neuroticne zene koje lupaju u radijator ako slucajno hodam u kuci 3 koraka u cipelama, a ne ako se nesto drugo desava. Narkomani, lopovi...u ulazu pored maloletni ubica koji je pusten na slobodu...deca koja ko da su pustena iz ludnice. Igraju fudbal tako sto ispucavaju lopte po tudjim kolima, a igraliste sa terenima je na 3 koraka pored zgrade i uvek malte ne prazno. Kad se javis oni prolaze ko mule... Lupao bih glavom o zid.

evo kod mene komsije isterali smdljive ovcurentine pod prozor i deru se kao popizdele:evil: a lepo sam ih zamolio da to ne rade , sada me teraju da razmisljam koji otrov da kupim da tu gamad potrujem :evil:pa kako da komsiji onda krava da ne crkne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

koju gamad?komsije ili "ovcuretine"?

elem....ovde kod mene su poceli namerno da ostavljaju otvorena vrata od lifta i onda mora stepenicama da se ide gore :poludeo:
meni ne smeta,ali ima dosta matoraca koji se i ovako jedva krecu...samo im jos stepenice fale

Poslednja izmena:
Komsije su mi uzas. Ulaz ima 20 stanova, a 100 budala.
Ja veci sljam od ljudi nisam u zivotu sreo. Histericno-neuroticne zene koje lupaju u radijator ako slucajno hodam u kuci 3 koraka u cipelama, a ne ako se nesto drugo desava. Narkomani, lopovi...u ulazu pored maloletni ubica koji je pusten na slobodu...deca koja ko da su pustena iz ludnice. Igraju fudbal tako sto ispucavaju lopte po tudjim kolima, a igraliste sa terenima je na 3 koraka pored zgrade i uvek malte ne prazno. Kad se javis oni prolaze ko mule... Lupao bih glavom o zid.

kod mene nisu bas toliko poremeceni :lol:

nisam vam pricao za ove druge komsije, mislim u toj kuci trodelnoj zive jos 3-4 coveka s tim sto njihova deca uopste ne izlaze napolje , mozda izadju 5-6 puta godisnje:think:

Šetaju goli po dvorištu, peru zadnjicu posle velike nužde na česmi u dvorištu, kolju se, deru se, drogiraju se, udaraju sekirama, ne smeš često ni da ih pozdraviš, jer nikad ne znaš šta će ti odgovoriti i taaako....

Komšiluk mi je stvarno super, nikad nije bilo nikakvih problema, neke poznajem, neke ne, uvek mogu da pozajmim šećer ako mi zafali... Jednom se desilo da su me na izlazu iz zgrade pogodili nekim rebarcima, umrla sam od smeha:hahaha: To se obično ne dešava, verovatno je neko popio malo više:D Jedan prozor mi gleda na poljanu, tako da redovno viđam 2 konja koja pasu, a pre neki dan su bile i ovce. A lepo su im rekli da ih ne puštaju prema naselju, ali ne vredi.

Kод мене у улазу има 18 станова,станари сви породични.
Знамо се преко 20 година и живимо као велика породица.
Нађемо се једно другом и у добру и у злу.

Моја прва комшиница,кад дође с посла,куцне ми у зид да изађем на терасу,
упита шта имам ручку,(ако јој се свиђа мој мени) једноставно каже "постави и за мене".
Ништа необично,јер и ја то често урадим.
Код нас је то сасвим нормално.
:):):)

a sta ako se naljute kada ih ne pozdravis? :think:

Ma na mene mogu da se ljute koliko hoće...ne interesuju me...ja sa komšijama inače nisam ni na "dobar dan"....da ih sretnem u gradu ne bih mogla ni da ih prepoznam....ne zanimaju me...ali zato ja sve zanimam....kad sam izašla, da li se šminkam...sa kim se družim...:roll:

e, jedino kad je bilo bombardovanje - svi su bili normalni...zajedno smo roštiljali (da se ne pokvari hrana iz zamrzivača zbog dugih nestanaka struje), javljali smo jedni drugima kad stiže ulje, šećer...i tako...moram priznati - na muci se poznaju junaci.

Back