KOMPLEKSI :)

Bravo...osvojili ste kviska...
9249.jpg

Драго ми је... Али молим те следећи пут, не причај ствари о којима не знаш ништа по форуму...

А ти стварно немаш паметнија посла него да са своје 34 године висиш на тинејџерском подфоруму? На правој теми пишеш онда ;)

А ти стварно немаш паметнија посла него да са своје 34 године висиш на тинејџерском подфоруму? На правој теми пишеш онда ;)
Pa dosadno mi je...:lol: a vidim ovde se obilato piše...
Kad budu zabranili ulaz starijima od 18+, onda neću moći da učestvujem... A do tad...
c045.gif

Ne znam šta se primaš...samo se šalim...:ok::heart:

oces ti da kazes da visoke djevojke nisu lijepe...?:evil:

ja sam visoka 182cm...:p
Kuku, a šest godina si mlađa od mene. Ja sam visoka nekih 165 (nisam se davno merila pa ne znam tačno)

Mnogo mi je smetalo što sam mala tamo negde u osnovnoj i na početku srednje.

Sad volim što sam mala.

Mogu svu obuću da nađem jer mi ne trebaju guliver cipele, za razliku od većine mojih drugarica, a i imam širi dijapazon potencijalnih momaka od svojih sky high drugarica. :P I trenutno nemam potencijalne nego jednog pravog koji je visok i kad šetamo zajedno izgleda kao da me čuva :)

Што смо нервозни данас нешто... Мора да је ''онај'' део месеца а!?
Распуштено знам и ја енглески исто као и српски, али опет не пишем читаве реченице на форуму на енглеском. Ово говорим јер је наш језик ионако оскрнављен превише, људи више немају другове него френдове, не иду на журке него на партије, користе неке скраћенице бфф, брб, пишу дупло в уместо в и тако сличне идиотарије. Мало размислите ако ми овако причамо, како ће наша деца причати за 20-30 година!? Немам ништа против енглеског језика, напротив обожавам га, али ако сам Србин у Србији и причам са неким другом Србином или човеком који живи у Србији, причаћу СРПСКИ а не енглески. А и реално много нам је лепши и богатији језик од њиховог ;)
Iako se umnogome slažem s tobom, moram samo da ti napomenem da se jezik ne kvari i ne skrnavi, prosto se menja i to je normalno i neophodno, a ovo o čemu pričamo je samo (mali, bezopasni :D) žargon. I nije nam jezik ni lepši ni bogatiji, prosto, ne postoje lepši i bogatiji jezici, svi su upravo savršeni za potrebe svojih govornika. ;)

Back