koliko vremena treba dati devojci koja je nevina

U VEZI SAM 8 MESECI SA DEVOJKOM KOJA JE NEVINA, A ONA I DALJE IZBEGAVA KONKRETAN SEX STALNO ODLAZUCI STO POCINJE DA ME NERVIRA I AKO JE VOLIM. PIPKANJE DOLAZI U OBZIR, ALI NE I ONO GLAVNO.ONA IMA INACE 21 GODINU.POSTOJI TU I BLAGI EFEKAT NJENOG TRIPA DA JA NAVODNO FLERTUJEM ILI PAK STALNO PRATIM POGLEDOM NAMONTIRANE RIBICE U GRADU,STO JE CISTA GLUPOST.MOZDA PONEKAD BACIM POGLED STO RADI I SVAKI DRUGI MUSKARAC ALI NE IDEM DALJE OD TOGA.ZANIMA ME MISLJENJE SAMO ZENSKE POPULACIJE NA OVU TEMU

NADJI NEKU NORMALNU DEVOJKU KOJA SE NE PLASI SEXA.
 
Sto se mene tice, mislim da je to sto ona radi ipak preterano. Ipak ste zajedno vec 8 meseci a niste klinci pa da se ona plasi da ces jos se narugati ili je zeznuti. Mozda da je direktno pitas sta je razlog i da joj kazes da sex nista nece pokvariti vec da samo moze jos vise ulepsati vasu vezu. Ali ni u kom slucaju joj ne postavljaj ultimatume tipa "ili cemo spavati ili cu te ostaviti".

А то што ће горети у паклу? То ништа? Јел ће тад да им буде лепа веза? А?! Шали се чика Омега, само се ви играјте децо, док можете.
 

Back
Top