Да ли треба дати другу?

Ljudi samo treba da budu iskreni, ako su već prijatelji.
Ako on da do znanja jasno da bi je kresnuo a ona ne odreaguje, on ima 2 mogućnosti ili da se distancira ili da nastave da budu orijatelii.štagod da izabere je ok.

Žena ako joj je drug provlačan treva da se prepusti i vidi šta će da bude. Ako joj nije seksualno privlačan ne treba ništa da mu "da" iz milostinje.

Opet, ako se oboje dopadaju jedan drugom i upuste se pa ne ispadne dobro, ipak su malo pokvarili prvobitno prijateljstvo. Ali možda mogu to da izvade i ipak ostanu prijatelji koji znaju više nego pre toga jedno o drugom

Ne znam, pitaj njega.

Nikad nisam Imala druga koji mi je privlačan. Jer da jeste pokrenula bih zbližavanje.
A zašto ostaje prijatelj? Pa ponekad se čujemo, nije to drugarstvo pa da stalno visimo zajedno
ispravno, ako ti je drug privlacan reagovat ces kao zena prema muskarcu, ..............prijateljstvo nije isto sto i poznantsvo.Prijateljstvo obavezuje, poznanstvo ne.

Ма дешавало се да се уз малигане креснемо, видимо да је било О.К. али после наставимо по старом, без секса. Мени је искрена пријатељица важнија од секса са њом. Незаменљива.

...ljutim se uvijek na sebe
kad pomislim
zašto sa prijateljicama
koje su mi i davale na znanje
da "su tu "
bio sam kao hipnotisan i uplašen da ne prezru
u momentu svu prošlost...
Mada sam se uvijek plašio odbijanja
i često bezrazložno odustajao
a vrata su bila širom otvorena...
...ipak,
prijateljstvo je jača strana u toj Paralelnosti...

Back