Pussycat
Veoma poznat
- Poruka
- 10.427
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni ne smetaju kada urlaju. Deca su to i ne možeš ih ućutkati.Jedva čekam 1.9. ova deca mi urlaju ispod prozora od 11h ujutru do 23h uveče.... ja sam stvarno tolerantna i jedini sam stanar koji ih nikad nije oterao ali su stvarno nepodnošljivi... da ja u mojoj kući moram da se derem da bi se čuli međusobno koliku buku prave!![]()
Meni ne smetaju kada urlaju. Deca su to i ne možeš ih ućutkati.
Jednom sam ih oterao. Razlog je što mi je neko lupao na prozor. Izašao sam i pitao ko je lupao. Svi od reda su povikali: "Nisam ja, nisam ja, nisam ja....".
Nisam pitao ko nije, već ko jeste, pa kako je ispalo da nije niko, onda sam ih zamolio da odu negde drugde.
muz kada dodje s posla pocinje svadja, pa se tu svasta moze cuti
a najveci crnjak kada stavim bebu da spava njihova klinka od 10 ak god vristi, pusta muziku, ili svi izadju na terasu i urlaju u jedan glas, jos kad dodje sin sa bebom pa kad krenu da kao tepeju maloj a ono tortura
mozes da resis problem ako su normalni , ali ako su budaletine onda tu nema pomoci
Komsije...Malo je reci uzas.Kad sam se tek doselio mislio sam da ce mi komsiluk biti super, sudeci po tome koji je kraj u pitanju.Medjutim, sto je vreme vise prolazilo, ja nisam mogao da upoznam ni jednog coveka normalnog iz cele zgrade.Tu su prisutne one najgore fore, tipa ne javljaju se kad prolaze, gledaju u sanduce kako bi sa sto vise sakrili...valjda.Blagi uzas, nikog ne diraju, nisu pod histerijom ali da su nedruzeljubivi i nekako ne vaspitani, to je cudo jedno.
Kod mene u komšiluku i nije tako loše. Često se može videti neko da je ujutru izašao na ulicu u pidzami. Sve generacije od 7 do 77. Svi se znaju pa ponekad i ne drže do formalnosti.

onako uglavnom su svi ok...ali me neke bvabe uvek nerviraju koje uvek pametuju