- Poruka
- 50.162
Imala sam ih puno, sad ne primećujem nikog da razmišlja kao ja..crna ovca sam postala...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta je tu lose?Imala sam ih puno, sad ne primećujem nikog da razmišlja kao ja..crna ovca sam postala...![]()
Gresis ..Imala sam ih puno, sad ne primećujem nikog da razmišlja kao ja..crna ovca sam postala...![]()
jes al je ipak neka lajt varijanta u poređenju s tim kad se s nekim uklopiš ko dva dela slagalicee da kad se kaže srodna duša ja odmah mislim na muškožensku varijantu srodnosti
a u stvari ima ovde na forumu nekoliko srodnih muških i ženskih duša sa kojima se uvek jasno razumem
kada napišu svoje mišljenje ja se slažem sa stavovima i razumem šta su hteli da kažu.
i to je baš lepa srodnost kada imaš finog sagovornika koji artikuliše svoje misli
pa jeste, slažem se ovo je surogat ako nemaš srodnu dušu pored sebejes al je ipak neka lajt varijanta u poređenju s tim kad se s nekim uklopiš ko dva dela slagalice
Opušteno, neka te to ne zabrinjava, srodne duše ne postoje, to su izmislile Džejn Ostin i Danijela Stil, a podržale tv Halmark i Diva.Ja nemam srodnu dusu ni u realnom zivotu a kamoli na forumu
Napravićemo neku jednačinu sa jednim nepoznatim, dont vori, bi sexi.
Da nisi preskočio nekog?@Serafim
@Sojka ptica
@Red
@PerfectOne
@limunada
@Nina
@DeeLite
@Џорџи
@sinnke
@ ponekad me ni @tab503 ne nervira
![]()
Napomena:@Serafim
@Sojka ptica
@Red
@PerfectOne
@limunada
@Nina
@DeeLite
@Џорџи
@sinnke
@ ponekad me ni @tab503 ne nervira
![]()
Hvala ti, utesila si me, bas si srceOpušteno, neka te to ne zabrinjava, srodne duše ne postoje, to su izmislile Džejn Ostin i Danijela Stil, a podržale tv Halmark i Diva.
Nema na čemu, uvek kad mogu.Hvala ti, utesila si me, bas si srce![]()
Sta fali Divi, izvini molim te?Nema na čemu, uvek kad mogu.
oces da mi budes srodna duša?Jok, to je samo prvi deo, ima ih jos 42
![]()
Hocu brate al da platiš pivooces da mi budes srodna duša?
moze, koje?Hocu brate al da platiš pivo
![]()
Srodna duša je mnogo više od poklapanja u mišljenjima.Koja je vaša srodna duša na forumu? Evo ja ću se odmah prvi "ispaliti" a vi nastavite: @Lorelajn![]()
I nik joj Limunada , umesto Amazonka .Kako nemaš?
Evo da ti predložim jednu @limunada
Vidim da si miran, povučen, plašljiv... A ona bi ti i zarađivala i drva cijepala, malter bacala, fizički i verbalno branila, rov iskopala u dvorištu, to je žena za sve i svašta.
Nemam pojma, ne gledam televizor. Kaži ti.Sta fali Divi, izvini molim te?
Eto šta se desi kad je čovek duševanJok, to je samo prvi deo, ima ih jos 42
![]()