red riding hood
Elita
- Poruka
- 18.868
ttttttttttttttooooooooooooooooooooooo treba gamad potamaniti , suzdravam se , inace stoljpi i sve cu ih potamaniti![]()

pazi ja stvarno necu da trpim necije izivljavanje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ttttttttttttttooooooooooooooooooooooo treba gamad potamaniti , suzdravam se , inace stoljpi i sve cu ih potamaniti![]()

pazi ja stvarno necu da trpim necije izivljavanje
ko zeli da komsiji crkne krava?

pa na selu , ali to ne znaci da treba pod prozor da mi stavljaju ovcurentine ,imaju svoje dvoriste![]()
evo kod mene komsije isterali smdljive ovcurentine pod prozor i deru se kao popizdelea lepo sam ih zamolio da to ne rade , sada me teraju da razmisljam koji otrov da kupim da tu gamad potrujem
pa kako da komsiji onda krava da ne crkne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komsije su mi uzas. Ulaz ima 20 stanova, a 100 budala.
Ja veci sljam od ljudi nisam u zivotu sreo. Histericno-neuroticne zene koje lupaju u radijator ako slucajno hodam u kuci 3 koraka u cipelama, a ne ako se nesto drugo desava. Narkomani, lopovi...u ulazu pored maloletni ubica koji je pusten na slobodu...deca koja ko da su pustena iz ludnice. Igraju fudbal tako sto ispucavaju lopte po tudjim kolima, a igraliste sa terenima je na 3 koraka pored zgrade i uvek malte ne prazno. Kad se javis oni prolaze ko mule... Lupao bih glavom o zid.

moje su iste već 30 godina...i stalno buše nešto....možda pronađu naftu u zidovima, manijaci jedni!

Šetaju goli po dvorištu, peru zadnjicu posle velike nužde na česmi u dvorištu, kolju se, deru se, drogiraju se, udaraju sekirama, ne smeš često ni da ih pozdraviš, jer nikad ne znaš šta će ti odgovoriti i taaako....

To se obično ne dešava, verovatno je neko popio malo više

a sta ako se naljute kada ih ne pozdravis?![]()