KETIV
Zainteresovan član
- Poruka
- 177
Nemam komplekse i ne znam zasto bi ih imala.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ne serendaj. I ja sam niža od mojih hibridnih drugarica.
Jest' malo nezgodno u prevozima gsp-a, ne mogu da se u'vatim gore za držače i svi me klepaju laktovima, al' ne mari.
Drago mi je zbog svoje visine, a i zbog razloga koje je Electra navela.![]()
A nouuuu, nije takooo...i mi prcvoljci imamo dushu...![]()
Ja mogu... ako se potrudim onda mogu da se istegnemMa ne serendaj. I ja sam niža od mojih hibridnih drugarica.
Jest' malo nezgodno u prevozima gsp-a, ne mogu da se u'vatim gore za držače i svi me klepaju laktovima, al' ne mari.
Drago mi je zbog svoje visine, a i zbog razloga koje je Electra navela.![]()
Ne razumem te, zaista...Riba, riba, ribetina?
Da nisi takav sexualni manijak, predlozhio bih ti samoubistvo.![]()
Brate, ovo mi mnogo complexna tema
Pa šta i le Président de la Republique Française, Monsieur Sarkozy nosi muške cipele sa potpeticom.![]()
Mislim da visina muskarca nije bitna. Pa koliko poznatih licnosti ima devojke koje su vece od njih?
A nouuuu, nije takooo...Imam jednu drugaricu chija je sestra nevidjena ribetina, i ona se zabavlja samo sa nizima od sebe. Proshli dechko je bio bash nizak, i buduci takodje. A ona je jedna od boljih riba koje znam...
au i u biJoskopu!Nije lako biti mali
Pogotovo na koncertima....
SEcam se jednog toplog leta i Beer Festa i Ortodox Celta.
I secam se mladica polugolih i znojavih koji dizase ruke u magnovenju ocarani muzikom.
Ja ti kazem. I znam josh jedan primer. Mamina drugarica se ceo zivot zabavljala sa nizima od sebe i sad se udala za jednog...e! nemoj sad da mi izmisljas neke price o tamo nekim ribetinama samo da meni bude lakse...![]()
Pa niski jure visoke,i obrnutoPa lep dechko moze da bude i visok.
A i zashto bi neki dechko ako je nizak jurio manekenke?![]()
Sta bi falilo tebi da nadjes devojku malo vecu od sebe, kad je imaju skoro svi politicari?
Pa da. Sarkozi je skoro svi politichari. Naravno.