Tinar
Veoma poznat
- Poruka
 - 10.368

Ijaooo, pa ja nisam znala za ovo!!Casse-toi alors pauvre con !
Jeste da je stariji skandal ali nikad mi neće dosaditi.![]()
 Obojica su budaletine! 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ijaooo, pa ja nisam znala za ovo!!Casse-toi alors pauvre con !
 Obojica su budaletine! 
	Pa Stef nam je budući političar![]()

Da bi bio lep decko ne mora da bude 2 metra. Moze jednostavno da ima lepu facu i tako to.

Casse-toi alors pauvre con !

nemoguce... 

Stoka...
daj bezi bre!nemoguce...
edit: odnosi se na Berluskonija!
a Labus ovde nije nista kriv, ko ebe kera kad je glup!![]()
 Он диже руку а жена 10 метара од њега 
A da li ti znaš kako Tarzan pliva po šumi?Ma ми Срби смо најгори од све деце...

tema.
), imam 15 godina, a smatram da izgledam k'o 11-godishnjak
Jedno vreme sam bila iskomplexirana zbog svoje kovrdzhave kose, pa me nervira to shto mi se nokti stalno ljushte i lome, to shto imam zanoktice...Volela bih zaista da se malo dovedem u red
Moj glavni komplex je to shto izgledam mnogo mladje u odnosu na moje vrshnjake (a većina mojih vrshnjaka izgledaju k'o da imaju 20 i vishe godina):imam baby face, niskog sam rasta-162 eventualno 163 (a mozhda i nisam-ne mogu da procenim), imam 15 godina, a smatram da izgledam k'o 11-godishnjak
Jedno vreme sam bila iskomplexirana zbog svoje kovrdzhave kose, pa me nervira to shto mi se nokti stalno ljushte i lome, to shto imam zanoktice...Volela bih zaista da se malo dovedem u red
![]()
![]()
Mada sto bi cig... pardon pripadnici Romske nacionalne manjine rekli: "Zena baz brci, ko supa bez rezanci."

Moj glavni komplex je to shto izgledam mnogo mladje u odnosu na moje vrshnjake (a većina mojih vrshnjaka izgledaju k'o da imaju 20 i vishe godina):imam baby face, niskog sam rasta-162 eventualno 163 (a mozhda i nisam-ne mogu da procenim), imam 15 godina, a smatram da izgledam k'o 11-godishnjak
![]()

Normalno da imas kad si zensko!!!
Chak i neko ko je dve-tri godine mladji od mene izgleda k'o da je stariji od mene
Ja sam samo rekla da bih volela da izgledam k'o svaka normalna osoba mog uzrasta.
Dobro, pa sha ces. Za 2-3 god i odrasces i bices prava devojka![]()

Je l vama nekada krivo kada vas drug dobije bolju ocenu od vas?
![]()

I Znam, ali kod mene je bash izrazhena baby face, izgledam izrazito mladje za svoj uzrastChak i neko ko je dve-tri godine mladji od mene izgleda k'o da je stariji od mene
Ja sam samo rekla da bih volela da izgledam k'o svaka normalna osoba mog uzrasta.
![]()

Je l vama nekada krivo kada vas drug dobije bolju ocenu od vas?