Tinar
Veoma poznat
- Poruka
- 10.368
Ijaooo, pa ja nisam znala za ovo!!Casse-toi alors pauvre con !
Jeste da je stariji skandal ali nikad mi neće dosaditi.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ijaooo, pa ja nisam znala za ovo!!Casse-toi alors pauvre con !
Pa Stef nam je budući političar![]()
Da bi bio lep decko ne mora da bude 2 metra. Moze jednostavno da ima lepu facu i tako to.
Casse-toi alors pauvre con !
daj bezi bre!nemoguce...
edit: odnosi se na Berluskonija!
a Labus ovde nije nista kriv, ko ebe kera kad je glup!![]()
A da li ti znaš kako Tarzan pliva po šumi?Ma ми Срби смо најгори од све деце...
Moj glavni komplex je to shto izgledam mnogo mladje u odnosu na moje vrshnjake (a većina mojih vrshnjaka izgledaju k'o da imaju 20 i vishe godina):imam baby face, niskog sam rasta-162 eventualno 163 (a mozhda i nisam-ne mogu da procenim), imam 15 godina, a smatram da izgledam k'o 11-godishnjak
Jedno vreme sam bila iskomplexirana zbog svoje kovrdzhave kose, pa me nervira to shto mi se nokti stalno ljushte i lome, to shto imam zanoktice...Volela bih zaista da se malo dovedem u red
![]()
![]()
Mada sto bi cig... pardon pripadnici Romske nacionalne manjine rekli: "Zena baz brci, ko supa bez rezanci."
Moj glavni komplex je to shto izgledam mnogo mladje u odnosu na moje vrshnjake (a većina mojih vrshnjaka izgledaju k'o da imaju 20 i vishe godina):imam baby face, niskog sam rasta-162 eventualno 163 (a mozhda i nisam-ne mogu da procenim), imam 15 godina, a smatram da izgledam k'o 11-godishnjak
Jedno vreme sam bila iskomplexirana zbog svoje kovrdzhave kose, pa me nervira to shto mi se nokti stalno ljushte i lome, to shto imam zanoktice...Volela bih zaista da se malo dovedem u red
![]()
Normalno da imas kad si zensko!!!
Dobro, pa sha ces. Za 2-3 god i odrasces i bices prava devojka![]()
Je l vama nekada krivo kada vas drug dobije bolju ocenu od vas?
![]()
Znam, ali kod mene je bash izrazhena baby face, izgledam izrazito mladje za svoj uzrastChak i neko ko je dve-tri godine mladji od mene izgleda k'o da je stariji od mene
Ja sam samo rekla da bih volela da izgledam k'o svaka normalna osoba mog uzrasta.
![]()
Je l vama nekada krivo kada vas drug dobije bolju ocenu od vas?