Say it right
Buduća legenda
- Poruka
- 28.194
jao zivote 
to sam procenjujes

to sam procenjujes
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

aahahahahaa al si se ispalio znaci ispala veka![]()
hahahaнапредујете

анџеле не имвид те на игнор си ми
slatko od tebe

Нема ништа да ти да, ни једна а ни све заједно, ти ниси човјек који може ишта да прими.Ма све је то лепо, само опет питам: шта има та нека да ми да а да друга нема? И по чему је та нека посебна да би заслужила чекање, или било шта друго?
Tako bb dajte Angelu koji vas sve zeli mmmmm

Jel im to Nina uzela nevinost ?а добро новалста и ња су изгубили невинос'![]()

Jel im to Nina uzela nevinost ?
Vidim da su im nickovi pocrnili !![]()

pa sta ja trebam da kazem sto sam u vezi godinu i 15 dana i jos ne da...nevina je i cak ne da ni da je 'vatam...ne verujem da cu jos dugo da cekam, jer stvarno to nesto nije u redu sa mozgom...kao voli me i sve to, ne moze bez mene a ovamo nece da da...ajde da je klinka neka pa da razumem ali ona, kao i ja ima 18 godina...skoro 19 ..to je tuzno...ona je ponosna sto je nevina i to ce nam unistiti vezu...e ljudi mojipa sta ja trebam da kazem sto sam u vezi godinu i 15 dana i jos ne da...nevina je i cak ne da ni da je 'vatam...ne verujem da cu jos dugo da cekam, jer stvarno to nesto nije u redu sa mozgom...kao voli me i sve to, ne moze bez mene a ovamo nece da da...ajde da je klinka neka pa da razumem ali ona, kao i ja ima 18 godina...skoro 19 ..to je tuzno...ona je ponosna sto je nevina i to ce nam unistiti vezu...
e ljudi mojipa sta ja trebam da kazem sto sam u vezi godinu i 15 dana i jos ne da...nevina je i cak ne da ni da je 'vatam...ne verujem da cu jos dugo da cekam, jer stvarno to nesto nije u redu sa mozgom...kao voli me i sve to, ne moze bez mene a ovamo nece da da...ajde da je klinka neka pa da razumem ali ona, kao i ja ima 18 godina...skoro 19 ..to je tuzno...ona je ponosna sto je nevina i to ce nam unistiti vezu...
e ljudi mojipa sta ja trebam da kazem sto sam u vezi godinu i 15 dana i jos ne da...nevina je i cak ne da ni da je 'vatam...ne verujem da cu jos dugo da cekam, jer stvarno to nesto nije u redu sa mozgom...kao voli me i sve to, ne moze bez mene a ovamo nece da da...ajde da je klinka neka pa da razumem ali ona, kao i ja ima 18 godina...skoro 19 ..to je tuzno...ona je ponosna sto je nevina i to ce nam unistiti vezu...

...ubaciš onaj modifikator i samo loži...

ni ja ti ne bi ˝dao˝
inače što mrzim taj izraz DAO![]()

))...a što se tiče homokinetičkog menjaj zaštitne gume na vreme(da ti mast ne iscuri),egaliziraš diskove i bog da te vidi...Ma i homokinetički bre. A taj modifikator, to je samo za ulje motora, a ko će mi rešiti diskove i pločice?![]()
mozes i sama da izracunas
smuvali smo se 1.1.2012 pola sata iza ponoci