KOMPLEKSI :)

Moze na razlicitim sferama:)

Naprimer ima strasno lose misljenje o svom fizickom izgledu i to ga tera da se oseti inferiornim ali u isto verme je naprimer izuzetno inteligentan( i svestan toga) sto ga navodi na osecaj da je intelektualno superiorniji:)
Moze biti i obrnuta situacija.
tada uglavnom dodje do pokusaja da se jedan strah zamaskira pa osoba izgleda sigurna u sebe u potpunosti mada je to mozda maska.

Moze na razlicitim sferama:)

Naprimer ima strasno lose misljenje o svom fizickom izgledu i to ga tera da se oseti inferiornim ali u isto verme je naprimer izuzetno inteligentan( i svestan toga) sto ga navodi na osecaj da je intelektualno superiorniji:)
Moze biti i obrnuta situacija.
tada uglavnom dodje do pokusaja da se jedan strah zamaskira pa osoba izgleda sigurna u sebe u potpunosti mada je to mozda maska.
That was I talking about. Good answer :)

E ako, bilo je i vreme:D

@Dee
Pa kad vec ima cime nek se hvali, nek se hvali. Bolje nego da nema cime.

Mislim glupost, otvorite temu o lingvistici i jeziku pa tamo raspravljajte sto neko prica na engleskom a sto na srpksom...
Ne vidim kakve to veze ima sa ovom temom.

C, joj boze.

E, ako ti smeta sto tako pisem, stvarno me zabole q*cina, znas?

Ja pisem na engleskom jer se meni TAKO SVIDJA & jer sma NAVIKLA da tako PISEM.
Jel' ti smeta? A? o_o

Што смо нервозни данас нешто... Мора да је ''онај'' део месеца а!?
Распуштено знам и ја енглески исто као и српски, али опет не пишем читаве реченице на форуму на енглеском. Ово говорим јер је наш језик ионако оскрнављен превише, људи више немају другове него френдове, не иду на журке него на партије, користе неке скраћенице бфф, брб, пишу дупло в уместо в и тако сличне идиотарије. Мало размислите ако ми овако причамо, како ће наша деца причати за 20-30 година!? Немам ништа против енглеског језика, напротив обожавам га, али ако сам Србин у Србији и причам са неким другом Србином или човеком који живи у Србији, причаћу СРПСКИ а не енглески. А и реално много нам је лепши и богатији језик од њиховог ;)

Што смо нервозни данас нешто... Мора да је ''онај'' део месеца а!?
Распуштено знам и ја енглески исто као и српски, али опет не пишем читаве реченице на форуму на енглеском. Ово говорим јер је наш језик ионако оскрнављен превише, људи више немају другове него френдове, не иду на журке него на партије, користе неке скраћенице бфф, брб, пишу дупло в уместо в и тако сличне идиотарије. Мало размислите ако ми овако причамо, како ће наша деца причати за 20-30 година!? Немам ништа против енглеског језика, напротив обожавам га, али ако сам Србин у Србији и причам са неким другом Србином или човеком који живи у Србији, причаћу СРПСКИ а не енглески. А и реално много нам је лепши и богатији језик од њиховог ;)

Ja sam rekla svoje...
Bas me briga kako to kod tebe ide.
Srbin u Srbiji q*ac palac.
Ja pricam kako mi se prica, volim engleski & kraj. Nema to nikakve veze sa bilo cim.
I ne, nije "onaj deo meseca" :eek:

Evo recimo, neki imaju kompleks što ne znaju engleski, pa napadaju devojčicu što piše na engleskom...(doduše nisam čitao njen tekst jer mi ne pada na pamet da listam unazad, ali ako tako kažu da im verujemo :lol:) i optužuju je da ima komplekse...:lol:

Dajte ljudi relax, don't do it...

Evo recimo, neki imaju kompleks što ne znaju engleski, pa napadaju devojčicu što piše na engleskom...(doduše nisam čitao njen tekst jer mi ne pada na pamet da listam unazad, ali ako tako kažu da im verujemo :lol:) i optužuju je da ima komplekse...:lol:

Dajte ljudi relax, don't do it...

Ко не зна енглески!? :eek: Ја знам енглески од кад знам за себе. Буквално од кад могу да се сетим знао сам српски и енглески, сестра ме је учила од четврте године...

Bravo...osvojili ste kviska...
9249.jpg

Back