KOMPLEKSI :)

Ma ne serendaj. I ja sam niža od mojih hibridnih drugarica.
Jest' malo nezgodno u prevozima gsp-a, ne mogu da se u'vatim gore za držače i svi me klepaju laktovima, al' ne mari.
Drago mi je zbog svoje visine, a i zbog razloga koje je Electra navela. :D
Ja mogu... ako se potrudim onda mogu da se istegnem :D a mogu i da se uhvatim za one visuljke... kontam da su oni namenjeni baš nižim ljudima. :mrgreen:
Mada, mrzim da se hvatam za to gore. Ne znam zašto. Smešno, ali deluje mi strašno prljavo. Naravno, nije ništa prljavije od ostalih delova autobusa ili trole ili čega već, ali... brrr. Trip :D

Pa šta i le Président de la Republique Française, Monsieur Sarkozy nosi muške cipele sa potpeticom. :D

maahh ti Francuzi, sve pikica do pikice... :lol:

Mislim da visina muskarca nije bitna. Pa koliko poznatih licnosti ima devojke koje su vece od njih?

al' ja nisam poznat..josh uvek! :twisted:

A nouuuu, nije takooo... :( Imam jednu drugaricu chija je sestra nevidjena ribetina, i ona se zabavlja samo sa nizima od sebe. Proshli dechko je bio bash nizak, i buduci takodje. A ona je jedna od boljih riba koje znam...

e! nemoj sad da mi izmisljas neke price o tamo nekim ribetinama samo da meni bude lakse... :lol:

Nije lako biti mali:(
Pogotovo na koncertima....
SEcam se jednog toplog leta i Beer Festa i Ortodox Celta.
I secam se mladica polugolih i znojavih koji dizase ruke u magnovenju ocarani muzikom.
au i u biJoskopu! :evil:

secam se jednog toplog leta i Beer Festa i Ortodox Celta.
I secam se kako sam polugol i znojav dizao ruke u magnovenju ocaran muzikom... :mrgreen:

Back