Nixxx
Poznat
- Poruka
- 7.450
Bravo...osvojili ste kviska...
![]()
Драго ми је... Али молим те следећи пут, не причај ствари о којима не знаш ништа по форуму...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bravo...osvojili ste kviska...
![]()
Драго ми је... Али молим те следећи пут, не причај ствари о којима не знаш ништа по форуму...
Pa to je ona Kviskoteka valjda...Pa ti znaš ko je ovaj deka...![]()
![]()
Šta ćeš onda među tinejdžerima, je li bogati...?
![]()
![]()
Šta sam sad zgrešio maiq mu...?![]()
Jel to nešto u vezi onog engleskog...?![]()
Neću više, časna titova...
Nego, recite kako će te iskoristiti upravo osvojenog Kviska...?
Pa to je ona Kviskoteka valjda...Hrvatsko beshe?
Не верујем у те комуњарске, а ни комуњарске квизове не пратим![]()
Pa dosadno mi je...А ти стварно немаш паметнија посла него да са своје 34 године висиш на тинејџерском подфоруму? На правој теми пишеш онда![]()
pronadjoh se...Naprimer ima strasno lose misljenje o svom fizickom izgledu i to ga tera da se oseti inferiornim ali u isto verme je naprimer izuzetno inteligentan( i svestan toga) sto ga navodi na osecaj da je intelektualno superiorniji![]()
Sto Shix ti si nas seksi Pancevac
Salu na stranu, sta imas da se osecas inferiorno?
Kad pocnes tako da se osecas popi jedan vinjak![]()
pa sta ja znam...uhvati me tako na momente! I think too much... [sad ce Nixxx da me bije...]![]()
Kuku, a šest godina si mlađa od mene. Ja sam visoka nekih 165 (nisam se davno merila pa ne znam tačno)oces ti da kazes da visoke djevojke nisu lijepe...?
ja sam visoka 182cm...![]()
Jel ti to namerno?Mogu svu obuću da nađem jer mi ne trebaju guliver cipele, za razliku od većine mojih drugarica, a i imam širi dijapazon potencijalnih momaka od svojih sky high drugarica.I trenutno nemam potencijalne nego jednog pravog koji je visok i kad šetamo zajedno izgleda kao da me čuva
![]()
Iako se umnogome slažem s tobom, moram samo da ti napomenem da se jezik ne kvari i ne skrnavi, prosto se menja i to je normalno i neophodno, a ovo o čemu pričamo je samo (mali, bezopasniШто смо нервозни данас нешто... Мора да је ''онај'' део месеца а!?
Распуштено знам и ја енглески исто као и српски, али опет не пишем читаве реченице на форуму на енглеском. Ово говорим јер је наш језик ионако оскрнављен превише, људи више немају другове него френдове, не иду на журке него на партије, користе неке скраћенице бфф, брб, пишу дупло в уместо в и тако сличне идиотарије. Мало размислите ако ми овако причамо, како ће наша деца причати за 20-30 година!? Немам ништа против енглеског језика, напротив обожавам га, али ако сам Србин у Србији и причам са неким другом Србином или човеком који живи у Србији, причаћу СРПСКИ а не енглески. А и реално много нам је лепши и богатији језик од њиховог![]()
Pa znam... Ja bih bila sad s jednim dechkom, al je nizi od mene.A mislila sam da mogu al stvarno ne mogu.
Pa nisi prcvoljak!![]()
jok i nisam...svi moji dlugali su visLJI od ja!
![]()